naz yapma ayari

Ay kiz sen naz yapmamisinki direk reddetmissin cocugu hani dusuneyim falan deseydin bari

sacmalamissin
kimse bulunmaz hint kumasi degil ki,sen olmazsin baska biri olur..
cok fazla dizi izliyorsunuz cok..

beni bile guldurdun
Askta gurur olmaz diye de bi laf var, bu sefer onu uygula bari

Konu sahibi nerelerdesin yahuu Bütün ağırlığını geride bırakıp çocuğa mı koştun kızz

arkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi
Hemen git bu kahve içelim eni kırdım galiba ben eskisi gibi konuşuyorsun benimle de

Şimdi senmi naz yapmis oluyosun o çocukmu ¿

Ilk defa bdvde gulmekten öldüğüm bi Konu olmuş gözümden yas geldi ya yorumlar superdi

arkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi
Yeterince istememi senindemek ki benim sevgilim 6 ay pesimde kostu daha yeni basladik

Keşke kapıyı aralık bıraksaydın.. dan diye suratına kapanınca çocuk napsın  kovalanacam derken kovalayacak haldesin

Eyvah ki ne eyvah, ben sizden de beter cikmisim.

Esime ben teklif ettim; "kahve icecegim gel sana da ismarlayayim" demistim. O gun 3 saat oturmustuk. Oyle hosumuza gitmisti ki, "e biz niye cikmiyoruz, muhabbet de sardi" olmustuk. Hatta, ilk defa bas basa bi odada kaldigimizda; "niye uzakta yatiyorsun? Yaklassana!" diye de cemkirmistim.

Ben sana olan duygularimin verdigi heycanla evet yerine hayir demisim diye mesaj at

Vallahi ucucaz hafiflikten

Saka bir yana yil 2017 ye dayandi zihniyete bak yaaa...
Sonra esitlik diye tuttururuz, bu dusuncede hemcinslerimiz varken anca avucumuzu yalariz

Konu sahibi sen çocuğa tam olarak ne dedin?
Ona göre durum toparlanır mı bakalım?
Ayrıca hoşlandığın çocuğun teklifine evet deseydin hafif olmuyordun.
Naz yapma kavramında hafiflik kavramın kadar yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…