Saç Rengi ve Saç Boyama Natural Colors saçımı nasıl yapar?(Resimli)

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
saçım bu şekilde ve ben natural colors açık kumral boyayı aldım ama nasıl olur hiçbi fikrim yok üst kısımlarının biraz açılmasını istiyorum sarılar nasıl olur acaba,kullanan arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyiiin Eki Görüntüle 429765

Kumral renkler kutuların üstünde durandan daha koyu çıkar her zaman. Bir ton açığını alsaydın tehlikeye girmezdin diye düşünüyorum canım. Saç uçlarını falan da koyultur bu.

Son düzenleme:
Bu renk doğal saçlarınızın rengini asla açmaz. Aksine bir ton koyultup farklı yansımalar verir. Saç renginizi açmak istediğinizde kumral tonlarını kullanmayın derim.

yok ya açar niye açmasın 8 numara açık bi renk.bu markayı kullanmadım da loreal in 8 i falan gayet açıyor yani ki benim doğal saçım senden daha koyu.uçlarını koyulaştırmaz belki çok az koyulaştırsa bile sarının üstünden çabuk akıcağı için yine eski haline döner

oksidasyon kremini ayrıca alıp 6 lık bir ton 9 luk iki ton açar bu şkilde yaprsa ama içinde açıcı olna üürünlerde riskli olabilir ilkten ben hiç renk evde tuturamıyordum sonra tarçın bakır aldım içine sarı azcık katıp oksidasyon 9 luk denedim süper oldu hem açıldı hem kurudaki renk oldu..bu yöntemi başak boyalarda kullnacağımm şimdi ama platin sarı falan yapmayın derimm yanar saç

arkadaşlar boyadım saçımı ama uçlarına dokunmadım üstleri de çok güzel açtı yani çok aşırı bi açılma olmadı ama karamelimsi oldu tam istediğim gibiii

arkadaşlar boyadım saçımı ama uçlarına dokunmadım üstleri de çok güzel açtı yani çok aşırı bi açılma olmadı ama karamelimsi oldu tam istediğim gibiii

ya peki ben size ilk saçınızı nasıl yaptırdığınızı sorsam bnde böyle uçlarında sarı tonlar olsun istiyorum ama kuaför istediğimi yapamıcak die korkuyorum

ya peki ben size ilk saçınızı nasıl yaptırdığınızı sorsam bnde böyle uçlarında sarı tonlar olsun istiyorum ama kuaför istediğimi yapamıcak die korkuyorum

ya aslında ben ilk başta sarıya boyatmadım,bakıra boyattım sonra aktı,ben ilk başta perma yaptırmıştım uçlarına bakır güzel olur diye attırmıştım ama maşallah saçın yarısından çoğunu bakır yaptı kuaförler işte.. ve 15 dkkada açtığı için saçım yandı aradan bir seneden fazla geçti ama hala tam olarak düzelmedi ben de rengi çok sevdiğim için bebek sarısından cila attırmıştım geçen yaz hala o kaldı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…