- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
- Konu Sahibi Gereksiz06
Merhaba arkadaşlar. Forumda naturallen macun hakkında yorumları aratıp tek tek okudum ama güncel olarak sırf bu macunla ilgili kullanan arkadaşların yorumlarını bu başlık altında toplamak istedim. C life daha meşhur ama içerik olarak naturallen biraz daha zengin olduğu için onu tercih ettim, bugun elime gelecek.
Benim yumurtalıklarımda tembellik var, hafif pko var, adetlerim düzenli 33-35 gün döngüm. 4 aydır bebek istiyoruz. Biraz geç kaldım adet bitiminden sonra sipariş verdim, yumurtlamaya kadar cok az kullanabileceğim ama yorumları çok merak ediyorum.
Bu macunu kullanıp ne gibi etkiler gördünüz, olumlu/olumsuz yorumları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Benim yumurtalıklarımda tembellik var, hafif pko var, adetlerim düzenli 33-35 gün döngüm. 4 aydır bebek istiyoruz. Biraz geç kaldım adet bitiminden sonra sipariş verdim, yumurtlamaya kadar cok az kullanabileceğim ama yorumları çok merak ediyorum.
Bu macunu kullanıp ne gibi etkiler gördünüz, olumlu/olumsuz yorumları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler