3 günde gelmişti bana. evde yoksan ailenden biri alır yerine. Ama tekrar uyarıyorum kızlar yağlı saçlı iseniz sizin işinizi görmez daha çok kuru saçlılara iyi gelir. sanki benim saçlarımı da yağlandırmaya başladı bu gidişle otacıya dönebilirim. ama gerçekten yüzdeyüz doğal bir şampuan
rica ederim valhala saçların yağlıysa bulabilirsen revivogen bulamazsan otacı on bilkiözlüyü öneririm. ikiside yüzde yüz doğal olmasada çoğu şampuana göre daha zararsız
kızlar içindeki "sodyum klorur (kaya tuzu)" saça zarar vermez mi ki? yani sls içermemesi gerçekten süper ama tuza takıldım ben :44:
siteyi inceledim gercekten doğal öncelikle ahmet marankiye güveniyoruz benim şaçımda kuru ama bi sorun var ben cok yumuşak sacı sevmiyorum bu şampuan orta incelikteki bi şaça hacim dolğunluk kazandırırmı yoksa içerisindeki zeytinyağından dolayı cok yumuşatıp şaçı hacimsiz ve sönükmü gösterir:26:
kızlar şampuan saçı hızlı uzatıyor mu alsam mı almasam mı kararsız kaldım ya artık bitkisel şampuan kullanmaya karar verdim ama hangisini alsam hangisine güvensem bilemiyorum saç konusunda çok hassasım öyle herşeyi kullanamam saçıma kullandığım herşey çok kaliteli olmalı ne yapayım sizce alayım mı bu şampuanı tresan kullanmayı düşünmüştüm çünkü bilinen bir marka biraz daha güvenim var ama bunu duyunca bu almak istedim ne yapıcam ben
hacimsiz göstermiyor. zeytinyağli sabunla yıkarkenki gibi duşta saçların kuru sert olacakmış gibi geliyor fakat kuruyunca yumuşak oluyor sönük olmuyor ama sadece daha çabuk yağlanıyordu saçlarım . yalnız benim saç diplerim yağlı olduğu için bana bu şekilde etki yaptı o bakımdan bıraktım kuru saçlara nasıl olur denemek lazım.
kızlar içindeki "sodyum klorur (kaya tuzu)" saça zarar vermez mi ki? yani sls içermemesi gerçekten süper ama tuza takıldım ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?