Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

boy olurda yanların kalıbı darmı sıkımı yani, ayaklarım çok hassas batıklarım falanda oluyor sıkıya hiç gelemiyor.
Valla cnm tam 40 san olur 41 ı bılemıyorum

Canım benim kargomu mu yollayamadın anlayamadım

evet cnm senın ve diğer arkadasınkini gönderemedım fatura ıstedıler hiç istemiyorlardı. Nasıl yapım gönder dersen ödemesiz göndereyım öglen molasında gıdıp

:KK1::KK1::KK1:ayy çok güldüm ..ilahi kendini tutamayıp alıyorsun sonrada dolaba koyup bırakıyorsun hee:))))))

yada biriktirip buraların tek

Kuzum daha gözlük bulamadim beyaz kirmizi siyah kaliteli gözlük ariyorum ceketim yok ben alışveriş canavariyim alinca acayip mutlu oluorum en azindan burda bütçem daha az sarsilior.sanki alışveriş sewmeyen bayan varda suclu deilim yaaaa.:KK52:

Bide standart elbiseler 168e uygun burda satanlarin çoğu benim kadar olmasada ufak tefek beden uyuşmazlığı olmuor.:26:kuzenler parantezde stilist ama maşallah boylari 171 bana giysileri uymuyor yoksa super kiyafetler gelirde offf offf.

Son düzenleme:
Bide standart elbiseler 168e uygun burda satanlarin çoğu benim kadar olmasada ufak tefek beden uyuşmazlığı olmuor.:26:kuzenler parantezde stilist ama maşallah boylari 171 bana giysileri uymuyor yoksa super kiyafetler gelirde offf offf.

haklısın canım çokta hoşsun yafff :))dolabına bayıldım...

:KK1::KK1::KK1:ayy çok güldüm ..ilahi kendini tutamayıp alıyorsun sonrada dolaba koyup bırakıyorsun hee:))))))

yada biriktirip buraların tek

Kuzum daha gözlük bulamadim beyaz kirmizi siyah kaliteli gözlük ariyorum ceketim yok ben alışveriş canavariyim alinca acayip mutlu oluorum en azindan burda bütçem daha az sarsilior.sanki alışveriş sewmeyen bayan varda suclu deilim yaaaa.:KK52:

BENDE DİOR GÖZLÜK VARR BAKABİLİRSİN

lovely benden 5 tl masraf istedi,senin hesabın var mıydı ing de belkiş o yüzden masraf almamışlardır,nasıl yaptın bilgi verir misin

Benim hesabım akbank ben internet bankacılığından yapıyorum eftleri benden hiçbir bankaya eft havale ücreti istemiyor değişik birşey yapmıyorum iban no ve isimle gönderiyorum:44:

Benim hesabım akbank ben internet bankacılığından yapıyorum eftleri benden hiçbir bankaya eft havale ücreti istemiyor değişik birşey yapmıyorum iban no ve isimle gönderiyorum:44:

Canim cok uzun suredir bu hesabi kullaniyorsan almiyorlardir..esimin yillardir yapikredide hesabi bizde hic havale eft ucreti odemiyoruz..

Kızlar biz bayanlar alışverişe doymayız Serebrum arkadaşım sen de bayağa tkmışsın yani:)Güle güle tıkıştır inşallah canım,arada havalandır ama:)Çok öptüm seni canım kız benden hiç almadın ama aşkolsun

kuzum medcezire verdiğin kahverengi montu aldım tatlı rengi vardı sevdim.

X