* NaYiNo ile kahve tadinda *

saolun canlarıııım kahve istettiniz canımı yapıp geliyorum

tabi seçtin bu zor nicki ne söylerseniz kabulum içimdeki sen senin sonun iyi arkadaşım çok güzel günler seni bekliyor yeni yılda bi hediye alıcaksın belkide almazsın alırsan benden bil emine çabuk içtin kız kahveyi

ehehehh nayinom sorma ya biz bugün o konu sahibesylen birbirimize gircektik ama ben konuyu terkettmen sonunda hep iyisin diyeceksin kimsenin yanlışını söyleyemez hale geldik neysem canım hoopp konuya dönüüyorummhemide gör ne heyecanlıyım nişanlıma dididim ne yemek yapayım sen ne yaparsan dedi herşeyi yerim elindenn ayy hiçte kıyamazz

Perim sanada afiyet bal seker lokum olsun kahvecigin

GeceYelim ne güzel bakiyosun sen öyle Bu arada canim evet bende nasibimi almistim o konudan. Ama bosver unut gitsin

Hehe aferim enistemize tabi ki ne yaparsan yap yiyecek degilmi ama Karar verdin mi peki ne pisircen ni$anlina?

Kizlar size yine bir sey soracagim. Samsung kizakli telefon ariyorum. Önerebileceginiz cok fazla pahali olmayan bi model varmi acaba? :44:

agzindan bal damliyor gece yeli...
hediye mi bayilirim...
carsamba dogum günüm belki onu hisettin de öyle dogdu icine...
dur bende icime doganlari söylim bari...
canim senin iki tane kücük sikintin var... biri cok kisa zamanda istedigin gibi halolucak...
birde bekledigin bir haber var...
yakin zamanda biri seni bayagi sasirtmis, biraz üzülmüssün...
ama yoksa hayatinda hersey yolunda ve olumlu düsündükce sen hersey hep istedigin gibi olacak....
not: bunlari tamamen attim falci felan degilim... :90:

falcı deilsin ama falcılık var senin kanında öyle hissettim ben :90:var bişiler varr.nayinom patatezli köfte ve kırmızı lahana ve havuç salatası geliyor aklıma başkada yanına ne yaparım bilmiyorum ki:26:

gece yeli birde güzel hafif bi tatli yap bence...
birde firinda makarna yapmayi bilirmisin biliyorum ama benim en sevdigim yemektir kendisi, onuda yapabilirsin...

GeceYelim sanirim bu yemege bende katilacagim b enimde sevdigim yemekleri semissin Canim birde yanina corba yaparsin bide icimdekisenin dedigi gibi bi tatli. Yeterlidir bence dimi?

mutlu yaşlar içimdeki senn yeni güzel yaşlara şimdiden kutlamak istedimm

fırında makarna hiç yapmadım canım çok duydum ama nasıl yapıyosun ben yemekleri yeni yeni öğreniyorum canlar okuldan sonra çalıştım 7 aydır evdeyim evet ayva tatlısı yaptım gecen hafta onda söyledim ağzımdan kaçtı onunda canı çekmişti ayva tatlısı yaparım birde süpper olurr saolun canlarım

GeceYelim sanirim bu yemege bende katilacagim b enimde sevdigim yemekleri semissin Canim birde yanina corba yaparsin bide icimdekisenin dedigi gibi bi tatli. Yeterlidir bence dimi?

buyur sende gel canım keşke türkiyede olsanda görüşme imkanımız olsaydı

amin canım hepimizi inşallah yaş kaç oluyor evlimisin bekarmısın nirelisinsoru yağmuruna tuttum eccük ama

tam adamina sordun...
ben hic yapmadim firinda makarnayi ama annem süper yapar... :81:
istiyorsan annemden ögrenir veririm tarifi sana..

Kahveda$larim benim simdi cikmam gerekiyor kusuruma bakmazsiniz insaAllah. Yarin tekrar görüsmek üzere hepinize hayirli geceler diliyorum.

geceyelim simdiden kolay gelsin sana insaAllah cok güzel bir gün gecirirsin ni$anlinla

icimdekisen bende dogum günün simdiden kutlarim nice hayirli huzurlu mutlu senelere tüm sevidlerinle

Herkese hayirli geceler diliyorum. Allaha emanetsiniz.

Kahve ve lokum tadinda kalin

amin canım hepimizi inşallah yaş kaç oluyor evlimisin bekarmısın nirelisinsoru yağmuruna tuttum eccük ama

25 oluyorum, bekarim, tunceliliyim, bende nayino gibi yurt disinda yasiyorum...
hala okuyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum... :90: :90:

icimdeki_sen
tam adamina sordun...
ben hic yapmadim firinda makarnayi ama annem süper yapar...
istiyorsan annemden ögrenir veririm tarifi sana..
evet canım sevinirim
Kahveda$larim benim simdi cikmam gerekiyor kusuruma bakmazsiniz insaAllah. Yarin tekrar görüsmek üzere hepinize hayirli geceler diliyorum.

geceyelim simdiden kolay gelsin sana insaAllah cok güzel bir gün gecirirsin ni$anlinla

icimdekisen bende dogum günün simdiden kutlarim nice hayirli huzurlu mutlu senelere tüm sevidlerinle

Herkese hayirli geceler diliyorum. Allaha emanetsiniz.

Kahve ve lokum tadinda kalin
tamam bakalım kaç iyiy geceler canımm görüşürüzz

bende 23 yaşındayım kırklarelindenim canım.nişanlıyım 7 ay sonra düğünüm var düğünüme beklerim:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…