- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba
Lazer merkezinde uzun yıllar çalıştım.Çalıştığım yer anı zamanda Nd-Yag lazerin türkiye distrübütörü olan firma idi dolayısıyla lazer eğitimlerine bizzat girdim.
Nd-Yag lazer güvenli bir lazerdir. Vücudun her bölgesine uygulanabilir. ( genital iç duvarları ve göz altı gibi ince bölgeler hariç.) Yanıklar kullanıcı hatası yüzünden oluşur doğru doz doğru süre vs. gibi.. Bir de krem, parfüm, losyon vs. gibi birşeyler sürerek gidip üstüne bunları silmeden uygulama yaptırırsanız yanık oluşması doğaldır. Nd-yag dalga boyu en yüksek lazerdir ve sadece kıl köküne etkilidir. Cildinizde başka hasara yol açmaz. Lazer ışını kıl köküne uygulanır ve tahrip ederek orada tekrar kıl oluşumunu engeller. Ancak lazer sadece büyüme evresindeki kıllara etkilidir ve vücudumuzdaki kıllar kısım kısım bu evreye girerler. Bu yüzden dökülmeler kısım kısım olur. Seans aralıkları 1,5 - 2 aydır. ( kılların büyüme evresini yakalabilmek için).
Nd-yag lazer ile her renk cilt ve kıl tipine uygulama yapılabilir. (Beyaz kıllar hariç onları hiç bir lazerr görmez tek çaresi iğneli epilasyondur).
Yaz aylarında yüksek faktörlü bir güneş kremi kullanıldığı takdirde uygulanabilir.
Epilasyon haricinde, akne, kılcal daamar -varis, kırışıklık ve leke tedavilerinde de kullanılır. - bu tedaviler Nd-YAG eğitimi almış bir dermatolog tarafından uygulanmalıdır -
Sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtmalaya çalışırım.
merhaba arkadaşım..bende bugün nd-yağ lazere başlıyorum...
en iyi yüz için sonuç veren bu lazer
insallah iyi sonuç alırım gelince de burda yazarımm
merhaba arkadaşım..bende bugün nd-yağ lazere başlıyorum...
en iyi yüz için sonuç veren bu lazer
insallah iyi sonuç alırım gelince de burda yazarımm
ben koltuk altıma nd yag ıle yaptırdım memnun kaldım. ama uygulattıgım yer cıhazı degıstırdı.
nerden bulabılırım acaba bu cıhazı kullanan merkezlerı.
Yuzune nd yag lazer yaptirip sonuc alan yada en azindan azalma var diyebilecek olan benim gibi koyu tenli koyu killi biri varmi? Yarin baslamayi dusunuyorum killar uzamisken? Yanan falan yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?