* NaYiNo ile kahve tadinda *

17 gün sonra içinden geçen herşeyi doya doya yap kuzucum.. kıyamam ya zor ayrı kalmak tez zamanda evleniverin artık :KK61:

Periim benim amin insaAllah canim. :KK71: InsaAllah hayal ettigimiz herseyi doya doya yasamak nasip olur. Buna benimde onunda cok ihtiyacimiz var. Oyyy canim her gün dua ediyorum Allahim hayirlisiyla tez zamanda yuvar kurmayi nasip et diye. :KK31::KK69:

Darisi basina :KK61:

ahh ahh gelinler çoğalmış angelcimde gidiyii nayinomda :KK58: allah sevdiğinize kavustursun bebişlerim.. bana daha çok var nayinom .. bakalım artık nolursa :KK61:

Perim Allah razi olsun canim amin Rabbim tüm sevenleri hayirlisiyla kavustursun insaAllah :KK61:

Olsun kiz simdi cok var diyorsun ama bir gün gelecek 'bir gün' kalacak :KK12:

Inanirmisin eger simdi görüsme imkanimiz olmasaydi benim icin hersey daha zor olacakti. Cünkü bi daha ki görüsmemiz yazin olacak Allahin izniyle. InsaAllah canim bende bize verilen o kisa zamanda bile mümkün oldugu kadar cok anilar toplamak istiyorum ki yaza kadar hasretine dayanabilmem icin tutunabilecek biseylerim olsun :) :KK31:

Bu arada dogum günün bugündü dimi icimdeki sen kusura bakma kendi derdimden unutmusum :)

Rabbim nice hayirli seneler nasip eylesin insaAllah tüm sevdiklerinle nice senelere :KK71:

evet canim mutlaka öyle yap, cünkü ben zamaninda cok keske demistim...
cok tesekkür ederim canim, insallah... :KK16:

evet canim mutlaka öyle yap, cünkü ben zamaninda cok keske demistim...
cok tesekkür ederim canim, insallah... :KK16:

yani bu keskeler yüzünden dogru anladiysam bir iliskin bitti öylemi ? :KK43: :78:

rica ederim :KK71:

perim tabi ki kesinlikle haklisin :) zamani gelince hersey olacagina varir hayirlisiyla insaAllah :KK61:

angelgozde hemseri ciktik desene ne güzel :KK22:

kizlar kk o kadar yavas ki artik sinirlerimi germeye basladi :)

bu yüzden ben yavas yavas kaciyorum tamam mi kahveda$larim..

bana eslik ettiginiz icin hepinize bir bir tesekkür ederim eksik olmayin :KK71:

herkese hayirli ve huzurlu bir gece diliyorum.. Allaha emanetsiniz..

yarin güzel bir persembe gününde kahve tadinda sohbet icin bulusalim insaAllah :KK68:

Off bu ne yaa böyle çok yavaş:84:
Hemşom gözde hoşgeldin maşallah her topiğe yetişiyorsun zıp zıp:KK60:

iyi geceler güzel hatunlaaaaar.nayinocum kayınvalidelerle herşey yolunda çok şükür.seninkiler tr de galiba.bende sevdiğime 21 günsonra kavuşacağım inş:KK9:

X