NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

sivaslı58 hadi sende katıl bize kaydirigubbakcemile5

Dikkat hamiş var :enbuyukkk:
lütfen her yazacağınız kelime özenli ve düzenli olsunki kırmayalım,kırılmasınturkbayragi

734_buyuk.jpg

Ya ben o gün şöyle yazıcam "Doğurup geliyorum pc açık önemli birşey olursa Lütfen profilime not bırakın"

He sen öyle yap bakalım,döndüğünde neler olmuş,kim kimi yemiş.
Kim kime piştttttttt demiş görürsün akıllım o halde bu aklına gelecekmi bakalım:icecream:

Ya ben hergün yazıcam buraya adres belli artık bugün bunu yedim bugün şunu giydim kaşıntı var acaba iyi bişimi derken bu önümüzdeki aylarda biter sanırım..Ayşem yaa kapatmazlar dimi konuyu böyle yaparsam?

Hayırlısı canım benim bak tam 10 yıl sonra geliyor Yağmurumuz bizde toparlamak istemiştik kendimizi..Kararlılığından vazgeçme sonuçta bakacak olanda sensinn ona birçok şey yaşatacak olanda biz teyze olmak tabiki isteriz meleğin meleğini görmek kim istemezki

Ya ben hergün yazıcam buraya adres belli artık bugün bunu yedim bugün şunu giydim kaşıntı var acaba iyi bişimi derken bu önümüzdeki aylarda biter sanırım..Ayşem yaa kapatmazlar dimi konuyu böyle yaparsam?

Hayırlısı canım benim bak tam 10 yıl sonra geliyor Yağmurumuz bizde toparlamak istemiştik kendimizi..Kararlılığından vazgeçme sonuçta bakacak olanda sensinn ona birçok şey yaşatacak olanda biz teyze olmak tabiki isteriz meleğin meleğini görmek kim istemezki

Kapatmak mi:jeyyar:
kim neyi nereyi:jeyyar:
Biz buraya gelir yazarsak kimse elleşemez tabi tartışma atışma olmassada bir şeycik olmaz gülüm balım gıymetlim sen merak etmeopuyorumnanaktan
ınşallah birtanem elbet benide göreceksiniz bende dombili halimle sizlere resimlerimi eklerim:CüvCüv:eek: günleridegörürüz inşallah:Saruboceq:

Dikkat hamiş var :enbuyukkk:
lütfen her yazacağınız kelime özenli ve düzenli olsunki kırmayalım,kırılmasınturkbayragi

734_buyuk.jpg

Aman aman Lütfen yeterince ağlıyorum..:kedi:

:roflol::roflol:msn dn sana bol bol yazarım artık son durum nedir nazlı bilgi ver stop :roflol:

tamamm evreka laptopla doğuma gidip gelen ilk ben olayım epudurel nestezi..

Doktor şuanda lazerle beni kesiyo eylülüm amanin bi kımıltı var içimde :emir_bebek:

He sen öyle yap bakalım,döndüğünde neler olmuş,kim kimi yemiş.
Kim kime piştttttttt demiş görürsün akıllım o halde bu aklına gelecekmi bakalım:icecream:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yorum yazamıyorum kaydirigubbakcemile3

Yok birde kamera taksın,bizde canlı canlı ne yapıyor seyredebilelim..
Valla en güzeli kamera valla heeeedelikafadulden

o zaman hastaneye yanına gittiğinde laptopunu almayı unutma ayşe hanım :dilcikar:
tabi ispanyol polisi izin verirse :roflol::roflol:

Yok birde kamera taksın,bizde canlı canlı ne yapıyor seyredebilelim..
Valla en güzeli kamera valla heeeedelikafadulden

Görüntülü sesli iyi fikir kk o gün iptal bütün hamileler forum terk siz bayılmış durumda naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:

o zaman hastaneye yanına gittiğinde laptopunu almayı unutma ayşe hanım :dilcikar:
tabi ispanyol polisi izin verirse :roflol::roflol:

:1shok:What dedin gülüm:1shok:
Kız ben döndüm bilem:jeyyar:ben kalırmıyım oralarda beeeeekaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana ben daha telaşlanırım heeee..:roflol:

