Gebeliğe Hazırlık Naturallen macun kullananlar 🌿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gereksiz06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
6.089
8.306
Merhaba arkadaşlar. Forumda naturallen macun hakkında yorumları aratıp tek tek okudum ama güncel olarak sırf bu macunla ilgili kullanan arkadaşların yorumlarını bu başlık altında toplamak istedim. C life daha meşhur ama içerik olarak naturallen biraz daha zengin olduğu için onu tercih ettim, bugun elime gelecek.
Benim yumurtalıklarımda tembellik var, hafif pko var, adetlerim düzenli 33-35 gün döngüm. 4 aydır bebek istiyoruz. Biraz geç kaldım adet bitiminden sonra sipariş verdim, yumurtlamaya kadar cok az kullanabileceğim ama yorumları çok merak ediyorum.
Bu macunu kullanıp ne gibi etkiler gördünüz, olumlu/olumsuz yorumları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Ben bu ay başladım kullanmaya yumurtlamadan sonra bıraktım adetim geçikti olmazsam pazartesi kan vereceğim

Yaa şifa olsun inşallah. Evde test yapmadın mı nasıl tutabiliyosun kendini hem de gecikmişsin
Gecikme olur muydu normalde?
Yunurtlamadan 14 15 gün sonra hep olurdum bugün 16 gün hala yok adet ağrım var göğğslerim şiş test yaptım bu innovalardan çizgi ilk dk çıktı testte pembelik gidince çizgide yok oldu anlamadım bende

Yunurtlamadan 14 15 gün sonra hep olurdum bugün 16 gün hala yok adet ağrım var göğğslerim şiş test yaptım bu innovalardan çizgi ilk dk çıktı testte pembelik gidince çizgide yok oldu anlamadım bende
Allah Allah bi test daha yapabilirsin aslında. İnşallah vardır ya ne kadar süredir istiyosun bebek? Neden olmuyordu?

Ben de ikisi arasinda kalip clife aldım. 33 34 gunde bir adet oluyorum. 18 19. Gun yumurtlama oluyo. Ilk ayımda yumurtlamam 14. Gün oldu adetim de 29. Gün. Adet ağrım neredeyse hic olmadi. Insallah ikinci ayımda gebelik olur . Size de şifa olsun

İkisi de nerdeyse aynı içerik zaten ikisini de kullanan biri tadının kokusunun bile aynı olduğunu yazmıştı. İnsallah sifa olur canm

Bugün başladım bakalım çok keskin bi kokusu var ama katlancaz mecbur. İnsallah vesile olur diyelim

Ben de clife kullanmaya başladım 3 gündür. Adetimin 3. Günü başladım. Bugün adetimin 6. Günü. Sağ kasığım sızlıyor. Ovülasyon testi yaptım yumurtlama değil. Zaten adetim de bugün bitti. Clifd kullananlara sormak istiyorum, sizin de böyle yumurtlamadan önce kasıklarınız sızladı mı?

Bi de tadı çok kötü. Katlancaz tabi ama gerçekten fena

Arkadaşlar clife kullanıp lekelenme tarzı adet göreniniz oldu mu acaba benim 4 gündür 5 6 damla şeklinde kahverengi olarak devam ediyor bi türlü sökülemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…