• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Naturaline Leke Serumu Mucizesi!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yüzümdeki kırmızı sivilce lekelerim için salyangoz kremi almaya gittiğim aktardan bu serumu alarak çıktım.umarım işe yarar,güneşte kızaran soğukta ise moraran bu lekelerden bıktım artık!

arlakadaşlar benim bu serumda 5. günüm henüz bir mucize yok ama inşallah olur Allahın izniyle amiiin kullanmadığım ürün bitki kalmadı lekelerim için harcadığım parayla kesin bi yerli araba almıştım inşalla bari bu fayda eder AMıN.

eveet kıslar uzun zamandır bir k.k üyesi olarak her ihtiyacım olduğunda önce bu siteden yaptığım araştırmalara dayanarak pek çok çözüme çare aramış olan bir üye olara artık bende bişeyler yazmaya karar verdim nihayet :enbuyukkk:evet ben bu leke ürünlerin milyarlarca lira harcadım tahminen 8 yıldır birtürlü geçmiyorlar roc tan benev emlıht a kadar aklınıza gelecek deyil gelmeyecek bütün ürünleri kullandım neyse şimdi en son 9 günlük tecrübelerimi sizlere yazmayı bir borç biliyorum faydalı olabilirsem ne mutlu bana şimdi en son oriflame farniss sabun ve kremini aldım buna keza thermal salyangoz kremi naturaline leke serumu alweyna maske(1kez kullandım henüz) elime 2 gün önce geçti avon cilt tonu için krem şidi suratımı oriflame sabunla yıkıyorum ardından leke serumunu sürüyorum 15 dak sonra oriflame krem gece yine aynı işlem ama serumun üztüne bu sefer salyangoz kremi sürüyorum 2 günde 1 adaçayı buzunu suratımda gezdiriyorum gündüzleri dışarı çıkıcaksam avonun kremini kullanıyorum ki 20 spf olduğu için sokakta onu sürüyorum benim cildim çok kuru ara arada bepantel madagaskoldan kendime nemlendirici yapmıştım onu sürüyorum zira ben abdest alıyorum ama sabunla yıkamadığım sürece serumu yüzümden temizlemiyo sadece su. şimdi gelelim gelişmelere benim cildim hayatım boyunca hiç böyle parlamadı lekelerim açıldı kaybolmadı amaaaaaaaaaaa açıldı benim gibi hassat bir cilde sahip olup yıllardır geçmyen lekelerle bu kadar uğraşan bir kişi için bu gelişme varya Allah nazardan saklasın alweyna maskeyi ilk yaptım burnumdaki siyah noktaların hepsi anında kayboldu böyle bişey hayatımda görmedim evet mucize olmadı süt beyazı olmadım gerçi ben zaten açık tenliyim ama böyle hiç olmamıştı çok dua ediyorum Allahüteala hepimizi bu lekelerden kurtarsın inşallah amin evet lekelerim kaybolmadı ama bu arada benim lekelerim çil şeklinde bazılarıda çilden daha büyük benek benek kahve rengi lekeler birde bende sivilce çıkmaz cildim kuru olduğu için ama regl dönemlerinde çıkan tek tük sivilce izi işte yıllar sonra bu derece açılan lekelerim bu arada Allahıma şükürler olsun bu şekildeki lekeler Allah yardımcımız olsun

