Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH ım nasip ederse benim canım ablam çok güzel bir bebek doğuracak inşallahopuyorumnanaktan
Ufff tamam yaaaaa,son 4 dk son 3 dk son 2 dk geri sayarız bizde:kedi:Az önce açmış bu delikız canımyaa ŞenizHeyecanlandım ben şimdi yeminle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yav sezeryan sezeryannnnnkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
Anladım anladimm.....ayşe annadın sen onu örgü model :jeyyar:
ALLAH ım nasip ederse benim canım ablam çok güzel bir bebek doğuracak inşallahopuyorumnanaktan
hiiii Nilberam benimm olurmu dersin ablam yaa hem öyle düşünüyorum hem Allahım nolursun sağlıklı olsun diyorum..Oğluşlada hayal kuruyoruz kime benzeyecek güzel olacakmı nasıl olacak:kedi:Yaaa Nilim İnşallah yanıma gelirsin ablam yaa İnşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
ya bende yapmak isterim yağmur bebeğimize bir kaç birşey örmek ama işte beceremiyorum örgü örmeyi öyle ama tek tığla bakalım birşeyler yapabilirsem yapacam inşallah becerebilirsem odazemuszemus
Bende oğluşumu almaya gidiyorum,yine gelirim ama bekleyin beni,seveyim sizi:jeyyar:
Az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
opuyorumnanaktan
ALLAH ın izniyle ben inanıyorum canım ablam çok güzel bebeğimiz olacak ahhh ablacım ahhhh inan çok dua ediyorum ALLAH ım inşallah oraya gelmeyi nasip eder hayırlısıyla
Bende oğluşumu almaya gidiyorum,yine gelirim ama bekleyin beni,seveyim sizi:jeyyar:
Az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nazlım doğum ne zaman ablacım...ben kasım diye biliyordum...cinsiyeti belli oldu mu?:CüvCüv: Allah kucağına almak nasip etsin tatlım...hayırlı doğumlar olsun inşallah...sen çok durusun Nazlıkuşum...her şey istediğin gibi olacak eminim...Şeniz
Soru: Kavrama refleksi nedir?
Cevap: Taze annenin memelerini gören taze
babanın reaksiyonudur.
muhahahha:roflol::roflol::roflol: iyidi be
hayırlı doğumlar ,allah kucağına almak nasip etsin inşalah:ecrin_bebek:a.s.canım
Günaydınnn Dünya TatlısıGünaydın tontişim ve günaydın meleğim..
Gününüz aydın olsun,hayırlı Cumalar..
Bugün sağ gözüm şiş sebebi sivri sinek ısıracak yer bulamamış gelmiş gözümü ışırmış yaaaa mafoldumben
Gittim kuaföre kapatıcı falan nafile,koca bir şiş gözle şu an buradayım..
Azıcık işlerimi toparlayıp hmen geliyorum ciciler .