geç gördüm mesajını.bana mecbur kalırsan jiletle demişlerdi,ben de jiletlemedim henüz,şu ara yapacaktım ama tereddüt ettim seni duyunca,acaba ilgisi var mı?bir de merak ettim,gittiğin merkez erenköydeki mi?
kızlar selam..ben de nd yag a başladım..topu topu üç kişimiyiz ki acep:))) ben ilk seansımı alex te yaptırmıştım..nd yag merkede doktor vardı ve uygulamayı o yaptı..ondan bıraz cazıp geldı..ve doktor samımı geldı..alexle ust bacagın çoğu yerını yapmışlardı..nd yag da doktor sadece bellı yerlerı yaptı..bunlar zaten gerı cıkacak faydası olmaz dedı..para kazanmak için tamamını yapıolar dedı..göbege de cok belırgın sertlere yaptı gerısıne ınan faydası olmaz dedı..
doktora sordum neden herkes alex dıyo..gercı ne kadar objektıf oldugu tartışılır fakat alex çok yaygın oldugu herkes onu bıldgı için öyle dedı..bızde de alex vardı verdık ndyag aldık dedı..bunla bronz tene de yapılıyor dedı..onu duymuştum..tek farkı brozn tene yapılması mı acaba??
size en önemli farkını söyleyim, ben 2 yıl kadar alex le epilasyon yaptırdım yüzümü ama kesinlikle azalmadığı gibi bir de yogunlaştı. Cilt dr na gittim neden böyle oldu dedim verdiği cvp şu; lazer epilasyon uyuyan tüylerini uyandırmış bu yüzden yoğunlaşmış, yanlış müdahale yapılmış, eğer lazerle yaptırmak istiyorum diyorsan NDyag la uygulatmalısın dedi. Sordum Adana'ya yeni gelmiş dr, nerde yapılır bilmiyorum ama Ankara'da Hacettepe deki hocalarımız yapıyor dedi. Ben Adana'da bulamadım yapan yer ama bulana kadar lazer epilasyona devam etmicem
ben de nd yag lazere gıdıyorum.eylulde 4.seansım olacak.coook memnunum.koltukaltım hıc kalmadı.genital yuzde 90 kalmadı.tertemiz.dusunun ılk aydan ıtıbaren hıc almadı
m.koltukaltı hemen ılk ay sonuc verdı ama genıtal 3.den sonra tam olarak istedgım hale geldı...acıkcası ben tevsıye ederım..
size en önemli farkını söyleyim, ben 2 yıl kadar alex le epilasyon yaptırdım yüzümü ama kesinlikle azalmadığı gibi bir de yogunlaştı. Cilt dr na gittim neden böyle oldu dedim verdiği cvp şu; lazer epilasyon uyuyan tüylerini uyandırmış bu yüzden yoğunlaşmış, yanlış müdahale yapılmış, eğer lazerle yaptırmak istiyorum diyorsan NDyag la uygulatmalısın dedi. Sordum Adana'ya yeni gelmiş dr, nerde yapılır bilmiyorum ama Ankara'da Hacettepe deki hocalarımız yapıyor dedi. Ben Adana'da bulamadım yapan yer ama bulana kadar lazer epilasyona devam etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?