:nazar::nazar: vee iste bunlar da benim nacizane ceyizim:nazar:

mnskc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
630
406
158
İstanbul
baktim herkes ceyizini aciyor hadi ben de az biraz olan ceyizimi ekleyeyim dedim:D
$kahvalti.webp
porland iki kisilik kahvalti setimiz:nazar:

$porselen-yemek-takımları.webp
kutahya porselen gunluk yemek takimim buna benziyor ama tam resmini bulamadim misafirlik simdilik almayi dusunmuyorum:1::1:

$tencereee.webp
esse dokum tencere setim:nazar:

$3261_154425003.500X500.webp
esse firin kaplarim:nazar:

$2464.webp$634027808527112438.webp
dokum tencereelrim icin tantitoniden aldigim yanmaz yapismaz cizmez servis setim diger urunlerinin resimlerini bulamadim:1::1:

$1.webp$PORSELEN-BAMBU-STANDLI-YAGLIK-SIRKELIK-TUZLUK__36214213_0.webp
baharatliklarim markasini hic hatirlamiyorum:1::1:

$100-ORJINAL-V-SLICER-MUTFAK-RENDE-SETI__43187103_0.webp
cok amacli rendem:nazar::nazar:

$373_buyuk.webp
tepsi setim

$3539_251121052.500X500.webp$cezve.webp
esseden cok severk aldigim caydanligim ve ve cezvem(benim cezvelerim az biraz daha tombul tam resmini onunda bulamadim:17::17:)

Eki Görüntüle 243471
emsan cbk setim bunu da cok seviyorumm

$mttefexpres.webp
tefal su isiticim:nazar:

$MCSA046896_KGN57A01NE_def.webp$MCSA042448_WAE24463TR_def.webp$MCSA049601_SMS30E02TR_def.webp$MCSA036336_NGU3021LT_def.webp
bosch beyaz esyalarim:nazar:

$11342.webp
mikrofiber bezim:1:

$380486z.webp
philips utum

$evgaztsgzm900d.webp
gazella utu masam

$EE_869961.webp
rowenta supurgem

$Silikon-Mandal-10ad-Camasirlarinizda-Iz-Birakmaz__43244061_0.webp
iz yapmaz silikon mandallarim:1::1:

$istikbal-grande-koltuk-takimi-resimleri.webp
koltuk takimimiz:nazar::nazar:

$EL-YAPIMI-METAL-BISIKLET-KAMPANYALI-FIYAT-BUYUK__38357700_0.webp$METAL-SARI-RENK-EL-YAPIMI-MOTORSIKLET__38262344_0.webp
dekoratif bisikletimiz ve motorumuz:nazar::nazar:

$METAL-SEMSIYELI-INSAN-FIGURU__41711555_0.webp
dekoratif kizimiz bi de bunun erkegi de var:61::61:

$telefon-kulubesi-wenge-home-146x300.webp
dekoratif telefon kulubemiz:nazar:

$tablo-dc-3005.webp
koltuk takimimizin yaninda verdikleri tablomuz:1:

$bariyatak.webp
yatas yatak odasi takimimiz

$63-52-large.webp
tac nevresim takimimiz

$8694150020029-camille_01_276x385.webp
friend at home nevresim takimimiz

$u-caramel-gecelik-63.webp$u-fyraz-gecelik-fushia-328.webp$u-samira-elbise--74.webp
geceliklerim

simdilik bu kadar bi kac urun daha var ama resimleri yok:1::1:

Eklentiler

• $kahvalti.webp
    $kahvalti.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
herşey çok güzel güle güle kullanın, düğün yakında bi zmanda sanırm, hersey istediğiniz gibi olsn, mutluluklar:71:

2 kişilik kahvaltı setin çok sevimli :) güle güle kullan hepsini canım.. buzdolabı ocak fırın bunları erkek tarafı almıyor mu sizde

Herşeyiniz çok güzel görünüyor..Aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inşallah.Misafir için yemek takımı almamakla çok iyi edersin bence.Ben günlük kullanım için ve misafir için ayrı ayr yemek takımı almıştım misafir geldiğinde de günlük olanları çıkarıyorum pratik oluyor hemen.Çeyizlerini kullanmaya başlayan biri olarak tavsiye edebileceğim şey bol bol çatal kaşık ve tencere al.

