* NaYiNo ile kahve tadinda *

uyumadım ki hiç bebişim gece boyu oturdum öğleden sonra 3 gibi falan uyudum :KK14: uyuyamıyorum ya problemliyim uyku konusunda uyumicaktım yine hasta olcam uyuyim dedim 2 gündür ayaktayım :KK53: vampir gibiyim

iyi aksamlar icimdekisen hosgeldin :)

kizlar hepinize yahsi cazibesi de ki simgenin dedigi gibi :

taze elden taze kahve taze gönül tazeler :KK9:

:KK68::KK68::KK68:

uyumadım ki hiç bebişim iki gündür ayaktayım hasta olcam diye öğleden sonra 3 gibi uyudum biraz.. sorunluyum uyku konusunda hiç uyuma deseler uyumam :KK53:

hoşgeldin içimdeki sen doğum günü çocuğuuuu :KK71:

uyumadım ki hiç bebişim gece boyu oturdum öğleden sonra 3 gibi falan uyudum :KK14: uyuyamıyorum ya problemliyim uyku konusunda uyumicaktım yine hasta olcam uyuyim dedim 2 gündür ayaktayım :KK53: vampir gibiyim

Ooo bu cok kötü perim ya :KK43: uyku düzeni cok önemli bak bugün sana erken uyumayi tembihliyorum tamam mi :KK20:

Son düzenleme:
:KK61: yeni uyandım uyuyamam ki.. az yorayım kendimi temizlik yapayım gece o zaman uyumama yardımcı olur :KK9: zaten ondan sonra ki gün memlekete gidicem 2 günlüğüne orda annem zorlaya zorlaya uyutur beni:KK52:

hosbuldum kizlar... :KK71:
nayino bende simgenin o lafini cok söylüyorum... :90:
bayiliyorum o kiza...
ucuz cantaya hayir, ucuz cantaya hayir... :KK60:

ben hiç izlemiyorum yahşi cazibeyi izliyim bari kkda tavan yapmış merak ediyorum :KK1:

:KK61: yeni uyandım uyuyamam ki.. az yorayım kendimi temizlik yapayım gece o zaman uyumama yardımcı olur :KK9: zaten ondan sonra ki gün memlekete gidicem 2 günlüğüne orda annem zorlaya zorlaya uyutur beni:KK52:

ah be yavrucugum niye uyumuyosun sen ya bi dokotra git dicem ama uyku hapi yazar diye korkuyorum :KK43:

memlekete gidiyorsun demek ki Allah hayirli yolculuklar nasip etsin canim keyfini cikar insaAllah orda bol bol uyuyursun :)

hosbuldum kizlar... :KK71:
nayino bende simgenin o lafini cok söylüyorum... :90:
bayiliyorum o kiza...
ucuz cantaya hayir, ucuz cantaya hayir... :KK60:

acaip bi kadin yahu :)

caaazeee, cazee kiziiiim :KK9:

izle nymphadoryim izle mutlaka... :KK34:
bu arada bende bi ara uyku sorunu cekiyordum... :KK75:
uyuyamiyordum geceleri ve en fazla 4-5 saat uyuyordum...
masallah simdi iyi uyuyorum... :nazar: :90:

papatya çayı içicem kuzum inşallah etki gösterir.. hap kullanmak istemiyorum hiç.. başım ağrısada içmem pek çayı denicem =)

hoşgeldin angelgözde bu hafta sen vardın dimi koltukta hayırlı olsun =)

perim ben de tvde hic takip etmiyorum tv izledigim de yok pek ama facebookta bölüm bölüm bazen izledigim oluyor :)

angelgozde aleyküm selam hosgeldin nasilsin :)
iyiyim cnm kendiii esmer kızlarrr topiğime bakarken burayı gördüm bi selam vereyim dedim kızlrr :KK9::KK9:
esmer olanlarınız varsaa arada sohbete de beklerizzzz :KK52::KK52::KK52:

papatya çayı içicem kuzum inşallah etki gösterir.. hap kullanmak istemiyorum hiç.. başım ağrısada içmem pek çayı denicem =)

hoşgeldin angelgözde bu hafta sen vardın dimi koltukta hayırlı olsun =)
evet hala ben varımmm cnmmm teşekkürrr ederimmm :KK61::KK61:

izle nymphadoryim izle mutlaka... :KK34:
bu arada bende bi ara uyku sorunu cekiyordum... :KK75:
uyuyamiyordum geceleri ve en fazla 4-5 saat uyuyordum...
masallah simdi iyi uyuyorum... :nazar: :90:

izlcem bundan sonra eksik kalmiyim :KK9:
ah keşke bende uyuyabilsem canım çok sevinicem çay işe yarar umarum:26:

ne düsünüyorsun da uyuyamiyorsun nymphadoryim?
ilk önce aklindan seni rahatsiz eden düsünceleri cikar bence... :KK34:

yok kuzum bişey düşünmüyorum aslında havanın kararmasıyla ilgiili sorunum var içim daralıyo uyuyunca boğulucak gibi oluyorum onun için uyuyamıyorum..

angelcim çakma kumralım ama esmerim topiğine bakayım bende :KK9:

Allahtan simdi uyuyabiliyosun icimdeki sen :)

periiim bende hap kullanmasini hic sevmem tavisyede etmem mecbur kalmadikca :)

angelgozde ben kumral güzeliyim katilamicam sohbetinize :KK9:

X