Naturaline leke Kremi

arkadaşım başla bakalım gelimeleride bize yazarsan çok sevinirim. benim ellerimde güneş lekeleri var lazerle yaktırıyorum baya işe yaradı yakılanlar kapuk tutuyor kabuk düştükten sonra leke kalmıyor yarın 2.seans var arkadaşımda yüzüne yaptırıyor baya işe yarıyor

MERABA BENİMDELEKELERİM VAR ONLARDAN KURTULMAK İSTİYORUM LAZERİN ERTKİSİVARMI YADA SONRADAN TEKRARLIYORMU.:çok üzgünüm:

arkadaşlar evet 15 tl. o sitde ki gördüğünüz kutunun içinde 12 adet var.aktar tane olarak satıyo. tanesi 15.tl.bu serum sivilce çukurluklarına iyi gelmiyor. sadece lekeler için yüzü beyazlatıyor. gözenekleri sıkıştırmıyor. zaten yağ gibi.ama çil e lekeye birebir.başka ürün aramanıza gerek yok.hemde fiyatı çok cazip.ben 22 gündürdüzenli olarak günde 2 kez cildimi saf gülsuyuyla temizliyorum sonrada bu serumu masaj şeklinde uyguluyorum.yüzümde çil kalmadı diyebilirim..gülsuyuda gözenekleri sıkılaştırıyo.çillerim tamamen bittiğindede sadece akşamları günde 1 kez uygulamayı düşünüyorum.gülsuyunu ve bu serumu hayatımdan çıkarmayı artık hiç düşünmüyorum.

tüm cildine mi sürüyorsun yoksa sadece lekeli bölgeyemi, bende 5 gündür kullanıyorum yüzümde sonradan ben şeklinde lekeler oluştu neden bilmiyorum. birine ii geldi kaybolmak üzere ama diğer 2 si aynen duruyo:KK43:ohaoldumsmile

Benim çok yakın arkadaşım tutmuş bu naturaline serum diye minnacık şişelerde sarı bir sıvı var ondan 12 tane birden almış.
Tam 3 ay kullandı yemin ederim lekelerinde 1 tane bile azalma olmadı.
Zaten aktarlarda satılan hangi üründen fayda bulmuşlar ki allah aşıkına??
Bunun bir aksi örneği daha yoktur. Bütün saçma sapan kalitesiz ürünler aktarlarda satılıyor ne hikmet ne kerametse.
Sanki güzel ülkemde eczane yada kozmetik marketler bitti de böyle cilt sorunlarını çözmek birber-patlıcan-bağırsak kurusu satan aktarlara kaldı !!!!

X