Şampuan ve Saç Kremleri Naturalive Şampuan %100 doğal içerik

feRhuNde_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
484
2
296
40
Çankırı
ve sonunda yüzde yüz doğal bir şampuan buldum sanırım. bu şampuanı Maranki nin sitesini incelerken gördüm. ve ürünün kendi sitesisinden inceledim tamamen doğal olduğu yazıyor ayrıca dudak yüz kremi koltukaltı rolonu falanda var. Naturalive diye aratarak sitesinden inceleyebilirsiniz. hiç kullanan var mı???
Koruyucu
Senetetik Temizleyici

Petrol Türevi Madde İÇERMEZ...

İçerdiği saf zeytinyağı ve doğal hammaddelerle saçları yıpratmadan temizler, parlatır, ipeksi yumuşaklık sağlar. Saçta hiçbir kalıntı bırakmaz. Geçmişteki doğal temizleme yöntemleri günümüz teknolojisi ile birleştirilmiştir.

300 ml' lık ambalajlarda sunulmuştur

Kullanımı: Islak saça uygulanır.

Gözleri yakmama özelliği olmadığından 3 yaş altı çocuklar için uygun değildir.

İçindekiler: Aqua (Su), Olive&Coconut Oil Soap (Zeytinyağı ve Hindistancevizi yağlı sabun), Rose Water(Gül suyu), Essence Pine Turpentine (Çam Terebentin), Hydrolyzed Wheat Protein(Buğday Proteini), Sodyum Klorur(Kaya Tuzu), Parfum, B5, Huile ‘de Cade(Ardıç katranı)

Yaygın kullanılan bazı zararlı maddeler ve etkileri

Sodium laureth sulfate(SLS) veya sodium lauryl ether sulfate (SLES): Sampuanlar, sıvı sabunlar, diş macunları ve bir çok temizlik ürününde kullanılmaktadır.
Bu kimyasal deriden çok hızlı emilebilmektedir. Alerjik reaaksiyonlara sebep olabilmektedir.
Diğer bir araştırmada ise göz dokusuna zarar verip görme problemlerine neden olduğu görülmüştür.

Diethanolamin (DEA): Bazı kimyasallarla birleşince kanserojen etki gösterebilmektedir. Laboratuvar hayvanlarında yapılan incelemelerde beyin hasarına neden olduğu tespit edilmiş. Hamile hayvanların yavrularında da hasara neden olduğu görülmüştür.

Triethanolamin(TEA): Deriden emilmekte ve bazı kimyasallarla birleşince kanserojen etki göstermektedir.

Propylene Glycol: Petrolden elde edilmiş bir maddedir. Sinir sitemine ve bazı hassas organlara zarar verebilmektedir.

Formaldehit: Deriden emiliyor ve kanserojen etki göstermektedir. Japonya ve İsviçre’de kozmetik amaçlı kullanımı yasaklanmıştır.

Paraben : Bazı göğüs tümörü incelemelerinde paraben bulunmuş ve bazı Avrupa ülkeleri tarafından kullanımı yasaklanmıştır.

Naturalive bu ve bunlar gibi hiçbir zararlı madde içermez

geldi geldi süper bişey 4 kutu aldım. yıkarken sanki sert olacakmış gibi geliyor.ama yumuşacık oldu saçlarım. üstelik saçlarım çok uzun olduğu halde çok kolay taradım. farkettiğim birşey de hiç elektriklenme olmuyor. içeriği de gerçekten tamamen doğal şeyler türkçe açıklamaları da yazıyor içeriğinin. ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

kargo ücreti alıyorlar mı canım?
keşke eczanelerde de olsaydı

unutmadım sizi burdayım kapıda ödeme imkanı var. fakat 4 lira ücreti de var. site linki vereceğim ordan bakabilirsiniz kampanyadaki şekilde alırsanız kargo ücreti firmaya aitti fakat o kampanya bitmiş galiba. ben alırken 3 alana bir bedava vardı. ayrıca hesaptan havale yaptırdığım ve 3 tane aldığım için kargo parası ödememiştim. 3 adet alana 1 kampanyası vardı 30 tl ye 4 adet aldım. ama şimdi de birkaç tane alıp her bir şampuan için 1 lira ödeyip kargo parasını da ödeseniz yinede uygun bence fiyatı. fakat şunu da belirteyim yağlı saçları olan birine vermiştim denesin diye o memnun kalmadı saçlarını yağlandırmış zeytinyağlı olduğu için şampuan. belki sonradan yağlı saçlar için olanı da çıkarsa çok iyi olur.

canım,
çok teşekkür ederim..şimdi verdiğin linke bakacağım :))

hımm kapıda ödeme iyi,ürünün doğal olması zaten çok iyi,ne kadar zamanda elimizde olur acaba,okulda falan olursam gelince sorun olur.evde olduğum zamana ayarlamam lazım.cevap için teşekkürler:)

3 günde gelmişti bana. evde yoksan ailenden biri alır yerine. Ama tekrar uyarıyorum kızlar yağlı saçlı iseniz sizin işinizi görmez daha çok kuru saçlılara iyi gelir. sanki benim saçlarımı da yağlandırmaya başladı bu gidişle otacıya dönebilirim. ama gerçekten yüzdeyüz doğal bir şampuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…