* NaYiNo ile kahve tadinda *

Allah razi olsun perim

GeceYelim hobidik hobidik bide söyle iki göbek attsaydik tam olurdu dimi

Evet Allahima sonsuz sükürler olsun 18 gün kaldi kizlar. O kadar cok ihtiyacim var ki onu canli canli görmeye.. Ondan da Allah razi olsun baya iglilendi dün benimle. Yani aramizda o kadar cok mesafe olmasina ragmen hep kendisini en iyi sekilde hissettiriyor bana.

ne güzel canım maşallah size zor olanı başarıyosunuz anlatırsın artık buluştuğunda ki detayları

en güzelide bu zaten ne kadar güzel canım hep böyle sürsün inşallah.site çok yavaş ya fenalıklar geldi içime:95:

Perim ilk basta bana cok zor geldi biliyomusun. Ilk bir ay hemen hemen cok bocaladim. Cok kötü günler gecirdim. Ama seninde dedigin gibi zor olani basardik sanirim Oyyy anlatmam mi periiim hele bi o günleri yasamak nasip olsun bir bir anlatacam size

Amin geceyelim insaAllah hep böyle devam eder. Allah hic birimizin iliskisini bozmasin insaAllah Ve evet bende de kk baya yavas. Bi cevap gidene kadar daikalar geciyor

Bekle perim bekle

Neyse canlar ben yavas yavas cikayim oldumu :) Yarin tekrar görüsmek ümidi ile. Hepinizi Rabbime emanet ediyorum. Hayirli ve huzurlu bir gece diliyorum.

Hepinize ayrica cok tesekkür ediyorum. :)

Kahve tadinda kalin

birgün yatsam sonra rüyaya dalsam hiç uyanmasam sonra sevgilim gelse bana sarılsa yürüsek sahilde dolaşsak kırlarda sonra birden bana o lafı fısıldasa.. Allah'ım bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun

hoşgeldin skopcamkocikin yattımı kız.şarkı dinliyodum kız esti bende yazayım dedim haykırayım düşüncelerimi didim

Sen habirem şarkı yazıyorsun
Yok yatmadu daha işi var şekerim
Bende bazen bağıra bağıra şarkı söylerim evde iyi oluyor

Sen habirem şarkı yazıyorsun
Yok yatmadu daha işi var şekerim
Bende bazen bağıra bağıra şarkı söylerim evde iyi oluyor

ben geldiiiim kızlar.maşallah bi kayınvalideye gittim neler neler kaynatmışsınız.nayinomu da kaçırmışım.eee nasılsınız bakalımmm.bu arada bende bekliyorum düğünüme hepicinizi

Gününüz aydin olsun kahveda$larim nasilsiniz bakayim?

miracle icimdekisen canlar siz hep kimse olmadigi vakit geliyorsunuz

Bugün auvusturyada bayram. Ama dükkanlar acikmi kapalimi bilmiyorum. Kahvalti yaptiktan sonra gider bakarim

Kizlar 17 gün sonra sevdigimle kavusuyoruz cok sükür

miracle bu arada canim kayinvalidende nasil gecti zaman hersey yolundadir insaAllah? :44:

perim geceyeli skopca icimdekisen canlar sizler nasilsiniz bugün?

Ise gidenler isler nasil okula gidenler dersler nasil benim gibi evde oturanlar evin isleri ne alemde

kız nayino sendemi topiklendin insan bi çağrırır
çağırmasanda geldim ben süpürgeme atlayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…