Şampuan ve Saç Kremleri Naturalive Şampuan %100 doğal içerik

hım..benimki yağlı ..o zaman olmaz..ben de aysonunu bekliyordum sipariş vermek için..
o zaman bana olmayacak,çok da heveslenmiştim..
sağol tavsiyelerin için tatlım

rica ederim valhala saçların yağlıysa bulabilirsen revivogen bulamazsan otacı on bilkiözlüyü öneririm. ikiside yüzde yüz doğal olmasada çoğu şampuana göre daha zararsız

hımm tam bana göre o zaman:) hem doğal hem de kuru saçlarıma can gelsin biraz,malum bi de kış olunca yünlüleri giyiyoruz iyice elektrikleniyo:95: haftasonuna ayarlamaya çalışırım artık,olmadı ev arkadaşlarımdan biri olursa onlara emanet:)
şampuanım bitince alıcam hemen.biliglendirdiğin için teşekkürler

kızlar içindeki "sodyum klorur (kaya tuzu)" saça zarar vermez mi ki? yani sls içermemesi gerçekten süper ama tuza takıldım ben :44:

kızlar içindeki "sodyum klorur (kaya tuzu)" saça zarar vermez mi ki? yani sls içermemesi gerçekten süper ama tuza takıldım ben :44:

hayır kaya tuzu faydalıymış aksine. maranki hoca da hep söylüyor özellikle kaya tuzunun faydalarını. temizleme de ve kepek olayında faydası var sanırım.

siteyi inceledim gercekten doğal öncelikle ahmet marankiye güveniyoruz benim şaçımda kuru ama bi sorun var ben cok yumuşak sacı sevmiyorum bu şampuan orta incelikteki bi şaça hacim dolğunluk kazandırırmı yoksa içerisindeki zeytinyağından dolayı cok yumuşatıp şaçı hacimsiz ve sönükmü gösterir:26:

kızlar şampuan saçı hızlı uzatıyor mu alsam mı almasam mı kararsız kaldım ya artık bitkisel şampuan kullanmaya karar verdim ama hangisini alsam hangisine güvensem bilemiyorum saç konusunda çok hassasım öyle herşeyi kullanamam saçıma kullandığım herşey çok kaliteli olmalı ne yapayım sizce alayım mı bu şampuanı tresan kullanmayı düşünmüştüm çünkü bilinen bir marka biraz daha güvenim var ama bunu duyunca bu almak istedim ne yapıcam ben

hacimsiz göstermiyor. zeytinyağli sabunla yıkarkenki gibi duşta saçların kuru sert olacakmış gibi geliyor fakat kuruyunca yumuşak oluyor sönük olmuyor ama sadece daha çabuk yağlanıyordu saçlarım . yalnız benim saç diplerim yağlı olduğu için bana bu şekilde etki yaptı o bakımdan bıraktım kuru saçlara nasıl olur denemek lazım.

bu ürünü ben önerdim ama sonra pişman olmayasınız diye uyarıda bulunuyorum tekrar yağlı saçlara sahipseniz kullanmayın. fakat içerik olarak güvenle kullanılacak bir ürün tamamen doğal gerçekten. deneyip görmek size kalmış. bitkisel olarak güvenilir şampuan arıyorsanızda benim kullandıklarım arasından en iyileri naturalive, otacı ve bioblas. tresanı beğenmemiştim eletkriklenme yapmıştı. ama kişiye göre değişir tabiki.

cnm inş vazgecmezsem denicem bu şampuanı

ben baktım kapıda ödeme seçeneği var sadece ekstradan 4tl alıyorlar.. bu şampuan şimdi brezilya fönü yaptırdıktan sonra kullanıma uygun mu?:44:

Ürünlerle ilgili sorularınıza e-posta göndererek hızlı bir şekilde cevap alabilirsiniz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…