- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
anam alll bi bursalıııı dahaaaa
bursalılar topiğ oldu burasıİyi hemşolarımSiz nasılsız bugün pek uğrayamadım kaynatmışsınız yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam alll bi bursalıııı dahaaaa
bursalılar topiğ oldu burasıİyi hemşolarımSiz nasılsız bugün pek uğrayamadım kaynatmışsınız yine
kızım hem esmer topiğinde hemö burda kaynatıozzzz her topikteee ayrı ayrı tatlarr varrrrİyi hemşolarımSiz nasılsız bugün pek uğrayamadım kaynatmışsınız yine
kızım hem esmer topiğinde hemö burda kaynatıozzzz her topikteee ayrı ayrı tatlarr varrrr
bursalılar topiğ oldu burası
kızımmm beyazlarrr daa gelioo bakmasen esmer yazdığınaaa hem bende beyaz tenliyim kii saçlarımmm siyahhh koyuu yaniii sarılşın bile vaeSenin hızına yetişilmez zaten
Esmerler dışında beyazlara giriş yasak mı topic e bende beyazlara açayımda beyazlar topicsiz kalmasın
kızımmm beyazlarrr daa gelioo bakmasen esmer yazdığınaaa hem bende beyaz tenliyim kii saçlarımmm siyahhh koyuu yaniii sarılşın bile vae
Huhu Selamun aleyküm canlar. Cümleten hayirli cumalar dilerim. Nasilsiniz? Iyisiniz insaAllah?
canımm nasılsın.. seninde cuman mübarek olsun
Allah razi olsun. Hamd olsun perim iyiyim :) Ne var ne yok. Uyudun mu bakayim son saatlerde :)
eheh yok bebişim nerden uyuyim pamukkale otobüsündeyim şuanda memlekete yolculuk var son 1 saatim kaldı
Ooo ne güzel ya :) Allah hayirli yolcukluklar nasip etsin insaAllah. Ne kadar kalcan memlekette?
iki gün kalıp döncem kuzucum pazartesi denizlide olcam yine
Hmm olsun ya iki gün degisiklik olmus olur senin icin dimi :)