- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ben istanbuldayim.nisantasi. Ama ve lakin 2. Seans yapildi yuzume tipki dediginiz gibi yasadigim rahatligi anlatmam mumkun degil cok gec cikiyor cikanda rahatsiz bile etmiyor artik yuzumdeki irinli sivilceler bile tamamen gecti eski gunlerime dondum o kadar mutluyumki anlatamam. Tamamen bitmese bile kesinlikle devam ederim o derece memnunum benim kadar alerjik hassas bi ciltde anormallik olacak diye beklerken tamamen olumlu bir yondeyim. Cok tesekkur ederim. Allah tum kil derdi verdigi kullarini kurtarsin insallah bir an once. Nd yag cihazi gercekten cok iyiymis tavsiye ederim.
merhaba arkadasım çok sevindim adına bende yüzmden çok dertliyim bend eyaptırmak istiyorum nerde yaptırdıgnı söylermisin ? teşekkürler şimdiden
yazmayı unutmuşum, bacaklarıma da nd-yag yapıldı ve hiç tüy yok, son atış 3 ay önce idi ve tertemizim, 5 seans oldu...
iyi geceler bi süredir araştırıyorum aklım fena karıştı beyaz tenli siyah kıllıym ama bacaklarımda açık renkli tüyler hakim .nd yag bana çözüm olurmu ? çok mu acıtır? alx. ı hesaplı yapan bir yer mi araştırmalıyım? bu arada ben antalyadaym . lütfen yardımcı olurmusunuz???
kızlaaaaaar!
nd-yağ ince tüylerde etkili mi? yani sırt, karın, göğüs bölgesinde?
yardımınıza ihtiyacım var
1 yıl önce kadar lazer epilasyona başladım. esmerim ve kıllarım da genelde sertti. tüm vücuduma önce nd-yag ile başladılar, sonrasında 3 seans sonra kadar tüylerim inceldiği ve rengim de açıldığı için alexandrite e döndüler, ben gayet memnunum arkadaslar. 5 seans lazer, 5 seans kontrole gittim, öyle yanık falan da hiç oluşmadı, koltukaltı, genital ve göbegimde yok denecek kadar az 2-3 tane incecik tüy çıkıyor, 3 ay oldu en son atıştan bu yana hala tertemizim. yüzümde de dudak üstüne her zaman nd-yag yapıldı, ancak dudak üstü çok inatçı bir bölge oldugu için 8 seans oldu hala devam ediyorum ama böyle bıraksam da çok tüy yok dudak üstümde de. kısacası ben n-yag'dan memnunum, iyi sonuçlar aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?