Son düzenleme:
Herşeyiniz çok güzel görünüyor..Aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inşallah.Misafir için yemek takımı almamakla çok iyi edersin bence.Ben günlük kullanım için ve misafir için ayrı ayr yemek takımı almıştım misafir geldiğinde de günlük olanları çıkarıyorum pratik oluyor hemen.Çeyizlerini kullanmaya başlayan biri olarak tavsiye edebileceğim şey bol bol çatal kaşık ve tencere al.

tesekkur ediyorum canimm:54:
simdilik sadece gunluklere bakiyorum misafir olayina henuz gecmedim zaten oyle cok cok misafirim de pek gelmez ilk baslarda bi de malum ceyiz olayinda cok masraf oluyo evime yerlestikten sonra gerekirse eger oyle misafir olayina gecicem ya da zamanla borclarimiz odendikce hadi artik i de misafir takimimiz olsun dersek oyle alirim simdilik almaya hicc niyetim yok:1::1:

cnm sen o kaya maya setini sitesinden mi aldn yoksa belirli mağazalr satıyomu?
bende öyle bi takm yapmayı düşünüorm da:17:

cnm sen o kaya maya setini sitesinden mi aldn yoksa belirli mağazalr satıyomu?
bende öyle bi takm yapmayı düşünüorm da:17:

canim benim oturdugum yerde porland magazasi yok ben de sitesinden aldim kafama gore bi set yapmaya calistim iste genelde 2ser 2 ser aldim misafir geldiginde de ortaya koymalik olsun diye:D:D

tesekkur ediyorum canimm:54:
simdilik sadece gunluklere bakiyorum misafir olayina henuz gecmedim zaten oyle cok cok misafirim de pek gelmez ilk baslarda bi de malum ceyiz olayinda cok masraf oluyo evime yerlestikten sonra gerekirse eger oyle misafir olayina gecicem ya da zamanla borclarimiz odendikce hadi artik i de misafir takimimiz olsun dersek oyle alirim simdilik almaya hicc niyetim yok:1::1:

Emin ol hiç ihtiyacın olmayacak misafir takımlarına..Alınıyor gümüşlüklerde saklanıyor sadece çeyiz de var mı var demek için...Ev olayınız nasıl bilmiyorum ama kirada olunca daha da eziyet oluyor o var mı var denilecek gereksiz detaylar..O yüzden düşüncen güzel ilk ihtiyacın olanları hallet sonrası allah kerim.Düğün ne zaman?[/COLOR]

Son düzenleme:
Emin ol hiç ihtiyacın olmayacak misafir takımlarına..Alınıyor gümüşlüklerde saklanıyor sadece çeyiz de var mı var demek için...Ev olayınız nasıl bilmiyorum ama kirada olunca daha da eziyet oluyor o var mı var denilecek gereksiz detaylar..O yüzden düşüncen güzel ilk ihtiyacın olanları hallet sonrası allah kerim.Düğün ne zaman?[/COLOR]

dugun kasimda canim ama zaten biz subata kadar ayri yasayacagiz kocam yasicak evde:14::14::14: o yuzden de pek bisi almiyorum subattan sonra rahat rahat alalim diyo nisanlim simdilik belli basli ihtiyacimiz kadar alicaz zaten kirada oturcaz sik sik tasincaz meslegimiz geregi oyle iste dert cok ben de anlatmaya baslayinca susmuyom:14::14::14:
amaaaaa cok da mutluyum cokk sukurrr:21::21::21:

çok iyi yapmıssın cnm bende öyle yapıym bari, çok şekerler yaa:103:

kesinlikle ben cok uzun zamandir bakiyodum onlara da nasil alsam bilemediydim dun bi arkadasin ceyizinde gordum ona da danistim sonra ikiserli almaya karar verdim
$1.webp 1 tane
$2,,.webp 2 tane
$2,,,,.webp 1er tane
Eki Görüntüle 244028 2 tane
$2...webp 2 tane
$2..........webp 2 tane
.webp 2 tane
$.webp 2 tane
$4,,,,,,.webp 4 tane
$364416.KMA.webp 2 tane
boyle aldim canim ben belki fikir olur sana da digerleri bana gereksiz geldi

Son düzenleme: