- 23 Ocak 2016
- 32.652
- 49.006
Kızıma ananesi nazar boncuklu kolye almış bu haftasonu taktı böcek geldi arı geldi kızıma anne bu korumuyor diyorNazar boncuğuna karşı farklı görüşler var. Ben çok severim rengini şeklini dikkatleri üzerine çekme gibi bir etkisi var sanırım
Nazar boncuğu kötü değildir renkli olduğu için özellikle mavi olduğu icin enerjiyi çeker hatta çatlar kırılırNazar boncuğuna karşı farklı görüşler var. Ben çok severim rengini şeklini dikkatleri üzerine çekme gibi bir etkisi var sanırım
Sonuca bakın siz ne güzel. Maşallah diyelim o zaman sizeValla bana pek değmez nazar bilemiyorum bundan mı yoksa nazar edilecek hayatım olmadığından mı
Ya kıyamamKızıma ananesi nazar boncuklu kolye almış bu haftasonu taktı böcek geldi arı geldi kızıma anne bu korumuyor diyor
Aynen bunu sağladığına inanıyorum ben de. Sonuçta bir tedbir alınıyor ve bir işlevde kullanılıp Tevekkül edersek sıkıntı olmaz yaniNazar boncuğu kötü değildir renkli olduğu için özellikle mavi olduğu icin enerjiyi çeker hatta çatlar kırılır
Hangi duaları okuyorsunuz peki?İnanıyorum. Okunacak duaları ezberim. Okuyorum sıkıntı olmuyor elhamdülillah
İnanıyorum ve önlem alamıyorum tek yaptığım şey ağzımı tutup bişeyleri anlatmamakNazara inanır mısınız. İnanıyorsanız nasıl önlem alıyorsunuz? Korunma ve def etme yöntemleriniz neler paylaşır mısınız?
Bunu başarmak da zor gerçekten kendimize zarar vermeyi bırakmalıyızİnanıyorum ve önlem alamıyorum tek yaptığım şey ağzımı tutup bişeyleri anlatmamak
Nazar ayeti, ve duaları, üç İhlas, Fatiha, Felak ve nas suresi, Ayetel Kürsi, kafirun ve hümeze süresi bunlar iyi gelirHangi duaları okuyorsunuz peki?
çok mu nazarlanıyorsunNazara inanır mısınız. İnanıyorsanız nasıl önlem alıyorsunuz? Korunma ve def etme yöntemleriniz neler paylaşır mısınız?
Evet öyle hissediyorumçok mu nazarlanıyorsun
nasıl oluyorsun bende ağırlık alıyordum nasıl bi duygu çok iyi bilirim yapmadığım kalmadıEvet öyle hissediyorum