• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nci tozu

Ben sadece maskesini aldim canim ama olagan ustu superde bir olay yasamadim maglesef anlik yada gunluk diye bilirim ..

slinnciğim inci tozunu alamadım ben malum pahalı inci tozu yerine biraz yeşil kile yumurta akı koyuyorum çok güzel yapıyo geriyo cildi hem ucuz yollu oluyo:))

slinnciğim inci tozunu alamadım ben malum pahalı inci tozu yerine biraz yeşil kile yumurta akı koyuyorum çok güzel yapıyo geriyo cildi hem ucuz yollu oluyo:))

Canimcim zaten kil basli basina bir mucize bence cok iyi yapiyorsun,
bende inci tozundanda yeniden almayi dusunmuyorum ..
:bbo:

slinn cim yanilmiyorsam deneyip memnun kalmamissin.mesela bu inci tozunu uygularken ne gibi beklentilerin vardi da memnun kalmadin.ben kullanirsam sayet su lanet olasi ara sira cikan sivilceler icin kullanmak istiyorum.sivilceye faydalimidirki sen kullandigin ve bildigin icin soruyorum.neyse kusura bakma fazla sordum ama bilmek istiyorum,cünkü bende arastirdim ve gercektende ucuz birsey degil.aslinda mucize istemiyorum ama denesemmi senden gelecek cevaba göre karar vericem.simdiden tsk.

sılacığım ben dr.murad ın hem akne hem de nem veren tabletlerinden kullanıyorum 15 gündür içiyorum cildi içerden desteklemek adına bide azelderm krem al her gece yatmadan sür hem sivilcelerini kurutur hemde iz oluşmasını engellemiş olursun bide soğuk soda ile yıka ben haftada 3-4 kere soda ile yıkıyorum canlanıyoda cildim bide benim inci tozundan esinlenerek yaptığım yeşil kil ve yumurta akını dene gerçekten işe yarıyor hem cildi geriyo pürüzsüz yapıyo ben güneş lekeler için uğraşıyorum aslında ama lekelere bir çare yok.

Silacim sorularindan sikilmadigim gibi bilakis memnun kaldim cok guzel sorular sormusun baska arkadaslar icinde arastirma yaparlarken inci tozu hakkinda cok yardimci olur sordugun sorular , a.s.
Canim benim inci tozundan beklentim sivilcelerime iyi gelsin degildi cunku sivilcem yok, cildim asiri derecede kurudu daha gencken yagli olan cildim su an anormal derecede kuru ve yorgun daha nemli daha dinc ve dolgun gorunmesini bekliyordum ama sanki bana gore hic nemlendirmedi cildimi.. kas ortasinda ve dudak kenarlarimda mimik cizgilerim beni cok rahatsiz ediyor onlarin azalmasini saglarmi diye dusunuyordum hic bir etkisi olmadi , zaten yanakli bir insan degilim yas da ilerledikce ve cilt kurudukca sanki yanaklarimda cokmeler oldu gibi geliyor onlarin toparlanmasinda yardimci olurmu diye dusunmustum oldugunu sanmiyorum , bu sikayetlerimin sebebinide az su icmeme ve bronz ten merakima borcluyum diye dusunuyorum maglesef:gitme:
cildimlede cok ugrasiyorum kulanmadigim krem , maske kalmadi sanirim hem evde kendi yaptigim maskeler hemde dunyalarca para odeyerek aldigim urunler iyimi oluyor kotumu bilemiyorum :uhm:

sılacığım ben dr.murad ın hem akne hem de nem veren tabletlerinden kullanıyorum 15 gündür içiyorum cildi içerden desteklemek adına bide azelderm krem al her gece yatmadan sür hem sivilcelerini kurutur hemde iz oluşmasını engellemiş olursun bide soğuk soda ile yıka ben haftada 3-4 kere soda ile yıkıyorum canlanıyoda cildim bide benim inci tozundan esinlenerek yaptığım yeşil kil ve yumurta akını dene gerçekten işe yarıyor hem cildi geriyo pürüzsüz yapıyo ben güneş lekeler için uğraşıyorum aslında ama lekelere bir çare yok.

Canim ben bu senin dr muradin tapletlerini bi arastiracagim burdan tesekur ederim a.s.
ama akne problemem yok cok sukur sodayla yikamaya gelince ben sodayi buzdolabinda donduruyorum ve buz olarak tatbik ediyorum yuzume sabahlari o gercekten cok etkili sagol :1hug:

slinciğim dr.murad'ın nem veren vitamın tableti WET SUıT kullan ben hem bunu hemde akne için olanı günde 3 tablet alıyorum sanki cildim daha bir duru gözüküyo gözüme 15 gündür içiyorum etkisini 6 haftada gösterir dedi eczacı bide sürekli gittiğim dermotoloğuma sordum bu ürünleri kullanıyorum die wet suiti bende tavsiye ediyorum dedi içerden nem sağlıyo dedi bence araştır hem senin yaşın için olan bir çok tablet var mesala nar özlü enerji veren tableti var onu kullanmak istedim ama şimdilik cildimin ihtiyacı olanı aldım bence etrafındaki eczanelere göz at.artık bütün eczanelerde var dr.murad ürünleri