İlk mesajımı yazarken önce herkese selam ve sevgilerimi yolluyorum arkadaşlar. Aslında ara sıra girip mesajları okuyordum. Artık kendi yaşadığım deneyimleri de paylaşmaya karar verdim.
Gelelim yazdığım başlığa ve hikayeme.. Bu yıl nisan ayı başlarında yüzümde geniş güneş lekeleri oluştu, mart karası diyorlarmış, iki yanağımda oldu önce, sonra dudak üstüme sıçradı. Görenler hamile misin demeye başlamıştı düşünün o kadar kötü. Bunalıma girdim diyebilirim 2 ay. Almadığım tıbbı, kozmetik ürün kalmadı sanki. 1000 liraya yakın masrafım oldu doktordu, ürünlerdi derken. Lekelere mi yanayım, kredi kartıma giren masraflara mı. Doğal yöntemler de denedim, yok çilektir, limondur,pırasadır. Herşeyi düzenli, ısrarlı kullanmama rağmen maalesef işe yaramadı.
Sonra bir gün Ankara'da dolaşırken bir aktarcının camında bir reklam gördüm. Başlıkta yazdığım Naturaline leke serumu, lekelere çözüm vs. yazıyordu. Karamsar ama bir ümit girdim içeri. Kutu içinde sanıyorum 12 tane ufak şişeler vardı. Tamamı pahalı olduğu için adam tane işi satıyormuş. Tanesi 15 tl. Adam en az 2 şişe kullanılması gerektiğini söyledi, tamam dedim aldım 2 tane. Sabah akşam parmağıma damlatıp sürdüm lekeli yerlerime.
Ve bundan sonrası benim için gerçekten inanılmaz bir mucizeydi. Abartmıyorum 1 hafta sonra sihirli değnek dokunmuş gibi açıldı lekelerim. İkinci şişeyi bitirmek üzereyim, şu an Ankara'da olmadığım için nerden bulacağımı da bilmiyorum. Ama mutlaka bulacağım.
Ben gerçekten çok mutsuz bir dönem geçirdim o lekelerle yaşarken. O kadar ki psikoloğa kadar gidecekti sonu. Lekelerim yüzdeyüz kaybolmadı, yerleri yine belli fakat ben bildiğim için görüyorum onları. Ve bir iyiliği daha oldu yüzüme, cildim güzelleştii zemuszemus. Hatta dışarıdan gören insanlar bile bunu söylemeye başladı.. cildin ne kadar güzel oldu diyorlar ve ben uçuyorum sevinçten hihoyyyt
Evet arkadaşlar.. uzun uzun anlattım size hikayemi. Bence deneyin derim, benim başlarda düştüğüm hataya düşüp tonlarca para yatırmayın kozmetik ürünlerine. Bu doğal yağlardan oluşmuş bir karışım. Hiçbir zararı yok. Lekelerinizi açmazsa bile (ki bence açacaktır düzenli kullanırsanız) cildiniz güzelleşecek.
Benden şimdilik bu kadar canlarım. yerimseniben

ben de en kısa zamanda bu mucize leke serumunu denyeceğim. harcadığım paraların yanında 2 kutu * 15 lira nedir ki ...:sm_confused:

Merhabalar
Ben de bu serumdan kullandım. Özellikle deneme boyunu alıp denedim. İnanın daha 2. haftada güneş lekelerimin (1,5 sene kadar önce,hamile iken çıkmıştı) azaldığını gördüm.Hafif bir yanma hissinden başka hiçbir yan etkisi olmadı. Uzun vadede bir sorun çıkar mı bilmiyorum tabi. Eczane Sağlık Bakanlığından onaylı dedi.Çünkü ben sadece serum aldığım için üzerinde fazla bilgi yoktu. Kendiniz de araştırıp ikna olursanız ve fiyatını (serum:15 tl) uygun bulursanız tavsiye ederim. Hoşçakalın.hihoyyyt buyrunnnnnnnnn

kızlar cidden işe yarıyormu bu serum? akne sonrası çukurluklara da iyi gelirmi acaba cevap veririseniz çok seviniriz teşekkürler

kızlar bende lekelerden muzdarip biri olarak araştırmalarım sonucu 7 günden beri kullanıyorum bu serumu ama henüz bir değişiklik yok yüzümde zaten bu kadar kısa sürede bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama umarım ilerleyen zamanda bir faydasını görürüm.

bende bugün aktarda gördüm çok karasız kaldım acaba akne lekelerine iyi gelirmi :uhm:

ben de bir haftadır kullanıyorum şimdilik büyük bir fark yok ama iyi gibi bir süre daha kullanıp yazarım. ben eczaneden aldım bunu. eczanelere bir sorun

ya kızlar kullanan biriniz bu ürünün bi resmini yüklesenize ya:) sordugum her yerde farklı ambalaj ve kutu gösterdiler. en azından görelim ne alcagımızı bilelim :)

Back
X