"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

canim sen istiyosan bana uyar. ama artik bir diyet topigine giripde bende bu diyete basladim demiycem artik nerdeyse her topikde bir yazim var bütün kkya rezil oldum :)

canim sen istiyosan bana uyar. ama artik bir diyet topigine giripde bende bu diyete basladim demiycem artik nerdeyse her topikde bir yazim var bütün kkya rezil oldum :)

amannnnn ben dağlara vurayım o zaman kendimi, göbeğim hiç belli olmıcak yasom benim çünkü o kadar şişeceğim ki bebişi de yağ zannedecekler. ben direk böyle bişey istiyorum diye değil de canım aklıma bu geldi, burada ben doğru düzgün yapmıyorum falan birbirimizi motive edemiyoruz, senin fikrin nedir

canim suan sen benden daha önemlisin ben bi sekilde idare ediyorum kendimi o yüzden senin motiven önemli sen bu sekilde benim icn daha iyi olcak diyorsan banada uyar diyorumya sana ben cok degiskenim bu aralar evet bu benim icin iyi derim yarina vazgecerim artik kendime tutamiyacagim sözler vermek istemiyorum kendime saygim kalmiycak bu gidisle ben düsündüm bi ara takimlara girmeyi 7.takimida seviyorum 4.takima girmek istemiyorum artik takimla bi problemim yok ama bi degisiklik olsun artik :) ben mesaj birakiyorum ozaman 7.takima bu sekilde belki benimde dengem yerine gelir ordakiler cok istikrarli belki bende utanirimda istikrar saglarim artik hahah

inşallah beni de fASULYEDEN KABUL EDERLER

ay sonunda danısacak bırını buldum . oncelıkle slm lar valla 2.cuma takımına yazdım nasıl gırerım dıye kımse cvp vermedı nasıl oluyo takıma katılmak yarısma

ay sonunda danısacak bırını buldum . oncelıkle slm lar valla 2.cuma takımına yazdım nasıl gırerım dıye kımse cvp vermedı nasıl oluyo takıma katılmak yarısma

canım kararın hayırlı olsun ,inşallah biran önce verirsin kilocuklarını :) aşağıdaki linke tıklayıp takımlardan birine katılmak istediğini belirtirsin boş yer olan takımlar seni davet edeceklerdir. şimdiden başarılar.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

canım ya öldüm gülmekten o nasıl bir çabadır beni de 7. takıma dahil edebilmek için ya canım benim her mesajının sonuna eklemişsin hamile arkadaşıma da yer var di mi diye, çok güldüm ya çok yaşa sen emi canım benim.

heçççççç bişey yapmıyorummmmmmmmmmmm ben yaaaaa böle ot gibiyim. diyet nassıl gidiyor

canimesim evdeydi biliyosun o yüzden pek yapamadim,bide esime bi haller oldu diyet yaptirmiyo bana :) nedenini faceden atarim sana :) o yüzden hedefimi 57 ye cektim daha cok spora agirlik vericem ama söyle 2 haftalik bi diyet buldum onu uygulamak istiyorum kushanin ama daha esnek bu meyvede var icinde su son aldigim kilolari versem yani 61 e insem sonrasida yavas yavas gider artik selülit savara basliycam artik kacari yok ama malzemelerim arkadasda alana kadar tv programndan yapicam artik topsuz lastiksiz

diyet çok güzel bence. hem kısa süreli olunca insanın dayanabilirliği daha fazla oluyor motivasyon açısından iyi oluyor. 61.e inersin kız hemen yeni aldın çünkü sonrasını. eşin haklı bence de 52den vazgeçmen iyi olmuş çöp mü olacaksın 57 iyidir. selülitsavarın topsuz bölümlerini yapsan da faydadır bence de biran önce başlamakta fayda var. eşinin neden istemediğini merak etmedim değil

evet canim bende begendim sabah 2 dilim ekemk var aksamda meyve bakalim yok kiz ya cöp kim ben kim haha

bugün arkadasima gittim ve moralim cok bozuldu pantolon almis yeni tutturdu dene olursa al diye ,gerceklerle yüzlesmek kyodu bana böhüü

eee yeni kilo aldın bebişim olacak o kadar, başladın işte 2 haftalık diyeti yap herşeyin içine girersin sen merak etme.

biz de doktora gittik bebişimin kolunu bacağını ağzını burnunu heryerini gördüm zıplayıp duruyordu en son 2 hafta önce fasulye gibi bişeydi şok geçirdim kısacık sürede ne kadar da büyümüş çok sevindik eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…