sivaslı58 hadi sende katıl bize kaydirigubbakcemile5
Dikkat hamiş var :enbuyukkk:
lütfen her yazacağınız kelime özenli ve düzenli olsunki kırmayalım,kırılmasınturkbayragi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sivaslı58 hadi sende katıl bize kaydirigubbakcemile5
Ya ben o gün şöyle yazıcam "Doğurup geliyorum pc açık önemli birşey olursa Lütfen profilime not bırakın"
Ya ben o gün şöyle yazıcam "Doğurup geliyorum pc açık önemli birşey olursa Lütfen profilime not bırakın"
:roflol::roflol:msn dn sana bol bol yazarım artık son durum nedir nazlı bilgi ver stop :roflol:
Ya ben hergün yazıcam buraya adres belli artık bugün bunu yedim bugün şunu giydim kaşıntı var acaba iyi bişimi derken bu önümüzdeki aylarda biter sanırım..Ayşem yaa kapatmazlar dimi konuyu böyle yaparsam?
Hayırlısı canım benim bak tam 10 yıl sonra geliyor Yağmurumuz bizde toparlamak istemiştik kendimizi..Kararlılığından vazgeçme sonuçta bakacak olanda sensinn ona birçok şey yaşatacak olanda biz teyze olmak tabiki isteriz meleğin meleğini görmek kim istemezki
Dikkat hamiş var :enbuyukkk:
lütfen her yazacağınız kelime özenli ve düzenli olsunki kırmayalım,kırılmasınturkbayragi
:roflol::roflol:msn dn sana bol bol yazarım artık son durum nedir nazlı bilgi ver stop :roflol:
He sen öyle yap bakalım,döndüğünde neler olmuş,kim kimi yemiş.
Kim kime piştttttttt demiş görürsün akıllım o halde bu aklına gelecekmi bakalım:icecream:
Yok birde kamera taksın,bizde canlı canlı ne yapıyor seyredebilelim..
Valla en güzeli kamera valla heeeedelikafadulden
Yok birde kamera taksın,bizde canlı canlı ne yapıyor seyredebilelim..
Valla en güzeli kamera valla heeeedelikafadulden
o zaman hastaneye yanına gittiğinde laptopunu almayı unutma ayşe hanım :dilcikar:
tabi ispanyol polisi izin verirse :roflol::roflol:
Görüntülü sesli iyi fikir kk o gün iptal bütün hamileler forum terk siz bayılmış durumda naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
tahin edebiliyorum heyecandan kıpır kıpır olursun yeminle:asigim:
:1shok:What dedin gülüm:1shok:
Kız ben döndüm bilem:jeyyar:ben kalırmıyım oralarda beeeeekaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana ben daha telaşlanırım heeee..:roflol:
AAAAA ne zaman açtınız bu konuyu ben şimdi gördüm
artık gelişmeleri buradan takip ederimzemuszemus
Bizde sana buradan,
Nazlıcım derin derin nefes al birtanem,ıkın ıkın geliyor Nazlı diyeee motive ederiz he ne dersin:jeyyar:
İspanyadan Dönen Ayşe anlarki doğuma daha 4 ay var sakinleşir..Gider ip alır veee başlar Yağmura cicişler örmeye Bu arada Eylül modelleri bulur kaydirigubbakcemile5
bi konu varyaa 2009dan geriye doğru sayalım bizde 110dan aşağıya doğru sayalımkaydirigubbakcemile3
Aaaa Nazlıcım ne gaddar safmış bu Ayşede beee:dilcikar:İspanyadan Dönen Ayşe anlarki doğuma daha 4 ay var sakinleşir..Gider ip alır veee başlar Yağmura cicişler örmeye Bu arada Eylül modelleri bulur kaydirigubbakcemile5
bi konu varyaa 2009dan geriye doğru sayalım bizde 110dan aşağıya doğru sayalımkaydirigubbakcemile3
[/B]
Hoşgeldin ablam Şeniz
Şimdi çıkıp eve gitmem gerek sohbet de çok güzel ama :a015:[/B]
Aaaaaaa şey kemmm kümmm o benim:kedi:
Bu suçu işleyende benim,bu konuyu açanda benim:kedi:
İtiraf ediyorum evet ben yaptımmmmmm:lepi:
Pişmanmıyım,hayır değilim
Aslında evet pişmanım neden 5 ay bekledim,neden daha evvel bu konuyu açmadım diye çokkkkkkkkk pişmanımmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden