NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

Eylülümmm güle güle git birtanem oğluşu unutmam aklıma yazdırdın valla:))))))Canım yaa yine gel emi opuyorumnanaktan

ALLAH ım nasip ederse benim canım ablam çok güzel bir bebek doğuracak inşallah​
opuyorumnanaktan

hiiii Nilberam benimm olurmu dersin ablam yaa hem öyle düşünüyorum hem Allahım nolursun sağlıklı olsun diyorum..Oğluşlada hayal kuruyoruz kime benzeyecek güzel olacakmı nasıl olacak:kedi:Yaaa Nilim İnşallah yanıma gelirsin ablam yaa İnşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ya bende yapmak isterim yağmur bebeğimize bir kaç birşey örmek ama işte beceremiyorum örgü örmeyi öyle ama tek tığla bakalım birşeyler yapabilirsem yapacam inşallah becerebilirsem oda​
zemuszemus

Az önce açmış bu delikız canımyaa ŞenizHeyecanlandım ben şimdi yeminle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yav sezeryan sezeryannnnn
kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::ecrin_bebek:
Ufff tamam yaaaaa,son 4 dk son 3 dk son 2 dk geri sayarız bizde:kedi:
ayşe annadın sen onu örgü model :jeyyar:
Anladım anladimm.....
ALLAH ım nasip ederse benim canım ablam çok güzel bir bebek doğuracak inşallah​
opuyorumnanaktan

Evet canım Rabbimin izniyel inşallah:Saruboceq:

hiiii Nilberam benimm olurmu dersin ablam yaa hem öyle düşünüyorum hem Allahım nolursun sağlıklı olsun diyorum..Oğluşlada hayal kuruyoruz kime benzeyecek güzel olacakmı nasıl olacak:kedi:Yaaa Nilim İnşallah yanıma gelirsin ablam yaa İnşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH ın izniyle ben inanıyorum canım ablam çok güzel bebeğimiz olacak ahhh ablacım ahhhh inan çok dua ediyorum ALLAH ım inşallah oraya gelmeyi nasip eder hayırlısıyla
opuyorumnanaktan

Bende oğluşumu almaya gidiyorum,yine gelirim ama bekleyin beni,seveyim sizi:jeyyar:
Az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya bende yapmak isterim yağmur bebeğimize bir kaç birşey örmek ama işte beceremiyorum örgü örmeyi öyle ama tek tığla bakalım birşeyler yapabilirsem yapacam inşallah becerebilirsem oda​
zemuszemus

Ya daha ne yapıcan gülüm sen yaa Allah razı olsun..Sen iste ben yapayım daha sana..Hem seni evlendiricez eeeee ozamanda ablalık yapacağız değilmi ama ayy ayy Allahım ogünleri göstersin inşallahh :Saruboceq: :teytey::teytey:

ALLAH ın izniyle ben inanıyorum canım ablam çok güzel bebeğimiz olacak ahhh ablacım ahhhh inan çok dua ediyorum ALLAH ım inşallah oraya gelmeyi nasip eder hayırlısıyla
opuyorumnanaktan

Senin kalbine çok inanıyorum ben öyle diyorsan öyle olacaktır Allahımda izniyle ablam :Saruboceq:Valla ne yalan söylüyeyim bende çok dua ediyorum Nilim yaa böyle aklı başında sakin senin gibi bir kızkardeşim yanımda olacak oooo neler yapmayızkii..Hayırlısı bekliyorum güzel haberlerini :asigim:
Bende oğluşumu almaya gidiyorum,yine gelirim ama bekleyin beni,seveyim sizi:jeyyar:
Az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bizde seni çok seviyiz..Bu arada geyikteyiz yaa helal olsun sana kaç kez yazdım yazdım kaçtım sanırım bu konudan hiç kaçamıycam ..Yakışıklımı al gel bakalım:asigim::asigim:a.s.

Ya varya sakin sakin duran bir insan bu kadar heyecanlandırılır..Ben ne güzel bekliyorum günleri bugünde bitti bugünde bitti diye diye yapacaklarımı alacaklaırmı düşünüyordum şimdi iyice telaş yaptım..Olsun varsın ne yaparsam yazarım güzel bir hatıra olur bu sayfalar bizlere..Canımsınız yaa ne desem az sizlere a.s. a.s.

Nazlım doğum ne zaman ablacım...ben kasım diye biliyordum...cinsiyeti belli oldu mu?:CüvCüv: Allah kucağına almak nasip etsin tatlım...hayırlı doğumlar olsun inşallah...sen çok durusun Nazlıkuşum...her şey istediğin gibi olacak eminim...Şeniz

Soru: 35'ten sonra cocuk yapmak dogru mudur?
Cevap: Hayir, 35 tane yeterli gorunuyor

Soru: Bebegin cinsiyetini ogrenmek icin en
guvenilir yontem nedir?
Cevap: Dogurmak.

Soru: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini
soyledi, bu dogru mu?
Cevap: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da
kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.

Soru: Bebegimiz gecen hafta dunyaya geldi.
Karim ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve
normal davranmaya baslayacak?
Cevap: Cocuklar ayri eve ciktiklari zaman.

Soru: Kocam külot yerine boxer don giyerse
hamile kalma olasılığım artar mı?
Cevap: Evet ama hiç bir şey giymezse daha çok şansınız olur.

Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı
nasıl bilebilirim?
Cevap: Yılda bir kere sex yaparak.

Soru: En sık karşılaşılan aşerme hangisidir?
Cevap: Erkekler için, hamile olanın yerinde olma isteği.

