- 23 Ocak 2016
- 32.652
- 49.006
Ben de nazara inanıyorum tesadüf olamaz ne zaman kızımın fotoğrafını sosyal medyada paylaşsam ya düşerdi ya ateslenirdi mutlaka birşey oluyordu bı komsum aynı yaşta kızını çatır çatır paylaşıyordu bişey oluyor mu olmuyor mu bilemem olsa paylasmazdi bı daha sanırım yıldızlarla alakalı olabilir bu durum kem göze de çok inanırım çok beğenerek aldığım fincanım kırılır çok beğendiğim kiyafetimin başına bir sürü şey gelir ayy kem gözlü müyüm ben de neİnsanlar kendilerinde olmayan her şeye iç geçirirler yani öyle pek öznel bir şey değil ki? Bir de onların korunmadığını nerden biliyorlar
Banyoda kullanan var da ben onu hiç yapmadım. Her temizliğe suya koyarım muhakkak. Özellikle kapı çerçeveleriSirkeli suyu biliyorum ama nasıl kullanıyorsunuz evi temizlerken mi yoksa banyoda vesaire kendi üzerinizde mi kullanıyorsunuz ?
Ben de bazen öyle düşünüyorum gerçekten kendime mi nazarım var acaba diyeBen de nazara inanıyorum tesadüf olamaz ne zaman kızımın fotoğrafını sosyal medyada paylaşsam ya düşerdi ya ateslenirdi mutlaka birşey oluyordu bı komsum aynı yaşta kızını çatır çatır paylaşıyordu bişey oluyor mu olmuyor mu bilemem olsa paylasmazdi bı daha sanırım yıldızlarla alakalı olabilir bu durum kem göze de çok inanırım çok beğenerek aldığım fincanım kırılır çok beğendiğim kiyafetimin başına bir sürü şey gelir ayy kem gözlü müyüm ben de ne
Enerji meselesi de olabilir çekim gücü falan diyorlar ya önceden hiç inanmazdım artık çok inanıyorumBen de bazen öyle düşünüyorum gerçekten kendime mi nazarım var acaba diyeAllah bağışlasın kızınızı da korusun İnşallah. Yıldız mıdır aura mıdır bilmem ama bazıları çekiyor nazarı
Çok inanırım, bir gün biri beş kere falan omuzların çok güzel sporcu musun dedi akşamına omzum çıktı
ben cok hastaydim. o da uzak mesafedeydi. elinden bir sey gelmeyince iyileseyim diye netten bakip okuyup ufledigi video gondermistiSevgilinize nasıl kabul ettirdiniz ya helal olsun gerçekten bazıları aska kabul etmese bile arada bir acaba mı diyordur
Ben de çok durmazdım böyle şeylerin üzerinde. Ama sanırım bazı şeylerden korunmak en doğrusu.Enerji meselesi de olabilir çekim gücü falan diyorlar ya önceden hiç inanmazdım artık çok inanıyorum
Gerçekten inancınız güçlüymüş demekki bundan hiç vazgeçmeyin. Çok tatlısınız gerçektenben cok hastaydim. o da uzak mesafedeydi. elinden bir sey gelmeyince iyileseyim diye netten bakip okuyup ufledigi video gondermistioyle basladi sonra devam etti. simdi sık sık okur:) esner falan hatta babam gibi,cok komik
ben o hasta oldugunda otobuste kivranirken agriyan yerini sivazlayip nazar okumustum, iyi gelmişti. ondan sonra nazarin enerjisine inanir oldu heralde:))
bazen "maşallah barekallah tü tü tü" diye tükürüyorumen son da aksayan bir surecimiz vardi, sansa ihtiyacimiz vardi vakitlice olmasi icin. o zaman "allah cirkin sansi versin" demeyi öğretmistim. simdi o benim basima küçük bir talihsizlik gelince "allah cirkin sansi versin" diyor
Sizce bir etkisi oldu mu hissedilir biçimdeBanyoda kullanan var da ben onu hiç yapmadım. Her temizliğe suya koyarım muhakkak. Özellikle kapı çerçeveleri
Bazen iyi niyetten bile değebiliyor bence, bir arkadaşım var 10 senedir bir kere hasta olmamıştı ben de dedim ki kız ne güzel ya sağlıksın sen falan 1 hafta sonra eli yandı baya ağır çalışamadı 10 gün benle alakası var mı hiç bilmiyorum ama kötü niyetli değildimBöyle insanlardan korusun Allah bizi.
benim cok sevdigim bir arkadasim siyah dolgu yaptirmisti yillar once. dedim "nedem siyah yaptirdin, çürük gibi durur" "bunlar daha dayanikli, digerleri birkac seneye düşüyor" dedi. "yoo benimki on sene olacak sapasaglam" dedim.Bazen iyi niyetten bile değebiliyor bence, bir arkadaşım var 10 senedir bir kere hasta olmamıştı ben de dedim ki kız ne güzel ya sağlıksın sen falan 1 hafta sonra eli yandı baya ağır çalışamadı 10 gün benle alakası var mı hiç bilmiyorum ama kötü niyetli değildim
Bazen insan kendinden bahsederken bile hayret ediyor. Bu durumda ona hatırlatmışsınızdır belki o kendine böyle bir etki yaratmıştır bilemeyiz ki.Bazen iyi niyetten bile değebiliyor bence, bir arkadaşım var 10 senedir bir kere hasta olmamıştı ben de dedim ki kız ne güzel ya sağlıksın sen falan 1 hafta sonra eli yandı baya ağır çalışamadı 10 gün benle alakası var mı hiç bilmiyorum ama kötü niyetli değildim
Geçmiş olsun insan en çok kendine kızıyor böyle durumlardabenim cok sevdigim bir arkadasim siyah dolgu yaptirmisti yillar once. dedim "nedem siyah yaptirdin, çürük gibi durur" "bunlar daha dayanikli, digerleri birkac seneye düşüyor" dedi. "yoo benimki on sene olacak sapasaglam" dedim.
o aksam dolgum düştü
Aynn art niyetli olmasa bile bir enerji aktarılıyor farketmeden de olabiliyor tabi kendimizi korumaya bakalımİnanırım ne zaman çok şey paylaşsam başıma birşey gelir 2 sefer kolyem koptu mavi tonlarında kaşım yarıldı havuzdan paylaşim yaptım çenemi vurup mosmor ettim ha ben kötü anlamda bakiyorlar diye demiyorum iyide baksalar bir enerji sonuçta misal bebeklere en çok annelerinin nazari değer
Valla bana pek değmez nazar bilemiyorum bundan mı yoksa nazar edilecek hayatım olmadığından mıSizce bir etkisi oldu mu hissedilir biçimde
Nazar boncuğuna karşı farklı görüşler var. Ben çok severim rengini şeklini dikkatleri üzerine çekme gibi bir etkisi var sanırımben inanıyorum ya... kem göz çok fena, ne zaman özel hayatımla ilgili bir şey anlatsam sevgilimle kavga ediyoruz peşine. anlatmıyorum ve bol bol dua ediyorum. he bi de nazar boncuğu takıyorum