nazlı kızım kolarımdaa...

E

EU1

Ziyaretçi
merhabalar arkadaşlar arada girip kimler doğurmuş diye baktım ama ben yazamadım bi türlü.en son sabaha karşı yazdığımda sancım war demiştim baktık sıklaştı duş aldım kahvaltı yaptık tabii bu arada benim sancılar yine düzensizleşti:KK43: biz yinede gittik doktorumla görüştüm nstye gönderdi sancı filan çıkmadı malesef gel dedi bide muayene edelim. baktı neyse kolaydı 3 cm açıklık warmış werin dedi suni sancıyı veee başladık annemi aradık ewden eşyaları getirdi beni sancı odasına aldılar lağman yapıldı sancı takıldı arada nstye bağlanıyorum herşey çok güzel doktorum arada geliyo nasıl gidiyo sıklaştımı filan yok bişeyim diyorum 1 saat sonra dakika başı sancı girmeye başladı geldi doktorum dedim sezeryan filan artık napcaksanız"yapın yastıkları tırmalıyorum yok dedi sana güveniyorum yaparsın normal bi muayene daha 5 cm o arada suyumuda patlattılar döndüm odaya neyse sancı sancı derken bi muayene daha hemşire dedi sen burda biraz ıkın kendin masada çok bekleme biraz ıkındımaldılar masaya başladık ama ben ıkınamıyorum yok beceremedim neyse kanamam başlamış bebek zorlanıyo dediler bastırdılar karnımaa veee geldi bebişim o çıktığı an muhteşemdi sonra dikim işlemine geçtiler ben biraz yırtılmışım tabi şimdi biraz dikişlerim acıyo ama olsun oda geçicek yine kolay bi doğumdu 3 buçuk saaatte geldi kızım ama sütüm gelmedi mamada werdirmedi hrmşireler aç kaldı sarılık olduk neyse kızım ağlıyo gerisi sonraaaaa

2 gün hastanede yattık şimdi çarşamba kontrolümüz war bizim için dua edin geçsin kızlar çok korktum kzım çoook tatlı şimdi hem meme hem mama weriyoruz birbirimize alışmaya çalışıyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin görüşmek üzere

çok geçmiş olsun tanyeri.her acının sonunda mutlaka sevinç vardır seninkiside bebeğini kollarına almak olmuş.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.bebişini benim için koklarmısın?kokla diyorum çünkü ben bebekleri öpmeye jıyamıyorum

canım korkma tüm bebeişlerde oluyor benim bebegimde sarılıktı
bol bol emzir
o sarı süt ilaç gibi gelecek ve gecirecek sarılıgı
sürekli emzirmeye calış
gözün aydın bu arada

ay gözün aydın Allah analı babalı büyütsün öp kızını benim yerime çok güzel kokuodur o şiimdi

tebrik ederim bebeginle evinin gülüyle bir ömür mutluluklar dilerim..
benim bebegimde sarilik oldu ben yanliz oldugum icin cok agladim minicik seye bakamadim diye ama oda bende mücadele ettik hala ediyoruz,sarilik hafifledi hafta ici kontrolümüz var..ben inatla hala mama vermiyorum üstelik gögsümde yara saatlerce süt pompalayip biriktiriyorum bakalim ne zamana kadar dayanacagim,kizim sütümü icipte hickirmaya baslayinca dünyalar benimoluyor,yeterli oldugunu anlamak cok güzel bisey..

öncelile hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün benimde kızım doğduktan 3 gün sonra sarılık oldu bende korktum hastaneye yatması bile gerekti ama saolsun annem iyileştirdi hem sık sık emzirerek hemde şekerli su ile günde bir iki çay kaşığı vererek 4 günde iyileşti geçmiş olsun canım

tebrikler canım allah uzun ömürler versin bebeğinide sizede.
darısı diğer hamişlerin başına.

canım benim öncelikle tebrik ederim..şükürler olsun ki sağ sağlıim aldın yavrunu kolarına..artık gerisi yavaş yavaş gelir..
bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ..rabbim sana bağışlasın yavrunu...

kolay bi dogum olmus masallah tebrik ederim
allah anali babali buyutsun insallah oh ne guzel

darısı bızım basımıza ınsallah..
Allah guzel bır dogum nasıp etmıs sanırım..
geçmiş olsun..Allah bağışlasın..

canım gözğn aydın allah analı babalı büyütsün bebişini.. darısı artık bizlere:) inşallah :)

Allah analı babalı büyütsün canım, ne güzel bi duygu olsa gerek, darısı bize inşallah

bebeğinle birlikte mutlu bi hayat dilerim

hepinize teşekkü ederim arkadaşlar onun kokusunu duymak dokunmak öpmek (hala çok öpemiyorum kıyamıyorum) harika bi duygu Rabbim herkese nasip etsin inş doğum yapacak olanlarada kolay doğumlar wersin biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz bikaö gün sonra herşey daha güzel olucak inş

9

tebrik ederim bebeginle evinin gülüyle bir ömür mutluluklar dilerim..
benim bebegimde sarilik oldu ben yanliz oldugum icin cok agladim minicik seye bakamadim diye ama oda bende mücadele ettik hala ediyoruz,sarilik hafifledi hafta ici kontrolümüz var..ben inatla hala mama vermiyorum üstelik gögsümde yara saatlerce süt pompalayip biriktiriyorum bakalim ne zamana kadar dayanacagim,kizim sütümü icipte hickirmaya baslayinca dünyalar benimoluyor,yeterli oldugunu anlamak cok güzel bisey..

canım emzirmelisin sağarak verirsen memeni almayabilir bi de süt bebek emdikçe gelir sağarak azalır pes etmek yok bol bol emzir..

canim cok gecmis olsun ayrica tebrikler allah anali babali saglikli mutlu huzurlu bir sekilde hayatinizi surdursun allahim bizlerede bu duyguyu tattirsin en yakin zamanda ebisin fotograflarini bekliyoruz artik canim:1hug:

X