Evet Allahima sonsuz sükürler olsun 18 gün kaldi kizlar. O kadar cok ihtiyacim var ki onu canli canli görmeye.. Ondan da Allah razi olsun baya iglilendi dün benimle. Yani aramizda o kadar cok mesafe olmasina ragmen hep kendisini en iyi sekilde hissettiriyor bana.
Perim ilk basta bana cok zor geldi biliyomusun. Ilk bir ay hemen hemen cok bocaladim. Cok kötü günler gecirdim. Ama seninde dedigin gibi zor olani basardik sanirim Oyyy anlatmam mi periiim hele bi o günleri yasamak nasip olsun bir bir anlatacam size
Amin geceyelim insaAllah hep böyle devam eder. Allah hic birimizin iliskisini bozmasin insaAllah Ve evet bende de kk baya yavas. Bi cevap gidene kadar daikalar geciyor
Neyse canlar ben yavas yavas cikayim oldumu :) Yarin tekrar görüsmek ümidi ile. Hepinizi Rabbime emanet ediyorum. Hayirli ve huzurlu bir gece diliyorum.
birgün yatsam sonra rüyaya dalsam hiç uyanmasam sonra sevgilim gelse bana sarılsa yürüsek sahilde dolaşsak kırlarda sonra birden bana o lafı fısıldasa.. Allah'ım bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun
ben geldiiiim kızlar.maşallah bi kayınvalideye gittim neler neler kaynatmışsınız.nayinomu da kaçırmışım.eee nasılsınız bakalımmm.bu arada bende bekliyorum düğünüme hepicinizi