Naturaline leke Kremi

kullanan arkadaşlar sonuçları merak ediyorum lütfen bizide bilgilendirirseniz çok seviniriz.

Merhaba bayanlar,
KK'da gördüğüm bi msj üzerine bende aldım bu üründen(serum ve leke kreminden).3 gündür kullanıyorum.Henüz pek bi değişiklik yok gibi yada en azından ben umutlanmak istemiyorum.O kadar çok para döktüm ki bu yolda.Nasıl kötü bi duygu olduğunu bildiğim için,işe yardığını farkeder farketmez burdan duyuracağımdan emin olabilirsiniz.

Bende alıp kullanmaya başlayacağım biraz para kaybederim başkada bişey olmaz ama umarım çillerim hafifler,

kullanan arkadaşlar son durum nedir yazarmısınız.

arkadaşlar bende yeni aldım. 5 gündür kullanıyorum. baya yağlı bir serum. şu an için tabii ki bir değişiklik yok. inşallah olur da paylaşırım :Saruboceq:

SELAM ARKADAŞLAR BU BAŞLIĞI GÖRÜNCE DAYANAMADIM YAZAYIM DEDıM

bu serumu ben 2 aydır kullanıyorum zaten aldığım bilgelokmanhekim en az 2 ay da tam net çözümü gözle göre bileceğimi yazmıştı. online erişerek aldığım bilgiye göre damla damla kullandım. sonuçta 2 aydır çillerimde ve güneş lekelerimin (neredeyse fark bile edilemeyecek kadar )azaldıklarını görüyorum.aynaya gülümseyerek baka biliyorum:dance:

Mrb cnm... Ben kullaniorum ama bana cildimi düzenlemesi icin önerildi. Ama lekeler icin faydasi var- tabiiki düzenli kullanirsan ve sabirli olmak gerekir. Yani yavas yavas lekeler yok oluyor ama sabir ve düzenli kullanirsan. Ben her sabah ve aksam yatmadan sürüyorum cildime. Cok güzel geldi, sivilcelere filanda, ve cildime yanlis etki yapmadi yani soucta bu bir yag karisimi. Ama cildimi yaglandirmadi ve tam tersi nemlendirdi ve parlatti. Cildim daha düzenli simdi...

K. I .B

kızzzlar ben cilt bakımı başlığı altına konu açmak istiyorum nasılki bu konu açılmışsa bizde girip yazı yazıp yorum ekliyosak bende bi başlık açıp fikir alış verişi yapmak istiyorum ama nasıl açacağımı bilmiyorum acaba okuyan olursa bu msjı özelime nasıl konu açacağımı yazabilir mi lütttttttfffffffeeeeeeennnnnnnnn!!!???

Ben eczaneden almıştım ama bazı aktarlardada varmış alan arkadaşlardan duydum bende düzenli kullanmamama rağmen faydasını gördüm düzenli kullanabilsem çok güzel olacak

naturaline ürünleri güzel salyangoz kremi ve leke kremi var zaten bir tek. kullanan çok fazla müşterim oldu sonuç harikaydı hiç şikayet almadığım bir marka diyebilirim.

arkadaşlar benim çocukluktan beri çillerim var ve bir de sivilce lekeleri eklendi şimdi.. serumu almayı düşünüyorum beniim gibi bir durumu olan arkadaş var mı kullanan? ve gülsuyuyla temizliyorum demişsiniz pamukla mı sürüp temizliyorsunuz yüzünüzü..

merhaba arkdaslar benım sağ gozumun altında ve yanak kısmında gunesten leke olustu doktora gıttım doktor gunesten ben olusmus dedi gecmez dedi bu dedıgınız kremı kullansam ıyı gelırmı sızce kapatıcısız cıkamıyorum dısarı

Ben kataloğunu okumuştum, seum lekeri gidermeye, krem yeni lekelerin oluşmasını önlemeye yarıyor yazıyordu. Yani krem varolan lekelere etki etmiyormuş galiba.

yaklaşık 1 aydan beri büyük bir titizlikle sabah akşam aksatmadan sürdüm hiçbir faydasını görmedim asla tavsiye etmiyorum.

Yaklaşık üç haftadır kullanıyorum arkadaşlar. Sonuç mucize gibi..

Önce yüzümü yıkayıp, gül suyu ile temizliyorum. Sonra Naturaline leke serumunu sürüyorum. Üzerine de Naturaline leke kremini sürüyorum. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez bu işlemi tekrarlıyorum. Önceden fondöten ve pudra ile kapatamadığım lekeler, artık belli belirsiz hale geldi..

Bu benim, bu siteye ilk mesajım. Sırf benim gibi yüzündeki lekelerden muzdarip olan arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım..
Dilerim siz de lekelerinizden kurtulur, benim gibi aynalarla barışırsınız..

Son düzenleme:
canim bende burda leke serumunun çok etkili oldugunu okumustum herkes çok memnun kaldigindan bahsediyordu demekki serum ve kremi bir arada kullanilmaliymis

benim de çillerim var insan alışıyo
krem falan kullanmayı düşünmedim
kendimi böylede güzel hissediyorum
kullananlarada başarılar umdukları sonuca kavuşurlar

X