* NaYiNo ile kahve tadinda *

Anladim canim insaAllah dedigin gibi kolay olur ögrenmem. Sanada Allah tez zamanda sökmeyi nasip etsin canim.

Evet birebir daha iyi oluyor daha çok ilgileniyor bu yüzden ben birebir tercih ediyorum yoksa yakınımızda diyanetinde var gerçi oralarda güzel oluyor ama ben her gün gitmiyorum öğleden sonra gidiyorum kurslar erken oluyor

İnşallah canım amin namazda kılıyorsun sen sanırım ne güzel ben bir başlıyorum bir bırakıyorum çok kızıyorum kendime:KK20:

3 ayda öğrendim bende tam anlamıyla.. allah kolaylık versin size kızlar

Evet canim Allah kabul eder insaAllah. Sanada devamli kilmayi nasip etsin Rabbim insaAllah. Hepimize hü$û icinde kilmayi da nasip etsin insaAllah. Nefsine hakim olmaya calis. Türkiyede hem daha güzel. Ezan sesini duyuyorsunuz. Biz burda bu konu yüzünden muzdaribiz.

MasAllah perim 3 ayda ögrenmissin. Ne güzel. Peki sen nasil ögrendin? Tek basinami yoksa? Bizede nasip olsun insaAllah :)

ben camiye gittim canım yaz tatilinde açılıyo çocuklar falan gidiyolar gerçi bende çocuktum liseye geçecektim.. ananemlerin mahallesine gitmiştim ananem git sende öğren dedi bende tamam dedim o şekilde öğrendim ama cami olunca geç oluyo işte birebir yada daha az sayıda kişi olunca hızlı bi şekilde ilerleyebiliyosun..

20 yaşındayım ben canım topiğin en küçüğüyüm sanırım :26::KK61:

Öyle deme kız vardır küçükler

vardır tabi canım =) içinizden di kasıt 22 yaşındasınız ya siz gece yeliyle içimde ki sende 25 civarıydı yani muhabbet ettiğim kişiler arasında en küçüğünüzüm =)

bebeğiimm ya ben çok sevdim seni ve diğer arkadaşları iyi ki açmışsın kuzucum bu topiği =)

Allah razi olsun perim bende seni ve diger kahveda$larimi sevdim asil siz iyi ki geliyorsunuz buraya :KK71:

skopcam evet perimiz suan icin en kücüklerimiz :emir_bebek: bu bebi$ biraz abarti oldu tabi ama olsun dimi perim :KK9:

:KK9::KK9::KK9: allah iyiliğini versin kuzucum :KK9: keşke aynı şehirlerde olsaydık tanışır yüzyüne muhabbet etme imkanımız olurdu :KK59:

X