- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
-
- Konu Sahibi blackanqel90
canım bi kaç şey daha beğendim ama satılmış sanırım elinde başka eşofman var mı..bir de eşofman m beden sanırım 54 kg ya olur mu sana bolmu eşofman.bir de beyaz çanta düz renk mi düz beyaz mı
kumaşı esnek mi peki m bedene olur mu sence
kaç kg sın cnm sen ? Esortman oldugundan esnıyor tabi olur sanırıyorum cunku senınle alısverıslerımızde genelde bedenlerımız uyumlu oldu.Bu bana hedıye geldi sevmedıgım bırınden o yuzden ıstemıyorum gıymeyı
canım en son 54 tüm ama zayfladım 52 falanımdır ..165 e 52 kg yum bende.eşofman elbise falan bakıyorum,okulda giymek için ağır bişiyler spor elbise yasak okulda çünkü
sen benden zayıfsın o zaman cnm :))) Elbise olarak eklicegım yok eşortmanda yok sevmıyorum esortmanı zatenÜst giyim v.s eklerim 1 hafta ıcınde yazlık kışlık ayrımı yapacagım :)))
tamam canım hatta istersen elden teslim bile alabilirim hafta içi maltepedeydin dimi bende o tarafta bi lisede öğretmenlik yapıyorum şuan
Evet cnm maltepedeyım :) Cevizli mah. baglıyız burdan yazmayım tam olarak :))
aynen canım detaya girmedim okul adı falan verip..sen eşofman ve çantayı ayır ekledikçe diğerlerinede bakarım canım
Tmm cnm o ıkısını ayırıyorum sana o zaman :)
kumaşı esnek mi peki m bedene olur mu sence
minieli tişörtü önünde kız resmi olan gri tişörtü ve alt eşofmanı almak istiyorum
Üstünde yazan fiyatlara bakmayın arkadaşlar bitsin diye tanesi sadece 2 TL hiç birinde sorun deforme v.s yoktur.
Eki Görüntüle 1056683 Eki Görüntüle 1056687 Eki Görüntüle 1056700 3 ü satılmıştır kalan hersey 2 3 tl den satıstadır hepsi sorunsuzdur