bu serumu sonuç almam için kaç gün kullanmam gerekir
kaç gün kullanırsan kullan bir etki edceğini sanmıyorum
çünkü ben iki ay kullandım yüzüm daha beter oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu serumu sonuç almam için kaç gün kullanmam gerekir
kaç gün kullanmam gerekir lütffen yazarmısınız lekelerden bunalmıs durumdayım....
merhabalar yaklaşık 3 senedir dudak üstüne oluşan siyah güneş lekelerim vardı bir sürü kozmetik ürün kullandım ver bir sürü para harcandı ama hiç bir sonuç almadım artık çıldırmak üzereydim sürekli arayış içerisindeydim nasıl kurtulurum diye bu siteye girdiğimde naturale leke serumu ve kreminin etkili oldugunu duydum ilk başta almaya korktum daha sonra araştırmalarım sonucu bu kremi ve serumu aldım 10 gün oldu kullanmaya başlayalı lekelerimde çok açılma oldu siyahlık gitti herkese tavsiye ediyorum kozmetik ürünlerine o kadar para harcamayın ve bu serumu deneyin kesin lekelerin yok olacagından eminim artık bu serum hakkında yorum yapan bize tanıtan herkese çok tşk ederim lekerimden kurtuldum MUTLUYUMMMM
farkettiniz mi reklam gibi
bu serumu tanıtmak için girmişler üye olmuşlar sanki mesaj sayılarına bakın
ya 3 ya 2 yada biraz daha fazla
1 gün arayla yazmış arkadaş yok lekeden kurtulamadım ertesi gün bilmem kaç zamandır kullanıyorum geçti diye.
nasıl insanlar bunlar ya insanların maddiyatlarıyla ve maneviyatlarıyla bu kadar rahat dalga geçiyorlar.
klava:
Yaklaşık üç haftadır kullanıyorum arkadaşlar. Sonuç mucize gibi..
Önce yüzümü yıkayıp, gül suyu ile temizliyorum. Sonra Naturaline leke serumunu sürüyorum. Üzerine de Naturaline leke kremini sürüyorum. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez bu işlemi tekrarlıyorum. Önceden fondöten ve pudra ile kapatamadığım lekeler, artık belli belirsiz hale geldi..
Bu benim, bu siteye ilk mesajım. Sırf benim gibi yüzündeki lekelerden muzdarip olan arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım..
Dilerim siz de lekelerinizden kurtulur, benim gibi aynalarla barışırsınız..