- 14 Nisan 2013
- 2.632
- 174
- Konu Sahibi blackanqel90
Canım benim kargomu mu yollayamadın anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla cnm tam 40 san olur 41 ı bılemıyorumboy olurda yanların kalıbı darmı sıkımı yani, ayaklarım çok hassas batıklarım falanda oluyor sıkıya hiç gelemiyor.
Canım benim kargomu mu yollayamadın anlayamadım
Yok havale üsreti istemedi bende şimdi yaptım 10 tl eft ile gönderdim sabah hesabına geçmiş olur Lovely17 diye not düştüm
lovely benden 5 tl masraf istedi,senin hesabın var mıydı ing de belkiş o yüzden masraf almamışlardır,nasıl yaptın bilgi verir misin
canım arkadaşın ziratte hesabı yok ki sadece ing de varmış yine de saol cnmAblam ziraat bankasi eftde 1.90 alior caresiz kalirsan öle yolla.
canım arkadaşın ziratte hesabı yok ki sadece ing de varmış yine de saol cnm
Bit pazari dolabim
Kuzum iban numarasi varsa herhangi bankadan atilio.
ayy çok güldüm ..ilahi kendini tutamayıp alıyorsun sonrada dolaba koyup bırakıyorsun hee:))))))
yada biriktirip buraların tek
Kuzum daha gözlük bulamadim beyaz kirmizi siyah kaliteli gözlük ariyorum ceketim yok ben alışveriş canavariyim alinca acayip mutlu oluorum en azindan burda bütçem daha az sarsilior.sanki alışveriş sewmeyen bayan varda suclu deilim yaaaa.
Bide standart elbiseler 168e uygun burda satanlarin çoğu benim kadar olmasada ufak tefek beden uyuşmazlığı olmuor.:26:kuzenler parantezde stilist ama maşallah boylari 171 bana giysileri uymuyor yoksa super kiyafetler gelirde offf offf.
haklısın canım çokta hoşsun yafff :))dolabına bayıldım...
ayy çok güldüm ..ilahi kendini tutamayıp alıyorsun sonrada dolaba koyup bırakıyorsun hee:))))))
yada biriktirip buraların tek
Kuzum daha gözlük bulamadim beyaz kirmizi siyah kaliteli gözlük ariyorum ceketim yok ben alışveriş canavariyim alinca acayip mutlu oluorum en azindan burda bütçem daha az sarsilior.sanki alışveriş sewmeyen bayan varda suclu deilim yaaaa.
BENDE DİOR GÖZLÜK VARR BAKABİLİRSİN
lovely benden 5 tl masraf istedi,senin hesabın var mıydı ing de belkiş o yüzden masraf almamışlardır,nasıl yaptın bilgi verir misin
Benim hesabım akbank ben internet bankacılığından yapıyorum eftleri benden hiçbir bankaya eft havale ücreti istemiyor değişik birşey yapmıyorum iban no ve isimle gönderiyorum:44:
evet internet bankacılığı iyi oluyo teşekkür ederimCanim cok uzun suredir bu hesabi kullaniyorsan almiyorlardir..esimin yillardir yapikredide hesabi bizde hic havale eft ucreti odemiyoruz..
Kızlar biz bayanlar alışverişe doymayız Serebrum arkadaşım sen de bayağa tkmışsın yani:)Güle güle tıkıştır inşallah canım,arada havalandır ama:)Çok öptüm seni canım kız benden hiç almadın ama aşkolsun
kuzum medcezire verdiğin kahverengi montu aldım tatlı rengi vardı sevdim.
Meleğim ben parayi ayin 15inden sonra atabilirim yani:26: