- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi xsxeker pembe
rabbim acil şifalar versin
inşALLAH ne kısa zamanda toparlanıp
sağlıklı bir bebeğe kavuşur
inşALLAH ne kısa zamanda toparlanıp
sağlıklı bir bebeğe kavuşur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman sadece zaman
hiç bi söz dinidirmiyo acımı hiç bişey telafi etmiyo
ben nerden baslayacağım tekrar nerden hayata devam edeceğim bilmiyorum
öylesine bıraktım herseyi kendi haline
keske o yanımda olsaydı beni bıırakmasaydı ne biliyim eve dolu dönseydik ewvim bu kadar sessiz kalmasaydı
bazen böyle bi boşluğa takılıyo gözlerim sadece bol bol dualar ediyorum
biliyorumki güçlü olmak zorundayım biliyorumki rabbim beni eşime bagışşladı daha kötüsü de gelebilirdi basıma bebğim evimde elime gelebilirdi evde doğurabilirdim ben onu onu o halde yerde görmek dahada kötü yapardı beni ama simdi bunları düşüğnmek bile istemiyorum insan aklını yitirebiliyomus ben bunu anladım sadece ihtiyacım olan tek sey bol bol dua dualarınıza ihtiyacım var
allah sabır versin...çok üzüldüm.dualarımız seninle...
kızlar seker pembem konuyu açmış sarıböceğim gülsahım az önce haber verdi
ne kk ya girebiliyorum nede msn ye kendimi kaybettim toparlanmaya en azından eşim için bunu yapmaya mecburum
meleğim kızım kınalım yok artık
içim yanıyo canım yanıyo
allah hepinizden binlerce kez razı olsun rabbim düşmanımsa dahi yasatmasın bu acıyı kimseye yasatmasın
güçlü olmak ayakta durmak inanınki cok zor
kimseye anlatamıyorum acımı cektiklerimi
suyum patladı arkasından kan patladı tansiyonum 4 tü beni hastaneye aldıklarında susuz kalmış bebğim ama rahim agzına indi tekrar cıktı ama hiç umudumu yitirmedim o hep benle kalacak dedim
dr bize gece 12 de doğum gerceklesir dedi ama benim kızım tam 2 gün direndi 3 gün bıraktı kendini hala canlıydı doğduğunda kolları bacaklarıma değdi bilmeden dokundum ben ona keske dokunmasaydım keske
eşi için geceye kadar sancı cektim kızımı getirip karsıma koydular kefenlediler
sadec 3 hafta daha yasasaydı tutunurdu hayata dedi dr ama zamansız kaybettim ben onu
simdi rabbimden bol bol sabır istiyorum güç ver bana allahım güç ver bunu unutturacak bi acı daha verme bana
bebğimi kaybetmek cok zor acısının tarifi cok zor ama sonrasını yasamak dahada zormuş
dolu gittim boş döndüm koynum boş döndüm evime gögüslerim süt dolu kaldı simdi sağıp sağıp bırakıyom bi yudum su içsem süt oluyo
bunu telafisi varmı bu acının tarifi varmı
aglamak istemiyorum ama evimde herseyimde kızımın anısı var aynaya ben onla bakıyodum yatağımda onunla yatıyodum aldığım nefes onunlaydı
simdi annemle bile görüşmek istemiyorum herkes bana soruyo neden oldu diye sebebi yokki rabbim istedi, aldı onu yanına benmi beni bırak git dedim kızıma onun elinde olsa asla onu bukadar coks even annesini bırakırmı
ördüğüm herseyi kaldırmış eşim ben hastaneden gelince patiği elime gecti yıktım evi çığlıklarla ama yokki o yok artık rabbim sen ban sabır ver dayanma gücü ver tekrar herseye baslamam için güç ver
hepinize cok tesekkür ederim
insanlardan utanıyorum simdi ben hata yapmış gibiyim kimsenin yüzüne bakamıyorum
ben nerden bnaslıycam nasıl baslıycam bilmiyorum
rabbime isyan etmiyorum hiç etmedim eğer böyle uygun gördüyse vardır bi bildiği elden ne gelirki
hayat belkide bana oyun oynuyor sınıyor eşim hep diyoki bizi koruyacak kızımız bizi izliyo simdi o burda evimizde diyo bu gercek olabilirmi beni görüyo olabilirmi doğru olabilirmi
o cennette simdi biliyorumda ben bi melek annesiyim biliyorumda beni görüyıomudur ordan
canım kızım öyküm , mis kokulum kınalım annene dua et dua ette ağlamayım dua et ben yeniden ayağa kalkıyım ben yeniden toparlanayım hiç bişey dinidrmiyo acımı cektikelrimi
canım benim inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun.dualarımız seninle ve meleğinle beraber.