Naturaline leke Kremi

burter_2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
10
0
Merhaba arkadaşlar naturaline leke kremi:enbuyukkk: çilleri %100 yok ediyormuş diyolar bende aldım bugün 30 tl ye ama doğrumu ettim bilmiyorum çünkü daha önce hiç duymamıştım ismini.Bu ürün hakkında bilgisi olan ya da kullanmış olan varmı?,:enbuyukkk:

mrb canım daha önce hiç duymadım %100 dediğine göre iddialı bi krem sanırım fiyatıda iyimiş sadece çil için mi geçerli cnm sivilce lekerlerinide geçirir mi bi bilgin var mı?bide bu ürünü dr mu yazdı tavsiye üzerine mi aldın

canım kullandıktan sonra bilgi verirmisin çünkü burda herkesin doğru bilgiye ihtiyacı var ne kadar etkili acaba hiçbir ürün %100 garanti vermez akılkarıştırıcı geldi bana

kullanırken varsa diğer lekelrini mesela sivilce izleri filan gibi onlarıda takibe alırmısın işe yararsa neden kullanmıyalım ...sevgiler

çok farklı bişey değil bu bence sonuçta bu şekilde renk açıcı özelliği olan birçok krem var zaten. üstelik ürünün sitesini inceledim ama yüzde yüzlük bi garanti vermemiş zaten hatta şöyle yazıyor: "6 haftalık doğru uygulamadan sonra iyileşme görülemez ise pigmente olmuş alanın gelecekte düzelmesi beklenmemelidir. Doğal olarak böyle durumlarda bile Naturaline leke kremi pigment oluşumunun artmasını ve yayılmasını durdurmak için kullanılmalıdır' yani etkisi olmayabilirde. ve bence bu çok derin lekelerde etkili olmuyor anlamına geliyor gibi.

bende bugün aktara gittim tesadüf bi müşterisine tavsiye ediyordu kremini değilde serumunu. %100 etkili alın kullann teşekküre geleceksiniz diyodu aktarc bayan. bende o sırada etkilendim aldım. 15 ytl ye. önce gül suyu ile cilt temizlenip öye sürülecekmiş. 13 günde etkisini gösteiyormuş.yarın başlıyacağım. kullanmaya zararı olmaz inş. cildime.

arkadaşım başla bakalım gelimeleride bize yazarsan çok sevinirim. benim ellerimde güneş lekeleri var lazerle yaktırıyorum baya işe yaradı yakılanlar kapuk tutuyor kabuk düştükten sonra leke kalmıyor yarın 2.seans var arkadaşımda yüzüne yaptırıyor baya işe yarıyor

salyongoz kremi naturel olarakmı satılıyo yoksa şu aktarlarda olan vardı adam bana bunu kullan dedi ama ben korktum peki sen nerden aldın canım bu salyongoz kremini

valla ben 20 gündür kullanıyorum ve çok memnunum.
serumunu .
tavsiye ederim zaten bitkisel yağlar karışımı bi ürün. önce yüzümü rosenda saf gül suyu ile temizliyorum.daha sonra sabah akşam bu seromu cildime masaj yaparak sürüyorum. yüzümde çil kalmadı diyebilirm. çok aşırı koyu olanlaında rengi açıldı.yanlız bu serumu sürüp direk güneşe çıkmayın. üzerine mutlaka güneş koruyucu sürün .

valla ben 20 gündür kullanıyorum ve çok memnunum.
serumunu .
tavsiye ederim zaten bitkisel yağlar karışımı bi ürün. önce yüzümü rosenda saf gül suyu ile temizliyorum.daha sonra sabah akşam bu seromu cildime masaj yaparak sürüyorum. yüzümde çil kalmadı diyebilirm. çok aşırı koyu olanlaında rengi açıldı.yanlız bu serumu sürüp direk güneşe çıkmayın. üzerine mutlaka güneş koruyucu sürün .

peki sivilce izlerinede iyi geliyormu acaba birde başka faydasını da gördünmü mesela cildi sıkılaştırmak gibi

bende aktardan aldım 15 TL ye üzerinde Naturaline Leke Serumu yazıyor. Başlıyacağım kullanmaya sabah akşam dedi banada aktar. ama gül suyunu söylemedi. Bende kullanınca etkilerini yazarım. Benimde dudak üstümde sir ağdadan dolayı oluşan lekeler var. Onlar için kullanacağım. doktora gittiğimde bana kimyasal peeling önermişti. Uygulamadım çok zor bir tedavi çünkü. Eğer bu fayda etmezse lazer tedaviye başvuracağım sanırım.Umarım iyi gelir.

arkadaşlar evet 15 tl. o sitde ki gördüğünüz kutunun içinde 12 adet var.aktar tane olarak satıyo. tanesi 15.tl.bu serum sivilce çukurluklarına iyi gelmiyor. sadece lekeler için yüzü beyazlatıyor. gözenekleri sıkıştırmıyor. zaten yağ gibi.ama çil e lekeye birebir.başka ürün aramanıza gerek yok.hemde fiyatı çok cazip.ben 22 gündürdüzenli olarak günde 2 kez cildimi saf gülsuyuyla temizliyorum sonrada bu serumu masaj şeklinde uyguluyorum.yüzümde çil kalmadı diyebilirim..gülsuyuda gözenekleri sıkılaştırıyo.çillerim tamamen bittiğindede sadece akşamları günde 1 kez uygulamayı düşünüyorum.gülsuyunu ve bu serumu hayatımdan çıkarmayı artık hiç düşünmüyorum.

benim üç gün oldu galiba biraz sanki açıldı dudak üstüm ama sonuç almak için çok erken. bıçak gibi birden kesemez. umarım iyi gelir. bende sabah akşam sürüyorum . zaten geçmezse ankarada lazer life diye bir var oraya gitmeyi düşünüyorum.

Konularda lütfen;''şu siteden aldım,orda fiyatı şudur'' ya da,''sen hangi siteden aldın? Özelime yazar mısın?,O sitede fiyatlar nedir,satıcısı kim? gibi yorumlar olmasın lütfen..

Forum içinde başka siteye yada ürünlerin kendi veya satışını yapan sitelere yönlendirme yapmak yasaktır..Adres belirtmeden şu fiyata aldım diyebilirsiniz ama ürünlerin satışını yapan site adreslerini eklemeyiniz lütfen..Ne forumdan ne de özel mesajlardan...

Bunu kısaca hatırlatmak istedik..a.s
Kolay gelsin...

arkadaşlar ben 1 aydır kullanıyorum ama hiç bir faydasını görmedim..ben hem serumunu hemde özel kremini kullandım işe yaramasını gerçekten çok istemiştim neyse şu lazer tedavisi pahalı birşeymi ve işe yarıyormu bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar ben 1 aydır kullanıyorum ama hiç bir faydasını görmedim..ben hem serumunu hemde özel kremini kullandım işe yaramasını gerçekten çok istemiştim neyse şu lazer tedavisi pahalı birşeymi ve işe yarıyormu bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen şimdiden teşekkürler...

canım çillerin içinmi kullandın?güneş lekelerin için mi?benimde geçemeyen güneş lekelerim var..almayı düşünüyordum ama bu yazıyı okuduktan sonra vazgeçtim..
benim anlayamadığım,aynı ürünü kullanan arkadaşlardan biri çillerimi geçirdi yazmış..çiller çok zor geçer..onu bile geçiren krem güneş lekelerini hayli hayli geçirir diye düşünmüştüm ta ki bu yazıyı okuyuncaya dek...ne yapacağımı şaşırdım artık :eek:

X