Soru: Ben ve kocam çok çekiciyizdir. Eminim
bebeğimiz de reklamlara çıkmak için yeterince güzel olacak. Bu konuyla ilgili olarak kiminle bağlantı
kurabiliriz?
Cevap: Terapistinizle.

Soru: Kusmalarımın hamileliğin sabah
bulantılarından mı yoksa grip olduğumdan mı
kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
Cevap: Eğer gripseniz iyileşirsiniz.

Soru: Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve
hatta ayaklarım bile büyüdü.Hamilelikte küçülen bir
şey var mı?
Cevap: Evet, mesaneniz.

Soru: Hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan
halkaları olmadan yatağa giremez oldum. Bu aşerme normal mi?
Cevap: Onlarla ne yaptığınıza bağlı.

Soru: Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana
daha çok gülümsemeye başladı. Neden?
Cevap: Çünkü onlardan daha şişmansınız.

Soru: Hamileliğin son zamanlarındaki sex, hangi şartlarda doğumu başlatır?
Cevap: Eğer sex, kocanız ve başka bir kadın
arasında olursa.

Soru: Doğum hemoroid sebebi olabilir mi?
Cevap: Doğum, bahane bulmak istediğiniz herşeyin sebebi olabilir.

Soru: Anne sütünü saklamak için en uygun yer neresidir?
Cevap: Göğüsleriniz.

Soru: Meme pompalarının güvenli bir alternatifi var mı?
Cevap: Evet, bebek dudakları.

Soru: Bir bebeğin dişli doğması ne anlama
gelir?
Cevap: Bebeğin annesinin bebeği emzirme ile
ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek
isteyebileceğ i anlamına gelir.

Soru: Bebeği sütten ne zaman kesmek gerekir?
Cevap: Dişleri çıkmaya başladığınd

Soru: Kavrama refleksi nedir?
Cevap: Taze annenin memelerini gören taze
babanın reaksiyonudur.

Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Cevap: Evet ama, önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.

Soru: Atılan çocuk bezlerine ne oluyor?
Cevap: Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta Batı'da bir siloda toplanıyorlar.

Soru: Kolik ağrıları nedir?
Cevap: Taze anne-babaya doğum kontrolunu
hatırlatan şey.
çok beğendim paylaşmak istedim sizlerle zemuszemuskaydirigubbakcemile3​
alıntıdır

Nazlım doğum ne zaman ablacım...ben kasım diye biliyordum...cinsiyeti belli oldu mu?:CüvCüv: Allah kucağına almak nasip etsin tatlım...hayırlı doğumlar olsun inşallah...sen çok durusun Nazlıkuşum...her şey istediğin gibi olacak eminim...Şeniz

Ablam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

Normalde tarihimiz kasım 2 lakin ben Doğamda sezeryandım o yüzden bir hafta 10 gün gibi öne alınabilir bebeğin durumuna bakacak doktorumuz:emir_bebek:
Kızımız olacak Allahım nasip ederse Yağmurumuz büyüyor ablacım:asigim: :nazar::nazar:

İnşallah Güzel ablam sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..Bu kızlar böyle konularla benide heyecanlandırıyorlar..Ablacım herşey herzaman herkezin gönlündeki gibi olsun :Saruboceq::Saruboceq:

Senin oğluşun nasıl onurlandırdı sizleri Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahh çok öperim güzel ablamŞenizŞeniz

Nilimmdelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Hepinize Günaydınn Tatlı bir gün olsun inşallah a.s. a.s. a.s. a.s.

babanın reaksiyonudur.

muhahahha:roflol::roflol::roflol: iyidi be

hayırlı doğumlar ,allah kucağına almak nasip etsin inşalah:ecrin_bebek:a.s.canım

babanın reaksiyonudur.

muhahahha:roflol::roflol::roflol: iyidi be

:roflol::roflol::roflol:naniknanik

Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Cevap: Evet ama, önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.

kaydirigubbakcemile3

Günaydın tontişim ve günaydın meleğim..
Gününüz aydın olsun,hayırlı Cumalar..
Bugün sağ gözüm şiş sebebi sivri sinek ısıracak yer bulamamış gelmiş gözümü ışırmış yaaaa mafoldumben
Gittim kuaföre kapatıcı falan nafile,koca bir şiş gözle şu an buradayım..
Azıcık işlerimi toparlayıp hmen geliyorum ciciler :eek:.

hayırlı doğumlar ,allah kucağına almak nasip etsin inşalah:ecrin_bebek:a.s.canım

Çok teşekkür ederim Güneş ablacım opuyorumnanaktan ŞenizŞenizAmin cümlemizin senin torunun resmine baktıkça şu ruh halimle insan tuhaf oluyor..Öyle tatlıki Rabbim hepinize bağışlasın tatlı yavrunuzu:kedi::kedi:Kırkbinkere maşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın tontişim ve günaydın meleğim..
Gününüz aydın olsun,hayırlı Cumalar..
Bugün sağ gözüm şiş sebebi sivri sinek ısıracak yer bulamamış gelmiş gözümü ışırmış yaaaa mafoldumben
Gittim kuaföre kapatıcı falan nafile,koca bir şiş gözle şu an buradayım..
Azıcık işlerimi toparlayıp hmen geliyorum ciciler :eek:.
Günaydınnn Dünya Tatlısı

Sinek bile kime konacağını biliyo ben daha ne diyeyim ama konacak yeri ayarlayamamış hihoyyythihoyyytKıyamam sana azıcık daha zaman geçsin iner cnm şişliği ama elleme sakın ŞenizŞeniz

Sen işlerini yap bende bir iş bir pc oyalanıyorum çocuklarda sabah sabah performans% 100 dü maşallah idare ediyorum kaydirigubbakcemile3

X