• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne adet oluyor gibiyim ne de olmuyor gibi:S

eliff03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
9
0
36
İstanbul
slm,
biz yaklaşık bir senedir eşimle bebek için korunmuyoruz.bu aya kadar herşey normalken bu ay cuma günü hastalanmam gereken gün sadece leke leke bir iki damla geldi.tabi sancıda vardı.ağrı kesici içtim ve kesildi.sonra ki iki gün hiç kanama olmadı.pazartesi yine aşırı sancıyla bir miktar kan geldi ve yine kesildi.salı günü oldukça yoğun geldi ve bugün yine az miktarda.doktorumdan randevu alıcam haftasonu için ama daha önce böyle bir tecrübe yaşayan var mı merak ettim.tecrübelerinizi ve sonuçlarını paylaşırsanız çok sevinirim.

kızlar adet olcak gbıyım karnım agryıo cuma olmam lazım akıntım cok du bıde belırtılerım vardı haepsı suan bıle sırtım cok agryıo sıze sorum demın akınıtım boyle degısık bı renktı kırmızı degıl onun acıgıhıydı sıldım kendımı baska bısey yok ıdrar yaptım bısey yok sızce adet mı oluyorum yoksa yerlesmemı cok korkuyorum ne olur bırı cvp yazsınn yalvarıyorum

Back