• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Naturaline Leke Serumu Mucizesi!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Naturaline belki lekeleri acmiyor ama her ay kozmetige dunya para yatiran ben muthis bi ozelligini kesfettim naturaline leke serumunun:) cildi super otesi nemlendiriyor. 2 ay kullandim cildimi aydinlatti nemiyle

Yaklaşık üç haftadır kullanıyorum arkadaşlar. Sonuç mucize gibi..

Önce yüzümü yıkayıp, gül suyu ile temizliyorum. Sonra Naturaline leke serumunu sürüyorum. Üzerine de Naturaline leke kremini sürüyorum. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez bu işlemi tekrarlıyorum. Önceden fondöten ve pudra ile kapatamadığım lekeler, artık belli belirsiz hale geldi..

Bu benim, bu siteye ilk mesajım. Sırf benim gibi yüzündeki lekelerden muzdarip olan arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım..
Dilerim siz de lekelerinizden kurtulur, benim gibi aynalarla barışırsınız..

ben dedenemek istiyorum bu serumu ama nerde bulacam ben bunu ki..

konuya reklam diyen arkadaşları anlamak ne kadar zor! gayet güzel anlatılmış ve faydası da görülmüş. kesin işe yarayacak denmemiş zaten, bende işe yaradı demiş. her ürünün herkeste aynı etkiyi yapmadığını hepimiz biliyoruz. ama yine de deneyimlerimizi aktarıyoruz. çamur at izi kalsın duygusu verdiniz bana, hazır konu lekeler olunca.
o ürünü ben de kullandım ve tonlarca para harcayıp aldığım bir çok kozmetik ürününden çok daha iyi faydasını gördüm. pahalı birşey değil zaten. kedigirlin dediği gibi hiç faydası olmasa bile cildime ekstra bakım yaptı. neysee çok anlatmayayım bazıları buna da reklam falan der şimdi.

Back
X