E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
merhabalar arkadaşlar arada girip kimler doğurmuş diye baktım ama ben yazamadım bi türlü.en son sabaha karşı yazdığımda sancım war demiştim baktık sıklaştı duş aldım kahvaltı yaptık tabii bu arada benim sancılar yine düzensizleşti biz yinede gittik doktorumla görüştüm nstye gönderdi sancı filan çıkmadı malesef gel dedi bide muayene edelim. baktı neyse kolaydı 3 cm açıklık warmış werin dedi suni sancıyı veee başladık annemi aradık ewden eşyaları getirdi beni sancı odasına aldılar lağman yapıldı sancı takıldı arada nstye bağlanıyorum herşey çok güzel doktorum arada geliyo nasıl gidiyo sıklaştımı filan yok bişeyim diyorum 1 saat sonra dakika başı sancı girmeye başladı geldi doktorum dedim sezeryan filan artık napcaksanız"yapın yastıkları tırmalıyorum yok dedi sana güveniyorum yaparsın normal bi muayene daha 5 cm o arada suyumuda patlattılar döndüm odaya neyse sancı sancı derken bi muayene daha hemşire dedi sen burda biraz ıkın kendin masada çok bekleme biraz ıkındımaldılar masaya başladık ama ben ıkınamıyorum yok beceremedim neyse kanamam başlamış bebek zorlanıyo dediler bastırdılar karnımaa veee geldi bebişim o çıktığı an muhteşemdi sonra dikim işlemine geçtiler ben biraz yırtılmışım tabi şimdi biraz dikişlerim acıyo ama olsun oda geçicek yine kolay bi doğumdu 3 buçuk saaatte geldi kızım ama sütüm gelmedi mamada werdirmedi hrmşireler aç kaldı sarılık olduk neyse kızım ağlıyo gerisi sonraaaaa