- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
arkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi
Hemen git bu kahve içelim eni kırdım galiba ben eskisi gibi konuşuyorsun benimle dearkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi
Mesajinizi okuyunca güldüm gece gece yaa SüpersinizAllah iyligini versin senin. şaka de
Konu sahibi nerelerdesin yahuuBütün ağırlığını geride bırakıp çocuğa mı koştun kızz
Yeterince istememi senindemek ki benim sevgilim 6 ay pesimde kostu daha yeni basladikarkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi
Eyvahlar olsun!
Hafif kadın oldum. Ben eşim ilk niyetini belli ettiğinde sazanlama atladım, hemen kabul ettim çıktık yemek yedik konuştuk, anlaştık çok kısa sürede de evlendik.
Ay yarabbim öyle hafif ki hatta, uçmasam bari...
Neyse adamı beğenip de ayağıma gelen fırsatı tepip buralara düşeceğime hafif olayım daha iyi.
Eyvah ki ne eyvah, ben sizden de beter cikmisim.
Esime ben teklif ettim; "kahve icecegim gel sana da ismarlayayim" demistim. O gun 3 saat oturmustuk. Oyle hosumuza gitmisti ki, "e biz niye cikmiyoruz, muhabbet de sardi" olmustuk. Hatta, ilk defa bas basa bi odada kaldigimizda; "niye uzakta yatiyorsun? Yaklassana!" diye de cemkirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?