* NaYiNo ile kahve tadinda *

Amiiin canim cümlemizin insaAllah :) perim ayni sehiri birak ayni ülkede olmak bile iyi olurdu degilmi :KK9: aramizda 1400 km var hemen hemen :KK43: :)

skopcam Allah razi olsun sizde öylesiniz. Karsindakine dürüst davrandigin sürece böylesi bir ortamdan dahi bir arkadaslik ortami kurulabiliyormus demek ki bunu ögrenmis oldum sayenizde :)

evlenip gel o zaman sende az daha yakınlaşalım nayinom :KK70: kocişini yalnız bırakma tabi skopcacım öptüm bende =)

Periiim dua et benim icin bir bucuk yada en gec iki sene sonra türkiyedeyim Allahin izniyle mutlu huzurlu bir yuva kurmak icin gelicem :):KK69:

etmezmiyim canımmmm tüm kalbimle ederim hemde allah tüm sevenleri kavuştursun inşallahh :KK69:

Amiiin insaAllah perim benim insaAllah. :KK71:

Aleyküm selam geceyelim beyaz bayrakla geldin demek ki niyetin kötü degil :KK9:

bende çok istiyorum ama ayrı yerlerdeyiz =( ortada bi yerde buluşalım olmadı :KK9:

......................................

Son düzenleme:
Allah iyiligini versin geceyeli :KK9: Biliyorum biz artik topickardesiyiz :KK9:

Kizlar Türkiyenin ortasinda bulusalim bende geleyim :) :)

eheh süper olur nayinom kocişinide getirirsin sen siğer arkadaşlarda eşleri varsa onları getirir yada sevgililer bende benimkini getiririm onlarda kaynaşır muhabbet eder bi köşede bizde konuşuruz :KK9::KK9: ayy keşke olsa çok zor ama ne güzel olurdu

Allah iyiligini versin geceyeli :KK9: Biliyorum biz artik topickardesiyiz :KK9:

Kizlar Türkiyenin ortasinda bulusalim bende geleyim :) :)
topickardeşim sohbet olsunda neresi olursa olsun bana uyarr anacımmm:KK60:ayy çok çenem düşük bu akşam son ses müzikk:KK36:

X