geldi geldi süper bişey 4 kutu aldım. yıkarken sanki sert olacakmış gibi geliyor.ama yumuşacık oldu saçlarım. üstelik saçlarım çok uzun olduğu halde çok kolay taradım. farkettiğim birşey de hiç elektriklenme olmuyor. içeriği de gerçekten tamamen doğal şeyler türkçe açıklamaları da yazıyor içeriğinin. ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
memnun olmana sevindim.. şampoo bitince bende alayım barii... saç kremide var mı bu ürünün acaba ??
unutmadım sizi burdayımkapıda ödeme imkanı var. fakat 4 lira ücreti de var. site linki vereceğim ordan bakabilirsiniz kampanyadaki şekilde alırsanız kargo ücreti firmaya aitti fakat o kampanya bitmiş galiba. ben alırken 3 alana bir bedava vardı. ayrıca hesaptan havale yaptırdığım ve 3 tane aldığım için kargo parası ödememiştim. 3 adet alana 1 kampanyası vardı 30 tl ye 4 adet aldım. ama şimdi de birkaç tane alıp her bir şampuan için 1 lira ödeyip kargo parasını da ödeseniz yinede uygun bence fiyatı. fakat şunu da belirteyim yağlı saçları olan birine vermiştim denesin diye o memnun kalmadı saçlarını yağlandırmış zeytinyağlı olduğu için şampuan. belki sonradan yağlı saçlar için olanı da çıkarsa çok iyi olur.
burdan inceleyebilirsiniz. NATURALIVE BEAUTY
ayrıca saç kremi de yok zaten saç kremine de gerek kalmıyor zeytinyağlı olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?