naz yapma ayari

bende eskiden bu naz işini böyle sanırdım herkese ters davranırdım. toplum baskısı bu şekilde konu sahibinin suçu yok. bide başkaları anlatır ya eşim 5 yıl peşimden koştu suratına bakmadım sonradan bende sevdim falan. normali buymuş gibi. hislerin nasılsa öyle davran kendini kasma ve erkekler öyle aylar yıllarca peşinden de koşmuyolar bilgin olsun

Vallahi ucucaz hafiflikten

Saka bir yana yil 2017 ye dayandi zihniyete bak yaaa...
Sonra esitlik diye tuttururuz, bu dusuncede hemcinslerimiz varken anca avucumuzu yalariz

%100 katiliyorum. "Vallahi ucucaz hafiflikten" lafiniza da bayildim. Vakti zamaninda bi siviyag reklami vardi, aymar olsa gerek, boyle butun aile hafifleyip ucuyordu:) Aklima o geldi.

bu gece inanılmaz güldüm ve allah razı olsun sende güldürdün beni :KK71::KK71::KK71:

ne diyelim ki dogru yapmış cocuk, normal olan red cevabı alırsın bidaha yanaşmasızsın

evet dersen hafif görünecegini düşünmene mi yorum yapalım
yoksa
lönk diye hayır deyip lord kızı oldum sanmanamı :KK70: :KK70: :KK70:

Sende hoslanmissin belli ki zoruna gitmis bidaha bakmamasi .
Hafifligi kenara atipta cesaretli olup sen cikma teklif et oglana bakalim..
Sira sende..:KK30:

Naz bunun neresinde? Bu direk istememek. Yanlis yapmissin konu sahibi. Senin onu istemedigini dusunmus. Hakli da bu durumda. Kim olsa aynisini dusunur.

Afadafafafafa :D mükemmel bir olay .

Ya kıyamam yaa, sen naz yapmayı çok yanlış anlamışsın kuzum. önce çocuğu sevgilin yapacaktın sonra naz yapacaktın.sen direk reddetmişsin çocuğu bu naz değil :duduk:

Heh sonunda genç kızların ayarı bozuldu. Dedim size bu kadar oynamayın ayarlarıyla diye, dinlemediniz. Şimdi yetkili servis bulup göndermek gerek.

"hayır" ın başka bir anlamı olduğunu bilmiyordum. naz değil ki arkadaşım bu, düpedüz reddetmişsin. çocuk da edepli, arlıymış bir daha bakmamış bile. geçmiş olsun.

Back
X