slinciğim dr.murad'ın nem veren vitamın tableti WET SUİT kullan ben hem bunu hemde akne için olanı günde 3 tablet alıyorum sanki cildim daha bir duru gözüküyo gözüme 15 gündür içiyorum etkisini 6 haftada gösterir dedi eczacı bide sürekli gittiğim dermotoloğuma sordum bu ürünleri kullanıyorum die wet suiti bende tavsiye ediyorum dedi içerden nem sağlıyo dedi bence araştır hem senin yaşın için olan bir çok tablet var mesala nar özlü enerji veren tableti var onu kullanmak istedim ama şimdilik cildimin ihtiyacı olanı aldım bence etrafındaki eczanelere göz at.artık bütün eczanelerde var dr.murad ürünleri

onumuzdeki hafta turkiyeye gidecegim canim orda mutlaka alacagim sagol , sen kaca aliyordun bu tapletleri ve bir kutuda kac tablet var yazarsan sevinirim ....

canım 120 civarında nem için olan tableti günde iki sefer alıyorum sabah kahvaltıdan sonra akşam yemekten sonra diğer akne için olanıda günde 4 sefer alıyorum biraz pahalı ama uzun vadede kullanmak işe yarar bir tablet bir ay gidiyor zaten ama ben bebek yapmayı düşündüğüm için sadece bir ay içmekle yetinecem ilerde yine bebekten sonrü düşünüyorum kesinlikle.

canim bende bugun vitamin pp diye bir vitamin hapi aldim doktor tavsiyesiyle, cildi nemlendirdigini iyi geldigini soyledi bakalim bir ay kulanayim nasil gelecek,

onumuzdeki hafta turkiyeye geliyorum umarim orda almayi unutmam gelince yazarim nasil geldigini ...

aslında sürekli kullanmak lazım vitamın haplarıdan vucudun gereksinimlerini karşılamak için sonuçları bildir canım bekliyorum.

kizlar son bir aydir geceleri yatmadan once kulandigim estee lauder kremimin icine katip yuzume suruyorum inci tozunu ve sabah cok daha guzel net bir suratla uyaniyorum. sizde deneyin isterseniz fikirlerinizi duymak isterim kaydirigubbakcemile5

Dün akşam benim aktara gittim ufak bir yer gerçi olmaz burda böyle pahalı birşey dedim içimden ama yinede bir sorayım dedim. ınci tozu varmı dedim var dedi. Bakabilirmiyim dedim. Paket içindeydi markasına bakmadım bile çünki yabancı bir marka idi. 70 yada 80 gr felan sanırım. Üzerinde etiketine baktım 150 tl :( ben bunu alamam dedim çok pahalı. Ne kadar alacaksan bölerim ben dedi sağolsun :))) 20 tl lik aldım. Saf inci tozu evet. Nerden duydun bunu internetten mi dedi evet dedim. Bu aslında cidden mucize birşey ama pek bilinmiyor bu dedi. Bu arada zeytinburnunda oturuyorum. ısteyen olursa söyleyebilirim nerden aldığımı.
Akşam yumurta akıyla yaptım hemen. Yüzüm gerim gerim gerildi :)) Aha dedim şimdi ayrılacak suratımın derisi o derece yani :)))) 15 dakika beklettim. Sonrasında hafif ıslatıp yavaş yavaş masaj yaparak çıkardım su ile duruladım. Sonuç harika. ılk kez yapmama rağmen ben çok memnun kaldım. Devam edeceğimde. Tavsiye ediyorum... Biraz pahalı ama azar azar alıp yapılabilir sanırım. Sevgiler...

Deneyeceğim Çok Teşekkür ederim Yardımın İçin.
not:Yeni üye Değilim Ama Yeni Yeni Yazışmaya Başlıyorum :))
Herşey İçin Sağolun Kızlar.İyiki Varız :)

Birde Ben Sivilcemi Yara Yaptım Geçti İzi Kaldı Bu İnci Tozu Kürüİşe Yararmı Dönüş Yaparsanız Çok İyi Olur

Son düzenleme:
Ebru Şallı’nın TV ekranlarında açıkladığı inci tozu maskesi yumurta akı ile yapılıyor. Ebru şallı 1 tatlı kaşığı inci tozu ve yarım yumurta akı karıştırılır ve temiz cilde uygulanır diye açıklıyor. Haftada 1 kez yapılmalıdır. 6 hafta boyunca düzenli kullanıldığında cildiniz bir harika olacaktır, hatta botoks etkisi yapacaktır diyor.

Back
X