• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Natera veya Veritasta test yaptıranlar lütfen bakar mısınız

creamole123

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba

Fetaldna için Veritas veya natera panaroma düşünüyorum ama asla ve asla iletişim numarası bulamadım, yalnızca yabancı site çıkıyor.
Nasıl iletişime geçebilirim? Bilen birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba, İstanbuldayım geçen Salı verdim testi diğer arkadaşlar paylaştı sağ olsunlar:) Siz de mi burda yaptırdınız tecrübeniz nasıldı?
Merhaba, ben anlaştım 10. Haftayi bekliyoruz. Diğerlerine göre en pahalısı bu. Her halde en iyisidir diye düşünmek istiyorum. Daha yaptiramadik. Sizin tecrübeniz nasıldı?

Merhaba, ben anlaştım 10. Haftayi bekliyoruz. Diğerlerine göre en pahalısı bu. Her halde en iyisidir diye düşünmek istiyorum. Daha yaptiramadik. Sizin tecrübeniz nasıldı?
Gayet iyiydi, salı akşamı kan verdim ertesi hafta salı sonuç geldi. Kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen sorun olmadı 420 eur verdim ben

Benden 540 dolar istediler 😅 neden sizden euro istendi eurofinsle mi anlastiniz acaba? Natera panorama dolarla calisiyor diye biliyorum
Ben kadınlar kulubünde gördüm diyince öneriyle gelmişsiniz 420 eur olsun dedi Veritas. Bi pazarlık yapın bence. Cinsiyet söylüyorlar evet doktorunuza giden raporda yazıyor ve sonucu gönderen kadın arayıp söylüyor size gelen raporda yazmasa da. Biraz gayriresmi oluyor yani

Back
X