super nd/yag diye birşey olamaz,nd/yag 1064 nanometre dalga boyundaki ışığa verilen isimdir ve sektörde lyra ,cutera ,epicare duo ve fotona markaları en bilinenleridir,bunların içinden fotona markasının xp/max modeli 130wattlık çıkış gücü ve scanner tarama teknolojisi nedeni ile en başarılı modelidir.benim gittigim yerdeki makina nd yag lyra i modeli
super denen bu mudur bilmiyorum ucunda sogutucu var sanırımhem sıcaklık hem sogukluk hissediyorum acısı agda dan kat be kat azz çok rahat yaptırdım
super denen bu mudur acaba arkadaslar ??
super nd/yag diye birşey olamaz,nd/yag 1064 nanometre dalga boyundaki ışığa verilen isimdir ve sektörde lyra ,cutera ,epicare duo ve fotona markaları en bilinenleridir,bunların içinden fotona markasının xp/max modeli 130wattlık çıkış gücü ve scanner tarama teknolojisi nedeni ile en başarılı modelidir.
super nd/yag diye birşey olamaz,nd/yag 1064 nanometre dalga boyundaki ışığa verilen isimdir ve sektörde lyra ,cutera ,epicare duo ve fotona markaları en bilinenleridir,bunların içinden fotona markasının xp/max modeli 130wattlık çıkış gücü ve scanner tarama teknolojisi nedeni ile en başarılı modelidir.
kızlar bende izmitte yaklsık 3 senedır lazer epılasyon yaptırıyorum yüz bölgesine ve inanın artık sabrım falan kalmadı . nd yag lazer ve alex. birlikte uygulanıyordu daha çok agırlıklı olarak nd yag.uygulandı alex. her seansta uygunlanmadı ve ben memnun değilim. ewt tüylerimde azalma oldu ancak 3 sene gibi bir zamanda artık kalmaması gerekıyor dimi ama bitmediler.birde yaptırdıgım yer ole güzellik merkezi falan değil cildiye doktorunun klıniğinde yaptırdım. bugün başka bir özel hastanenin dermotologu ile görüştüm diğer yerden memnun kalmadıgım için öcelikle hormon tahlılı istedi ve yüzümün şuan için lazer epilasyonuna uygun olmadıgını belırtti. yani tüyler lazerle alıncak gibi değilmiş. okadar sinirliyimki hemen maddi hem manevi çok büyük kayıp oldu benim için. sizlerde yaptırırken kesinlikle ve kesinliklşe dikkatli olun zamanınızı ve paranızı çalmalarına izin vermeyin.ve bikaç yere gidip sorun yüzünüzünüzdeki yütlerin lazere uygun olup olmadığını. ben doktor diye çok güvendim ama sonuç hüsran(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?