nerede yaptırosunbende ndyag a basladım alex de var gittigimmerkezde ama nd yag lyra i marka var ve hiç acı yok nerdeyse ucu sogutuculu ndyag daha acılıd iyorlardı inanamıyorum agda nın onda biri bir acı duyuyorum
daha once koltukaltıma alex yaptırmıstım bayagı acılı idi
sayet sonuç veriyorsa nd yag en konforlu yontem
bende md yag fotonayla yaptırdım ,öldüm öldüm dirildim.. :)
cok farklı makinalar vs mi var alex den uzun suruyord emissiniz benim islem agda islemi kadar surdu ultrason probu gibib ir aletle gezdirerek yapıyor
birde bu dokulmeler 3 haftayı bulur dendi o arada yenileri çikacak dokuldugunu bile anlama imkanım olmaycak bakalım neler olacak
size en önemli farkını söyleyim, ben 2 yıl kadar alex le epilasyon yaptırdım yüzümü ama kesinlikle azalmadığı gibi bir de yogunlaştı. Cilt dr na gittim neden böyle oldu dedim verdiği cvp şu; lazer epilasyon uyuyan tüylerini uyandırmış bu yüzden yoğunlaşmış, yanlış müdahale yapılmış, eğer lazerle yaptırmak istiyorum diyorsan NDyag la uygulatmalısın dedi. Sordum Adana'ya yeni gelmiş dr, nerde yapılır bilmiyorum ama Ankara'da Hacettepe deki hocalarımız yapıyor dedi. Ben Adana'da bulamadım yapan yer ama bulana kadar lazer epilasyona devam etmicem
uygulanan dozla alakalı olabılır dıe dusunuorum. bakalım .. hemen hemen her seans sonrası oncesı durumumu yazıorum umarım memnun kalırım da emeklerıme deger
cok farklı makinalar vs mi var alex den uzun suruyord emissiniz benim islem agda islemi kadar surdu ultrason probu gibib ir aletle gezdirerek yapıyor
birde bu dokulmeler 3 haftayı bulur dendi o arada yenileri çikacak dokuldugunu bile anlama imkanım olmaycak bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?