Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eneeeem kimse uğramamış ki hiç buraya ne zamandır
Naber gecekuşu
ehehe iyiyim skopcam senden naberr kimseler girmemiş buralara
Bende iyiyim teşekkürler
Evet ya kimse uğramıyor :44:
bizbize kaldık =) ee nasılsın havalar nasıl orda.. burda(afyon) buzz felaket kar var
Çok soğuk donuyorum
Bir odada tıkılıp kaldım tuvalete bile zorla gidiyorum
bende battaniyeyle yapışık ikiz modundayım pazartesi dönücem okul için yollarda kapanmış memleketimde mahsur kaldım
Nerde okuyorsun canım sen
Ne okuyorsun?
pamukkale ünisinde muhasebe okuyorum canım ama iki yıllık ilçesinde.. ilçeye giden otobüsleri kaldırmışlar yollar çok berbat diye son duyumlarım öyle
Tamam canım başarılar
Bu soğukta okul mu olurmuş zaten
valla ya kar var dışarda okul falan neymiş ne sıcakta gidilir ne soğukta okula her ikisindede gitmemek en iyisi
Ben sıcacık yatağımda yatarken çalışanlara ve okuyan insanlara üzülüyorum ya bu soğukta
Allah yardımcın olsun canım çilesiz başarı olmuyor malesef
evet evet şaka maka ama cidden bu soğukta dışarda kalanlarında Allah yardımcıları olsun...
Amin canım çok şükür halimize sıcacık evimizdeyiz
Her şeyimiz var bazen şikayet ediyoruz çok kızıyorum kendime ne zor durumda olan insanlar var
haklısın gerçekten binlerce kez şükür.. içim acıyo aynen benimde.. Allah muhtaç olanlara yardım etsin sadece dua ederek yardımcı olabiliyorum malesef..
Öyle canım sen de geç yatıyorsun herhalde benim gibi
evet alışkanlık ama bugün erken kalktım hafiften uyku bastırdı
Kendimi alıştırmam lazım ya erken yatıp erken kalkmaya iyi olmuyor böyle ama yapamıyorum işte olacak inşallah