AAAAA ne zaman açtınız bu konuyu ben şimdi gördüm

artık gelişmeleri buradan takip ederimzemuszemus

Görüntülü sesli iyi fikir kk o gün iptal bütün hamileler forum terk siz bayılmış durumda naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:

Bizde sana buradan,
Nazlıcım derin derin nefes al birtanem,ıkın ıkın geliyor Nazlı diyeee motive ederiz he ne dersin:jeyyar:

ıspanyadan Dönen Ayşe anlarki doğuma daha 4 ay var sakinleşir..Gider ip alır veee başlar Yağmura cicişler örmeye :emir_bebek: Bu arada Eylül modelleri bulur kaydirigubbakcemile5

bi konu varyaa 2009dan geriye doğru sayalım bizde 110dan aşağıya doğru sayalımkaydirigubbakcemile3

:1shok:What dedin gülüm:1shok:
Kız ben döndüm bilem:jeyyar:ben kalırmıyım oralarda beeeeekaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana ben daha telaşlanırım heeee..:roflol:
tahin edebiliyorum heyecandan kıpır kıpır olursun yeminle:asigim:

Hoşgeldin ablam Şeniz

Şimdi çıkıp eve gitmem gerek sohbet de çok güzel ama :a015:

Aaaaaaa şey kemmm kümmm o benim:kedi:
Bu suçu işleyende benim,bu konuyu açanda benim:kedi:
İtiraf ediyorum evet ben yaptımmmmmm:lepi:
Pişmanmıyım,hayır değilim:eek:
Aslında evet pişmanım neden 5 ay bekledim,neden daha evvel bu konuyu açmadım diye çokkkkkkkkk pişmanımmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

Az önce açmış bu delikız canımyaa ŞenizHeyecanlandım ben şimdi yeminle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bizde sana buradan,
Nazlıcım derin derin nefes al birtanem,ıkın ıkın geliyor Nazlı diyeee motive ederiz he ne dersin:jeyyar:

yav sezeryan sezeryannnnn
kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::ecrin_bebek:

İspanyadan Dönen Ayşe anlarki doğuma daha 4 ay var sakinleşir..Gider ip alır veee başlar Yağmura cicişler örmeye :emir_bebek: Bu arada Eylül modelleri bulur kaydirigubbakcemile5

bi konu varyaa 2009dan geriye doğru sayalım bizde 110dan aşağıya doğru sayalımkaydirigubbakcemile3

ayşe annadın sen onu örgü model :jeyyar:

ALLAH ım nasip ederse benim canım ablam çok güzel bir bebek doğuracak inşallah​
opuyorumnanaktan

İspanyadan Dönen Ayşe anlarki doğuma daha 4 ay var sakinleşir..Gider ip alır veee başlar Yağmura cicişler örmeye :emir_bebek: Bu arada Eylül modelleri bulur kaydirigubbakcemile5

Aaaa Nazlıcım ne gaddar safmış bu Ayşede beee:dilcikar:
İnsan yiğenin ne zaman doğucağını bilmezmi:mymeka:
Tam zopalık he bu Ayşe :roflol:
Bu arada valla ip alıp hemen örgüye başlamak istiyorum.Hemide hemennnvereliniortak

[/B]

:teytey:
:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

O anki halimi anlatan bir smıyle bulamacım ama hakketen ben o günümü düşünemiyorum bile.:asigim:​

Hoşgeldin ablam Şeniz

Şimdi çıkıp eve gitmem gerek sohbet de çok güzel ama :a015:[/B]

hoşbulduk ablamopuyorumnanaktan

Aaaaaaa şey kemmm kümmm o benim:kedi:
Bu suçu işleyende benim,bu konuyu açanda benim:kedi:
İtiraf ediyorum evet ben yaptımmmmmm:lepi:
Pişmanmıyım,hayır değilim:eek:
Aslında evet pişmanım neden 5 ay bekledim,neden daha evvel bu konuyu açmadım diye çokkkkkkkkk pişmanımmmmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ee ne demişler DÜŞÜNME HAREKETE GEÇ

HAYAL ETME GERÇEKLEŞTİR

olsun şunuda demişler zararın neresinden dönersen kardır daha var nasılsa doğumaşakkıdı

X