• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Naturaline Leke Serumu Mucizesi!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Kedigirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
16
0
86
Ankara
İlk mesajımı yazarken önce herkese selam ve sevgilerimi yolluyorum arkadaşlar. Aslında ara sıra girip mesajları okuyordum. Artık kendi yaşadığım deneyimleri de paylaşmaya karar verdim.
Gelelim yazdığım başlığa ve hikayeme.. Bu yıl nisan ayı başlarında yüzümde geniş güneş lekeleri oluştu, mart karası diyorlarmış, iki yanağımda oldu önce, sonra dudak üstüme sıçradı. Görenler hamile misin demeye başlamıştı düşünün o kadar kötü. Bunalıma girdim diyebilirim 2 ay. Almadığım tıbbı, kozmetik ürün kalmadı sanki. 1000 liraya yakın masrafım oldu doktordu, ürünlerdi derken. Lekelere mi yanayım, kredi kartıma giren masraflara mı. Doğal yöntemler de denedim, yok çilektir, limondur,pırasadır. Herşeyi düzenli, ısrarlı kullanmama rağmen maalesef işe yaramadı.
Sonra bir gün Ankara'da dolaşırken bir aktarcının camında bir reklam gördüm. Başlıkta yazdığım Naturaline leke serumu, lekelere çözüm vs. yazıyordu. Karamsar ama bir ümit girdim içeri. Kutu içinde sanıyorum 12 tane ufak şişeler vardı. Tamamı pahalı olduğu için adam tane işi satıyormuş. Tanesi 15 tl. Adam en az 2 şişe kullanılması gerektiğini söyledi, tamam dedim aldım 2 tane. Sabah akşam parmağıma damlatıp sürdüm lekeli yerlerime.
Ve bundan sonrası benim için gerçekten inanılmaz bir mucizeydi. Abartmıyorum 1 hafta sonra sihirli değnek dokunmuş gibi açıldı lekelerim. İkinci şişeyi bitirmek üzereyim, şu an Ankara'da olmadığım için nerden bulacağımı da bilmiyorum. Ama mutlaka bulacağım.
Ben gerçekten çok mutsuz bir dönem geçirdim o lekelerle yaşarken. O kadar ki psikoloğa kadar gidecekti sonu. Lekelerim yüzdeyüz kaybolmadı, yerleri yine belli fakat ben bildiğim için görüyorum onları. Ve bir iyiliği daha oldu yüzüme, cildim güzelleştii zemuszemus. Hatta dışarıdan gören insanlar bile bunu söylemeye başladı.. cildin ne kadar güzel oldu diyorlar ve ben uçuyorum sevinçten hihoyyyt
Evet arkadaşlar.. uzun uzun anlattım size hikayemi. Bence deneyin derim, benim başlarda düştüğüm hataya düşüp tonlarca para yatırmayın kozmetik ürünlerine. Bu doğal yağlardan oluşmuş bir karışım. Hiçbir zararı yok. Lekelerinizi açmazsa bile (ki bence açacaktır düzenli kullanırsanız) cildiniz güzelleşecek.
Benden şimdilik bu kadar canlarım. yerimseniben

merhaba kedigirl naturaline leke serumunun arastırırken senin yazını da okudum benim de leke sorunum var hemde alnımda koyu bir hamilelik lekesi ne yaptıysam önce geçer gibi oluyor sonra aynı yerinde durduğunu görüyorum hemde koyulaşmış şekilde benim merak ettiğim konu nasıl kullanılıyor çünkü başka kullananların yorumlarında kimisi önce gül suyu ile temizleyip kimiside salyangoz kremi ile kullandığını yazıyor ben nasıl kullandığını ve yazın kullanılabilir mi die merak ediyorum sevgiler...

sevgili ceylin, ben tatil günlerinde sabah akşam sürüyordum bu serumu. ışe gittiğim günlerde sadece akşamları kullanıyorum. günde 1 kez. üzerinde öyle bir uyarı yok güneşe çıkmayın diye. ama artık lekeler konusunda neredeyse uzmanlaştım diyebilirim. hiçbir renk açıcıyı uyarısı olsun olmasın sakın dışarı çıkarken kullanmayın. Güneşle temas gördüğü an hem lekenin karkteri değişiyor hem de daha zorlaşıyor tedavi. O yüzden gece yatmadan 1 saat önce sürüyorum ve öyle uyuyorum.
Gülsuyu yada salyangoz kremin kullanmadım, peeling etkili yüz yıkama jeli kullanıyorum, tavsiye ederim, markası önemli değil cilt tipinize uygun olsun yeter. Yumuşak bir yüz kesem var onun üzerine döküp onunla yıkıyorum. sonra da serumu sürüyorum. Sadece lekelerin olduğu yerlere sürün, gece boyu o zaten bütün surata yayılıyor yoğun bir yağ olduğu için. saçıma bandanamı da takıyorum uyurken ki saçlarım bitlenmesin kaydirigubbakcemile3

