Yuzune nd yag lazer yaptirip sonuc alan yada en azindan azalma var diyebilecek olan benim gibi koyu tenli koyu killi biri varmi? Yarin baslamayi dusunuyorum killar uzamisken? Yanan falan yok dimi
merhaba,
öncelikle şunu belirtmek istiyroum ben özelden yazamıyorum ve ğer ank da iseniz bana burada gidilebilecek iyi bir nd yag merkezi önerebilir misiniz?
şimdi de durumu izah edeyim,deneyimimin yardımcı olacağını düşünüyorum çünkü ben de burada neredeyse herşeyi okuyorum referans olması açısından;
ben nd yag da 2. seansı yaptırdım(ancak başka bir şehirdeydim ozaman-istanbul,fakat artık ank dayım).
ben de esmer tenliyim ve tüylerim çok kalın ve yoğun sayılmaz.ancak nd yag danilk seansta çok memnun kaldım.
yüz(spesifik olarak da favori bölgesi),bikini-genital,koltukaltı ve alt bacak yaptırdım.
bir kere şunu söylemeliyim yüz içinilk seanstan sonra epey uzamalarını bekledim ve kesinlikle bir kalınlaşma-çoğalma olmadı aksine çıkarken hiç rahatsız etmedi(bir kere çok geç çıktılar neredeyse 2 ay sürdü çıkmaları ve çok rahat ettim bu süreçte)ve sanırım çok hafif(eğer psikolojik bir etki değilse tabi
)azaldılar :))
bakalım şimdi yüz için 2. seansı yeni yaptırdım.bunun sonucu ne olacak bilemiyorum,ancak burada (ankarada)bir merkez ilk seansların başarılı olması sonradan tüylerinizin çoğalmayacağı anlamına gelmez dedi(tabi sadece yüz için söyledi bunu belirtmeliyim yani yüz bölgesi için risk malesef mevcut ama ben iğneli ile falan uğraşmaktansa bunu denemem lazım deyip gözümü kararttım sanırım).
bacak ise ilk seansımı aralıkta oldum(alt bacak) ve hala çıkmasını bekliyoruz ki yeniden bir seans yapalım:)) inanın o kadar az çıktı ki ve çıkmaları için sürekli jiletledim neredeyse :))
bikini bölgesinin de ilk seansı aralık idi o da şubat sonunda çıkmaya başlamıştı ama ben o bölgeyi sürekli jiletle aldığımdan, oldukça kalın ve gür kıl yapısı oluşmuştu ve çıkanlar nispeten daha azdı.
özetle esmer ten için ki bu forumdaki konuyla ilgilibir çok şeyi okuyarak ve netten araştırmam yanında çok kişiye de sorarak ESMER TEN için en iyisinin nd yag yöntemi olduğu kanısına vardım ama çok iyi sonuç aldım demek için de çok erken..yani daha 2. seans yapıldı ve 2. henüz yapıldı..
ama şunu söyleyebilirim ki; ilkinden sonra uzun bir süre çok rahat ettim ki bu lüks bile hoşuma gitti.zaten burda bir konu açıp sormuştum ben esmer ten yüz bölgesi için diye orda birisi yazmıştı nd yag yaptırıp 2 ay rahat ediyorum diye..ondan cesaret alıp karar vermiştim ve ilkinden sonra ben de böyle düşündüm..umarım sonuç alabilriiz...
ve umarım ankara da da iyi bir yer bulabilirim
( bu konuda biraz kaygılıyım.çünkü burayı pek bilmiyorum ve çok merkez var..ve nd yag bile olsa çok çeşitli cihazlar var..arıyorum görüşüyorum(tabi hepsine gitme şansım olmuyor öncelik hepsiyle telefonlaşmak oluyor), aynı cadde üzerinde çok farklı fiyat ve cihazlarlardan bahsediyorlar ama yöntem aynı(yani nd yag)..gel de kafan karışmasın
(
o nedenle sizin(ya da bu yazıyı okuyan başka biri) böyle bir tavsiyeniz olursa lütfen özelden msj atın..