* NaYiNo ile kahve tadinda *

Allah razi olsun perim :KK70::KK61:

GeceYelim hobidik hobidik bide söyle iki göbek attsaydik tam olurdu dimi :KK9:

Evet Allahima sonsuz sükürler olsun 18 gün kaldi kizlar. O kadar cok ihtiyacim var ki onu canli canli görmeye.. Ondan da Allah razi olsun baya iglilendi dün benimle. Yani aramizda o kadar cok mesafe olmasina ragmen hep kendisini en iyi sekilde hissettiriyor bana. :KK69:

ne güzel canım maşallah size zor olanı başarıyosunuz :nazar: anlatırsın artık buluştuğunda ki detayları :KK61::KK9:

en güzelide bu zaten ne kadar güzel canım hep böyle sürsün inşallah.site çok yavaş ya fenalıklar geldi içime:95:

Perim ilk basta bana cok zor geldi biliyomusun. Ilk bir ay hemen hemen cok bocaladim. Cok kötü günler gecirdim. Ama seninde dedigin gibi zor olani basardik sanirim :KK61: Oyyy anlatmam mi periiim hele bi o günleri yasamak nasip olsun :KK73: bir bir anlatacam size :KK9:

Amin geceyelim insaAllah hep böyle devam eder. Allah hic birimizin iliskisini bozmasin insaAllah :nazar: Ve evet bende de kk baya yavas. Bi cevap gidene kadar daikalar geciyor :KK43:

Bekle perim bekle :KK61:

Neyse canlar ben yavas yavas cikayim oldumu :) Yarin tekrar görüsmek ümidi ile. Hepinizi Rabbime emanet ediyorum. Hayirli ve huzurlu bir gece diliyorum.

Hepinize ayrica cok tesekkür ediyorum. :)

Kahve tadinda kalin :KK68:

birgün yatsam sonra rüyaya dalsam hiç uyanmasam sonra sevgilim gelse bana sarılsa yürüsek sahilde dolaşsak kırlarda sonra birden bana o lafı fısıldasa.. Allah'ım bitmesin bu rüya sonunda evlilik olsun :KK69:

hoşgeldin skopcam:KK42:kocikin yattımı kız.şarkı dinliyodum kız esti bende yazayım dedim haykırayım düşüncelerimi didim:KK60:

Sen habirem şarkı yazıyorsun :KK1:
Yok yatmadu daha işi var şekerim
Bende bazen bağıra bağıra şarkı söylerim evde iyi oluyor:KK60:

Sen habirem şarkı yazıyorsun :KK1:
Yok yatmadu daha işi var şekerim
Bende bazen bağıra bağıra şarkı söylerim evde iyi oluyor:KK60:

ben geldiiiim kızlar.maşallah bi kayınvalideye gittim neler neler kaynatmışsınız.nayinomu da kaçırmışım.eee nasılsınız bakalımmm.bu arada bende bekliyorum düğünüme hepicinizi:KK9:

Gününüz aydin olsun kahveda$larim nasilsiniz bakayim? :KK71:

miracle icimdekisen canlar siz hep kimse olmadigi vakit geliyorsunuz :KK59:

Bugün auvusturyada bayram. Ama dükkanlar acikmi kapalimi bilmiyorum. Kahvalti yaptiktan sonra gider bakarim :KK61:

Kizlar 17 gün sonra sevdigimle kavusuyoruz cok sükür :KK69:

miracle bu arada canim kayinvalidende nasil gecti zaman hersey yolundadir insaAllah? :44:

perim geceyeli skopca icimdekisen canlar sizler nasilsiniz bugün? :KK61:

Ise gidenler isler nasil okula gidenler dersler nasil benim gibi evde oturanlar evin isleri ne alemde :KK9:

kız nayino sendemi topiklendin insan bi çağrırır:KK1:
çağırmasanda geldim ben süpürgeme atlayıp:KK55:

X