Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 183757
Az önce bu boyayı aldım..saçlarım kumral gibi..ama kararsız kaldım renk güzel mi diye...bide bu renge boyayan varmı saçını ???? fikirlerinizi bekliyorum
canım bende bu boyayı kullanmak istiyorum orta küllü kumralını ama cesaret edmiyorum doğrusu senden cesaret alırız boyayınca sonuçları yazarsın bende yarın almayı düşünüyorum
O rengini de çok sevmiştim canım...
Şimdi alt kısmından bi bölümünü boyadım denemek için.. kokusuz böyle jel gibi bi boya..içinde soya muz hindistan cevizi mısır badem buğday portakal ve greyfurt özü varmış..bide sertifikalı olunca aldım işte..
boyadıktan sonra kurutma makinası tutulcakmış ben az evvel tutmadım işte oldu ama yarım ton koyusu gibi..yarın tamamını boyadığımda 10 dak. kadar tutayım diyorum..off off stres oldum yine :18:
canım boyadıktan sonra nasıl olduğunu falan yazarsan benim için deneyim olur benim zeminim kumral fakat balyajlarım var önlere doğru onları kapatmak istiyorum yakışmadı çünkü benim istediğim renkte naturalde var bitek orta küllü kumral işte ben yarın bulabilirsem alıcam umarım benimkide güzel olur
tmm cnm yarın sabah boyayıp yazarım imkan bulursam resim de koyarım..denemek için boyadığım kısım ii gibi..bende de balyaj vardı aldığım bayan önce balyajlı kısımları boyamaya çalış dengelesin dedi..mantıklı geldi öyle yapmaya çalışcam yapabildiğim kadarıyla..