- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhabalar izmirde olan güzel bir merkezde ndyag layra-i cihazı ile 8 seansımı devretmek istiyorum fiyatı uygun ilgilenenler msj atabilirlerkılsız günlere...
Lazer epilasyon başlığında açtığım İzmirde lazer epilasyon yaptıran ve memnun kalanlarla ilgili konu silinmiş. özel mesaj hakkım olmadığı için kişilere doğrudan mesaj atamıyorum. bu nedenle yardım ihtiyacı duyduğum konuyu yazdım ve özel mesajıma cevap atmalarını rica ettim. mesajımın içeriğinde herhangi bir merkez ismini yazmadım. sitenin kurallarına uygun olmayan birşey yaptığımı da sanmıyorum. peki konu neden silindi? tam da bu kadar yardıma ihtiyacım olan bir dönemde İzmirde deneyimi olan arkdaşlara başka nasıl ulaşabilirim? Lazer epilasyonda o kadar çok başlık var ki dikkati çekmem çok zaman alır diye bu yolu seçmiştim. cevabınızı bekliyorum yaGmurluk :)
yaGmurluk cevabınız için teşekkür ederim. bende kimseyi zor durumda bırakmak istemem. birkaç merkezi gezdim, çok kararsız kaldım. zaten izmir küçük bir yer çok fazla seçenek yok ama hepsi ayrı birşey söylüyor. bu noktada deneyimli olanların paylaşımları çok önem kazanıyor.
Eğer bilginiz varsa bu konuda sizin de görüşünüzü almak isterim. Bir merkez bana hem alexandrite hem de nd yag cihazının birlikte olmadığı yere sakın gitme dedi. Bir başkası da bizde alex var bu yeterli diyor. sadece nd yag cihazına sahip olan bir başka merkez Nd yag FDA onaylı bir cihaz hiç yan etkisi yok, ince tüyleri de görüyor bu sebeple bunu kullanıyoruz diyor. Nd yag cihazın aslında varis tedavisinde kullanıldığını, tüyleri yok etmede etkisi olmadığı gibi açıklamalar yapanlar var. Acaba hangisini tercih etmek gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?