Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

canım bunbları seçtim şortlu pijama takımı çok mu minik onu da istiyorum çok şeker
ödeme hangi bankalar havale masrafı varsa almıyım ben cnm..ziraat finans yapı kredi akbank olabilir masraf alınmıyo
inş sende vardır cnm hayırlı satışlar dicem ama maşallah dükkan kapandı kapanacak:)

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bunbları seçtim şortlu pijama takımı çok mu minik onu da istiyorum çok şeker
ödeme hangi bankalar havale masrafı varsa almıyım ben cnm..ziraat finans yapı kredi akbank olabilir masraf alınmıyo
inş sende vardır cnm hayırlı satışlar dicem ama maşallah dükkan kapandı kapanacak:)

takımın şortu kalçadan bir karış asagı kadar uzun mini şortdan bir tık uzun diyeyim:KK53: . Havale ıng den alıyorum ama kapıda ödemelide gönderebılırım ptt hesabımda var

canım ing masraf alıyo mu alıyorsa PTT kapıda ödeme yapalım ne tuttu benimkisi

valla cnm biz havale ederken hiç havale eft ucretı ödemıyoruz baska bankaya olsa dahi.Karşı göndermedede aynı şekildemi bilmiyorum. 3+2+2 7 tl tutuyor cnm senin.

valla cnm biz havale ederken hiç havale eft ucretı ödemıyoruz baska bankaya olsa dahi.Karşı göndermedede aynı şekildemi bilmiyorum. 3+2+2 7 tl tutuyor cnm senin.

tm sen bana ing hesap no yazar mısın ben yatırmadan kargo yapmazsın olur mu,haber veririm yatırınca..aslında diğer beyaz puantiyeli bluz da güzel ama
kalıbı küçük geldi...ben de sana adresimi yarın sabah yazarım nete giremicem,çok teş ederim

tm sen bana ing hesap no yazar mısın ben yatırmadan kargo yapmazsın olur mu,haber veririm yatırınca..aslında diğer beyaz puantiyeli bluz da güzel ama
kalıbı küçük geldi...ben de sana adresimi yarın sabah yazarım nete giremicem,çok teş ederim

Tmm cnm yazıyorum özelden haber beklıyorum senden.beyaz puantıyelınınde üst kısmıda alt kısmıda lastıklı burdan bırınden almıştım kimden hatırlamıyorum ben 34-36 yım bende bol duruyor sende ona göre hesaplayabılırsın sna olurmu olmazmı istersen onuda ekleriz.Görüşmek üzere tekrar :)

Tmm cnm yazıyorum özelden haber beklıyorum senden.beyaz puantıyelınınde üst kısmıda alt kısmıda lastıklı burdan bırınden almıştım kimden hatırlamıyorum ben 34-36 yım bende bol duruyor sende ona göre hesaplayabılırsın sna olurmu olmazmı istersen onuda ekleriz.Görüşmek üzere tekrar :)

canım o zaman onu da alayım.

Eki Görüntüle 1058565 $z%20(2).jpg
bunların kalıbı nasım m bedene olursa bunlarıda bana ayırırmısın

Son düzenleme:
evet hanımlar 28. sayfada kalanlar yarın kargo gunu 3 tl den pahalı urun yok hepsi sorunsuz ürünlerdir.

canım 5 dk engeline takıldım buraya yazıyorum:çift sıfır yazmışsın bana 3 sıfırmış bu şekilde girdim ama bu seder 5 tl masraf istedi,yatırmadım.
Kapıda ödemeli gönderir misin konuştuğumuz gibi şimdiden teş ederim cnm,bilgilerimi yazarım şimdi

Eki Görüntüle 1059660 Eki Görüntüle 1059661
bunların kalımı M bedene uyarsa bunlarıda ekleyelim benimkilere

sıyah olur ama pembe olandan emın olamadım kac kg sın ki sen boyun nasıl bırde öyle tahmın edebılırım belkı

kitp ta mı 3 tl :26:

evet cnm oda 3 tl 22 tl ye aldım dr den

Turkuaz bluz satıldı mı?

ılk sayfadakını soruyorsan evet satıldı malesef .

canım 5 dk engeline takıldım buraya yazıyorum:çift sıfır yazmışsın bana 3 sıfırmış bu şekilde girdim ama bu seder 5 tl masraf istedi,yatırmadım.
Kapıda ödemeli gönderir misin konuştuğumuz gibi şimdiden teş ederim cnm,bilgilerimi yazarım şimdi
tm cnm kapıda ödeme olarak gödnerırım adresını aldım.yalnız bılgın olsun kargo ucretını ben ödeyıp 10 tl nın ustune eklıcem ıkı ucretı ayrı yazdırmıyorlar cunku.

meleğim bunlar kaç olur?:KK25:

Eklentiler

• $LSEELB~1.JPG
    $LSEELB~1.JPG
    14,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $2014-03-25%2022_19_16.jpg
    $2014-03-25%2022_19_16.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $c%20(1).jpg
    $c%20(1).jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 57
sıyah olur ama pembe olandan emın olamadım kac kg sın ki sen boyun nasıl bırde öyle tahmın edebılırım belkı

evet cnm oda 3 tl 22 tl ye aldım dr den

ılk sayfadakını soruyorsan evet satıldı malesef .

Tm cnm kapıda ödeme olarak gödnerırım adresını aldım.yalnız bılgın olsun kargo ucretını ben ödeyıp 10 tl nın ustune eklıcem ıkı ucretı ayrı yazdırmıyorlar cunku.

1.62 boy 62 kiloyum:KK17:neyse denerim olmazsada 2 tl nasılsa benonlarıda alayım o zaman 10 tl eft yapıyorum şimdi dimi

Son düzenleme:
1.62 boy 62 kiloyum:KK17:neyse denerim olmazsada 2 tl nasılsa benonlarıda alayım o zaman 10 tl eft yapıyorum şimdi dimi

sarar bıraz sanırım tam bılemedım :44: Tm madem göndereyım onuda evet hepsı 10 tl toplamda :) Havale ucretı ısterse banka sanada kapıda ödemelı gönderbılırım

X