Bir de benim cildim yağlı-karma. Bu serum yağların karışımdan oluşuyor. ılk kullandığımda sanmıştım ki sivilcelerim olur gözeneklerim büyür.. hiç düşündüğüm gibi olmadı. sabah yumuşacık bir yüzle uyanıyorum. o yüzden cildiniz yağlı bile olsa korkmayın.
Bu arada gündüz mutlaka iyi bir güneş koruma kullanın. Benim lekelerim oluştuğunda laroche kullanıyordum. Çevremdeki 5 kişiden 3ünde cilt bozulması ve lekelerde artış oldu. Kesinlikle önermiyorum. Güneş olsun olmasın, gün ışığına çıktığınızda mutlaka güneş koruma sürün. Güneşin hiiç şakası yok mafoldumben

hiç bi etkisini göremedim maalesef zerre kadar etki etmedi almadan önce iki kez düşünün

İlk mesajımı yazarken önce herkese selam ve sevgilerimi yolluyorum arkadaşlar. Aslında ara sıra girip mesajları okuyordum. Artık kendi yaşadığım deneyimleri de paylaşmaya karar verdim.
Gelelim yazdığım başlığa ve hikayeme.. Bu yıl nisan ayı başlarında yüzümde geniş güneş lekeleri oluştu, mart karası diyorlarmış, iki yanağımda oldu önce, sonra dudak üstüme sıçradı. Görenler hamile misin demeye başlamıştı düşünün o kadar kötü. Bunalıma girdim diyebilirim 2 ay. Almadığım tıbbı, kozmetik ürün kalmadı sanki. 1000 liraya yakın masrafım oldu doktordu, ürünlerdi derken. Lekelere mi yanayım, kredi kartıma giren masraflara mı. Doğal yöntemler de denedim, yok çilektir, limondur,pırasadır. Herşeyi düzenli, ısrarlı kullanmama rağmen maalesef işe yaramadı.
Sonra bir gün Ankara'da dolaşırken bir aktarcının camında bir reklam gördüm. Başlıkta yazdığım Naturaline leke serumu, lekelere çözüm vs. yazıyordu. Karamsar ama bir ümit girdim içeri. Kutu içinde sanıyorum 12 tane ufak şişeler vardı. Tamamı pahalı olduğu için adam tane işi satıyormuş. Tanesi 15 tl. Adam en az 2 şişe kullanılması gerektiğini söyledi, tamam dedim aldım 2 tane. Sabah akşam parmağıma damlatıp sürdüm lekeli yerlerime.
Ve bundan sonrası benim için gerçekten inanılmaz bir mucizeydi. Abartmıyorum 1 hafta sonra sihirli değnek dokunmuş gibi açıldı lekelerim. İkinci şişeyi bitirmek üzereyim, şu an Ankara'da olmadığım için nerden bulacağımı da bilmiyorum. Ama mutlaka bulacağım.
Ben gerçekten çok mutsuz bir dönem geçirdim o lekelerle yaşarken. O kadar ki psikoloğa kadar gidecekti sonu. Lekelerim yüzdeyüz kaybolmadı, yerleri yine belli fakat ben bildiğim için görüyorum onları. Ve bir iyiliği daha oldu yüzüme, cildim güzelleştii zemuszemus. Hatta dışarıdan gören insanlar bile bunu söylemeye başladı.. cildin ne kadar güzel oldu diyorlar ve ben uçuyorum sevinçten hihoyyyt
Evet arkadaşlar.. uzun uzun anlattım size hikayemi. Bence deneyin derim, benim başlarda düştüğüm hataya düşüp tonlarca para yatırmayın kozmetik ürünlerine. Bu doğal yağlardan oluşmuş bir karışım. Hiçbir zararı yok. Lekelerinizi açmazsa bile (ki bence açacaktır düzenli kullanırsanız) cildiniz güzelleşecek.
Benden şimdilik bu kadar canlarım. yerimseniben

canım bende ankaralıyım ve ankaradakı aktarların hepsınde var gordum ondan tanesı 15 dı ben kısın alıp kullanmayı dusunuyorum gunes lekelerım ıcın ve kullanan kadınlar da bır hafta sonra gelmısler sonuc gozle gorulurmus gercekten umarım bende deoyle olur süprizzzzz

ya bu sadece ankaradaki aktarlarda yok dimi kızlar ? ıst'da vardır yani inş.. =) bnmde sivilce izlerim var aklımı çeldiniz ama bana yararı olur muuu ? =( bilgilendirirseniz sevinicemm

peki bu srrum cilt renginide açıyomu yani esmer birini beyazlatırmı?

evet evet beyazlatıyor. yoktan var ediyor hatta bu serum. tövbe estafurullah yaa. sorduğunuz soru mu yani. esmer insan esmerdir beyaz tenli insan beyaz tenlidir. bi tek michael jackson vardı işte esmer biri(!) beyazlayan, onun da sonunu gördük hep beraber.

tam anlamıyla fiyasko hiç bir işe yaramıyor sivilceden başka bişey yapmadı benim suratımda

bu serumu bende kullandım gerçekten çok memnun kaldım güneş lekelerim ve doğum lekelerim vardı gerçekten geçti. izmirde bi mağazada buldum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X