• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Naturaline Leke Serumu Mucizesi!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben bir şişe bitirdim hiç bir etkisini görmedim.artık ümidimi kestim ben bu lekelerden geçmiyor çünkü, uğraşıp sonuç alamayınca insanın psikolojisi bozuluyor.

valla bende bi hftdır sürüorum ama bende umudu kestim hiç bi deişiklik yok üf yaa artık kurtulmak istiorum bu salak şeydennnnakannehir

merhabalar yaklaşık 3 senedir dudak üstüne oluşan siyah güneş lekelerim vardı bir sürü kozmetik ürün kullandım ver bir sürü para harcandı ama hiç bir sonuç almadım artık çıldırmak üzereydim sürekli arayış içerisindeydim nasıl kurtulurum diye bu siteye girdiğimde naturale leke serumu ve kreminin etkili oldugunu duydum ilk başta almaya korktum daha sonra araştırmalarım sonucu bu kremi ve serumu aldım 10 gün oldu kullanmaya başlayalı lekelerimde çok açılma oldu siyahlık gitti herkese tavsiye ediyorum kozmetik ürünlerine o kadar para harcamayın ve bu serumu deneyin kesin lekelerin yok olacagından eminim artık bu serum hakkında yorum yapan bize tanıtan herkese çok tşk ederim lekerimden kurtuldum MUTLUYUMMMM

kaç gün kullanmam gerekir lütffen yazarmısınız lekelerden bunalmıs durumdayım....

merhabalar yaklaşık 3 senedir dudak üstüne oluşan siyah güneş lekelerim vardı bir sürü kozmetik ürün kullandım ver bir sürü para harcandı ama hiç bir sonuç almadım artık çıldırmak üzereydim sürekli arayış içerisindeydim nasıl kurtulurum diye bu siteye girdiğimde naturale leke serumu ve kreminin etkili oldugunu duydum ilk başta almaya korktum daha sonra araştırmalarım sonucu bu kremi ve serumu aldım 10 gün oldu kullanmaya başlayalı lekelerimde çok açılma oldu siyahlık gitti herkese tavsiye ediyorum kozmetik ürünlerine o kadar para harcamayın ve bu serumu deneyin kesin lekelerin yok olacagından eminim artık bu serum hakkında yorum yapan bize tanıtan herkese çok tşk ederim lekerimden kurtuldum MUTLUYUMMMM

nasıl yani? :bbo:

Selam.. ben bugün aktarda tanıştım bu serumla..
Aktarcım öve öve bitiremedi evet 15 liraymışş serum+krem var.. düşünürsen bişiler yaparız dedi..
Alıp almamakda tereddütt ettim
alsammı acaba ?

Yaklaşık üç haftadır kullanıyorum arkadaşlar. Sonuç mucize gibi..

Önce yüzümü yıkayıp, gül suyu ile temizliyorum. Sonra Naturaline leke serumunu sürüyorum. Üzerine de Naturaline leke kremini sürüyorum. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez bu işlemi tekrarlıyorum. Önceden fondöten ve pudra ile kapatamadığım lekeler, artık belli belirsiz hale geldi..

Bu benim, bu siteye ilk mesajım. Sırf benim gibi yüzündeki lekelerden muzdarip olan arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım..
Dilerim siz de lekelerinizden kurtulur, benim gibi aynalarla barışırsınız..

valla sol gözümün altında yaklasık 2 ayonce falan bır leke cıktı ne yapacagımı bılemıorum :(
gececegını dusunmustum ki bnm yüzümde sivilce leke falan kesınlıkle olmazdı.hamileyken bıle boyle sorunum olmadı sımdı nerden cıktı anlayamadım
ne yapmam gerekıyor ya hep gozume carpıor :(

farkettiniz mi reklam gibi
bu serumu tanıtmak için girmişler üye olmuşlar sanki mesaj sayılarına bakın
ya 3 ya 2 yada biraz daha fazla
1 gün arayla yazmış arkadaş yok lekeden kurtulamadım ertesi gün bilmem kaç zamandır kullanıyorum geçti diye.
nasıl insanlar bunlar ya insanların maddiyatlarıyla ve maneviyatlarıyla bu kadar rahat dalga geçiyorlar.

:oklava:

farkettiniz mi reklam gibi
bu serumu tanıtmak için girmişler üye olmuşlar sanki mesaj sayılarına bakın
ya 3 ya 2 yada biraz daha fazla
1 gün arayla yazmış arkadaş yok lekeden kurtulamadım ertesi gün bilmem kaç zamandır kullanıyorum geçti diye.
nasıl insanlar bunlar ya insanların maddiyatlarıyla ve maneviyatlarıyla bu kadar rahat dalga geçiyorlar.

:oklava:

Bencede reklam olduğu çok anlaşılıyor zaten dikkat ederseniz klasik sözler abartılı anlatım kullanılmış ürün reçetesi gibi resmen.Demekki bu üründe faydasız

herkese merhaba,bende yıllardır sivilce lekeleriyle ugraşmaktan bıkmıştım gecen hafta aktar bana bu serumu önerdi sonuç mükemmel daha bir hafta olmasına rağmen lekelerim inanılmaz açıldı,bu arada serumdan önce yüzümü elma sirkesi ve gül suyu karışımıyla temizliyorum,ama uygulayacaklar için lütfen gidip marketten sirke ve gül suyu almayın işe yaramıyor onlar denedim,yine aktardan aldım onları,her cilt tipinde işe yararmı bilmiyorum ama ben sonuçtan çok memnun kaldım,lekeler açıldı,yeni sivilce yok ve yüzüm parlıyor,uzun vadade tamamen kurtulursam yine yazıcam sonucu

arkadaşlar tam 5 gün oldu kullanalı inanın rengi 3 ton açıldı koltuk altımdaki kararma için kullanıyorum herkese tavsiye ederim.

yüzümde iki yanağımda 5krş para büyüklüğünde lekeler vrdı.yaz bitince expigment kullandım baya bi lekeyi soydu fakat alt katmanlara inmiş sanırım lekenin karakteri.naturaline serum aldım,expigment deriyi soyunca sürmeye başladım.zerre kadar etkisi olmadı nerdeyse 2haftadır düzenli kullanıyorum.bi işe yaramaz benim kadar lekeye para veren olmamıştır.bence almayın işe yaramıyor derim.

Bende dün aldım bu serumdan deniycem bakalım bi faydası olmasa bile zararı olacagını sanmıyorum bitkisel sonuçta denemekten zarar gelmez...:94:

Ya bende naturaline spot mask var. nasıl kullanılıcağını biliyorum ama kaç günde bir uygulanır bu maske? kuaföre sormayı unuttum

Yaklaşık üç haftadır kullanıyorum arkadaşlar. Sonuç mucize gibi..

Önce yüzümü yıkayıp, gül suyu ile temizliyorum. Sonra Naturaline leke serumunu sürüyorum. Üzerine de Naturaline leke kremini sürüyorum. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez bu işlemi tekrarlıyorum. Önceden fondöten ve pudra ile kapatamadığım lekeler, artık belli belirsiz hale geldi..

Bu benim, bu siteye ilk mesajım. Sırf benim gibi yüzündeki lekelerden muzdarip olan arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım..
Dilerim siz de lekelerinizden kurtulur, benim gibi aynalarla barışırsınız..

fiyatı ne kadar? Kuru ciltlere uygun mu?

Back
X