naz yapma ayari

peki hemen kabul etmemek mi lazim, bu kacan kovalinir taktigi nasil oluyor
Yahu konu sahibesi, taktik yapmak zorundamisin?
Icinden geldigi gibi davranmak varken, neden boyle taktikti tuyo du vs seylerle hayatini zora sokuyorsun?
Hah ne oldu simdi?ortada kaldin!
Degdimi yani?yasin kac bilmiyorum canim ama,hicte olgunca bir davranis degil bu...yanlis anlama ayrica niyetim seni kirmak degil,madem sende hoslaniyordun kabul etseydin ne gerek var boyle seylere...

Kacan kovalanir demk yani "goster ama elletme " gbimsi birseycik

Hoşlandığın kişi ile duyguların karşılıklıymış ... Ne güzel .

Ne diye dertsiz başına sıkıntı aradın .

He tamam olur diyecektin

arkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi
ee sen direk reddetmişsin çocuğu.
hayır denir mi öyle pat diye:))
nazın zamanlaması yanlış olmuş sende.
hem bu naz da değil zaten:))
aracılık yapan arkadaş filan yok mu haber salsan :))

Anlatıma koptum yalnız. Ben de herkesi reddediyordum, taktik değildi benimki yalnız. Sonunda biri geldi,bir reddettim,2 reddettim...50 reddettim derken bir bakmışım 28 yıllık ömrümün 14 yılı onunla geçmiş,iki de çocukİyi ki vazgeçmemiş.

ee sen direk reddetmişsin çocuğu.
hayır denir mi öyle pat diye:))
nazın zamanlaması yanlış olmuş sende.
hem bu naz da değil zaten:))
aracılık yapan arkadaş filan yok mu haber salsan :))

görünce yüzüme bile bakmiyor

arkadaslar , hoslandigim cocuk bana acildi bende, hafif gözükmek istemedigimden, hayir dedim, bir daha bana ne bakti nede yanima yaklasti, hani kacan kovalanir diye bir söz vardi olmadi

İnanın yaşınızı maximum 18 sandım.
Siz de hoşlanıyorsanız neden hayır dediniz. Yaşınız itibari ile ne istediğini bilen koskocaman kadın imajı çizmeniz daha önemli. Hafiflik falan o şekilde olmuyor. Naz ise bambaşka bir konu. yere mendil atılan dönemlerde kaldı kadınların bin kere reddedip de bin kere yeniden teklif aldıkları.

koptum

ya zaten hoşlanıyorsunuz çocuktan hayır demekte ne demek bende olsam bende bakmam , kaçan kovalanır olayını çok yanlış anlamışsınız valla

Sacmalamissin. Hoşlandığın insanla duygularin karşılıklıymış ne kadar güzel neden öyle davrandin ki? Hayatini taktiklerle geçirme naz yapilacak yer degil bence bi iliskinin baslangici...

Ya da deseydin ki "ben de senden hoslaniyorum ama derslerimi aksatmaktan korkuyorum" vs deseydin hem hemen kabul etmemis hem de acik kapi birakmis olurdun o da belki o zaman seni ikna etmeye uğraşırdı "yok derslerimize de özen gösteririz merak etme" gibisinden.

Bence sen ortak bi arkadas varsa ona söyle, ortak arkadas yoksa senin bi arkadasin halletsin. Gitsin "taciss aslinda senden hoşlanıyor kafasi karışık oldugu bi zamana denk gelmiş hayir demenin daha iyi olacagini düşünmüş ama o günden beri biraz üzgün aklı sende ben de gelip senle konuşmak istedim hala duygularin ayni mi" vs diye konuşsun. Çocuğun tavrina göre hareket edersin. Istemezse sen de unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…