- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
-
- Konu Sahibi Gereksiz06
Ben bu ay başladım kullanmaya yumurtlamadan sonra bıraktım adetim geçikti olmazsam pazartesi kan vereceğimMerhaba arkadaşlar. Forumda naturallen macun hakkında yorumları aratıp tek tek okudum ama güncel olarak sırf bu macunla ilgili kullanan arkadaşların yorumlarını bu başlık altında toplamak istedim. C life daha meşhur ama içerik olarak naturallen biraz daha zengin olduğu için onu tercih ettim, bugun elime gelecek.
Benim yumurtalıklarımda tembellik var, hafif pko var, adetlerim düzenli 33-35 gün döngüm. 4 aydır bebek istiyoruz. Biraz geç kaldım adet bitiminden sonra sipariş verdim, yumurtlamaya kadar cok az kullanabileceğim ama yorumları çok merak ediyorum.
Bu macunu kullanıp ne gibi etkiler gördünüz, olumlu/olumsuz yorumları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Yaa şifa olsun inşallah. Evde test yapmadın mı nasıl tutabiliyosun kendini hem de gecikmişsinBen bu ay başladım kullanmaya yumurtlamadan sonra bıraktım adetim geçikti olmazsam pazartesi kan vereceğim
Yunurtlamadan 14 15 gün sonra hep olurdum bugün 16 gün hala yok adet ağrım var göğğslerim şiş test yaptım bu innovalardan çizgi ilk dk çıktı testte pembelik gidince çizgide yok oldu anlamadım bendeYaa şifa olsun inşallah. Evde test yapmadın mı nasıl tutabiliyosun kendini hem de gecikmişsin
Gecikme olur muydu normalde?
Allah Allah bi test daha yapabilirsin aslında. İnşallah vardır ya ne kadar süredir istiyosun bebek? Neden olmuyordu?Yunurtlamadan 14 15 gün sonra hep olurdum bugün 16 gün hala yok adet ağrım var göğğslerim şiş test yaptım bu innovalardan çizgi ilk dk çıktı testte pembelik gidince çizgide yok oldu anlamadım bende
2 yıldır 3 düşük yaptım ben 1 yıldırda olmuyo pco var bend3Allah Allah bi test daha yapabilirsin aslında. İnşallah vardır ya ne kadar süredir istiyosun bebek? Neden olmuyordu?
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce hayırlısıyla sağlıklı bir bebege kavuşursun. Gelişmeleri yazarsan sevinirim2 yıldır 3 düşük yaptım ben 1 yıldırda olmuyo pco var bend3
Sağol canm yazarımÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce hayırlısıyla sağlıklı bir bebege kavuşursun. Gelişmeleri yazarsan sevinirim
İkisi de nerdeyse aynı içerik zaten ikisini de kullanan biri tadının kokusunun bile aynı olduğunu yazmıştı. İnsallah sifa olur canmBen de ikisi arasinda kalip clife aldım. 33 34 gunde bir adet oluyorum. 18 19. Gun yumurtlama oluyo. Ilk ayımda yumurtlamam 14. Gün oldu adetim de 29. Gün. Adet ağrım neredeyse hic olmadi. Insallah ikinci ayımda gebelik olur . Size de şifa olsun