* NaYiNo ile kahve tadinda *

Amiiin canim cümlemizin insaAllah :) perim ayni sehiri birak ayni ülkede olmak bile iyi olurdu degilmi aramizda 1400 km var hemen hemen :)

skopcam Allah razi olsun sizde öylesiniz. Karsindakine dürüst davrandigin sürece böylesi bir ortamdan dahi bir arkadaslik ortami kurulabiliyormus demek ki bunu ögrenmis oldum sayenizde :)

evlenip gel o zaman sende az daha yakınlaşalım nayinom kocişini yalnız bırakma tabi skopcacım öptüm bende =)

Periiim dua et benim icin bir bucuk yada en gec iki sene sonra türkiyedeyim Allahin izniyle mutlu huzurlu bir yuva kurmak icin gelicem :)

etmezmiyim canımmmm tüm kalbimle ederim hemde allah tüm sevenleri kavuştursun inşallahh

Amiiin insaAllah perim benim insaAllah.

Aleyküm selam geceyelim beyaz bayrakla geldin demek ki niyetin kötü degil

bende çok istiyorum ama ayrı yerlerdeyiz =( ortada bi yerde buluşalım olmadı

......................................

Son düzenleme:
Allah iyiligini versin geceyeli Biliyorum biz artik topickardesiyiz

Kizlar Türkiyenin ortasinda bulusalim bende geleyim :) :)

eheh süper olur nayinom kocişinide getirirsin sen siğer arkadaşlarda eşleri varsa onları getirir yada sevgililer bende benimkini getiririm onlarda kaynaşır muhabbet eder bi köşede bizde konuşuruz ayy keşke olsa çok zor ama ne güzel olurdu

Allah iyiligini versin geceyeli Biliyorum biz artik topickardesiyiz

Kizlar Türkiyenin ortasinda bulusalim bende geleyim :) :)
topickardeşim sohbet olsunda neresi olursa olsun bana uyarr anacımmmayy çok çenem düşük bu akşam son ses müzikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…