- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
Evet arkadaşlar herkes nasıl bir karaktere sahip olduğunu yazsın nasıl huylarımız var...İyi ve kötü huylarımızı yazalım...
Önce ben kendimi anlatmaya başlayayım:)
Öncelikle çok çabuk sinirlenen biriyim. Genelde sinirim çabuk geçmez...
Yapılan şeyi hiç ama hiç unutmam ama gündemede getirmem (artık).
Ailem ve sevdiğim adama karşı kin tutamam.
Ama başkalarına karşı acayip kinciyimdir.
Çok inatçıyım.
Bir şeye hayır dediysem hayırdır. Evet olmaz...
Merhametliyimdir..
Ama canımı yakan kişilere karşıda bir okadar acımasızım.Bende onun canını yakmak için elimden geleni yaparım.yıkıldığını gördüğüm ana kadar devam ederim.
Çok duygusalım.Sinirlendiğimde,üzüldüğümde yada kırıldığımda en basiti bir filme bile ağlarım..
Çok ilgi isterim.İlgi istediğim kadar ilgi gösteririm.
Çok kırılganım..
Macerayı severim..Değişik şeyleri yapmaktan zevk alırım.
Kalabalığı sevmem nefret ederim.Mümkün olduğunca sakin yerleri tercih ederim..
Sevdiğim insanı acayip kıskanırım...Kıskanılmayıda çok severim. Her zaman ilgi beklerim ilgi azalırsa haber alamazsam paranoyakça şeyler düşünürüm kısacası piskopata bağlarım:):):)
Sinirli ve üzgün zamanlarımda en çok kendimi alışverişe vururum.
Bazen çok tutumlu bazense çok savruk biri olurum...
Kim olursa olsun insanlara çok fazla güvenmem.Yanımda oldumu güvenim sonsuzdur arkamı döndüğüm an acabalarım başlar ve güven iner yarıya..Şüpheciyimdir. Tam olarak güvendiğim tek kişi kendimdir.
Dediğimi yaparım ve yaptırırım.Dikkatlerin üzerimde olmasından hoşlanırım..
Umursamadığım insanların laflarını dikkate almam duymam bile.
Değişik düşüncede olan kişiler ile konuşmayı severim.tartışmayıda severim.
Düşündüklerimi insanların yüzüne söylerim iyi kötü farketmez o an düşündüğümü içimden geleni söylerim..Bazen en son söylencek lafı en başta söylerim..Arada patavatsızlık yaparım. Ama lafımı esirgemem.
Süprizleri ve süpriz yapmayı severim.
Tez canlıyımdır. Bir şeyi hemen olsun isterim ama eğer ben yapıcaksam bazen uyuşuklanabilirim...Biraz tembelimdir.Canım yapmak istemiyorsa bir şeyi yapmam.Ters takıntım vardır.. Bazen dağınık olurum bazen çok düzenli...
Sözümün dinlenmesini severim.. Başta olmaktan gurur duyarım..
Sevdim mi çok severim çok sahiplenirim.Manyak bi aşığımdır. Ama sildim mi ölürüm dese umursamam. Çok sadığımdır sevdiğim adamdan başkasını gözüm görmez.Tutkulu bi aşığım.İlişkim varsa kız-erkek arkadaşlığını onaylamam.
Tek başımayken karanlıktan korkarım nefret ederim..
Yalnızlıktan hiç hoşlanmam illa birileri olmalı yanımda..Bi ses duymalıyım...
Verdiğim sözü tutarım yapamıcağım bir şey için söz vermem.
İçmdeki küçük çocuk her zaman benimledir. bazen çok nazlı bazen çok gururlu bazende deli dolu küçük çocuklar gibi olurum...
Haksızlığa tahammül edemem. Sonucu ne pahasına olursa olsun haklılığımı ortaya çıkarırım...
Susmak yapıcağım en son şeydir...Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)
İşte bu benim iyisiyle kötüsüyle ben böyleyim...Bazen melek bazen şeytan....
Şimdi sıra sizde..
Önce ben kendimi anlatmaya başlayayım:)
Öncelikle çok çabuk sinirlenen biriyim. Genelde sinirim çabuk geçmez...
Yapılan şeyi hiç ama hiç unutmam ama gündemede getirmem (artık).
Ailem ve sevdiğim adama karşı kin tutamam.
Ama başkalarına karşı acayip kinciyimdir.
Çok inatçıyım.
Bir şeye hayır dediysem hayırdır. Evet olmaz...
Merhametliyimdir..
Ama canımı yakan kişilere karşıda bir okadar acımasızım.Bende onun canını yakmak için elimden geleni yaparım.yıkıldığını gördüğüm ana kadar devam ederim.
Çok duygusalım.Sinirlendiğimde,üzüldüğümde yada kırıldığımda en basiti bir filme bile ağlarım..
Çok ilgi isterim.İlgi istediğim kadar ilgi gösteririm.
Çok kırılganım..
Macerayı severim..Değişik şeyleri yapmaktan zevk alırım.
Kalabalığı sevmem nefret ederim.Mümkün olduğunca sakin yerleri tercih ederim..
Sevdiğim insanı acayip kıskanırım...Kıskanılmayıda çok severim. Her zaman ilgi beklerim ilgi azalırsa haber alamazsam paranoyakça şeyler düşünürüm kısacası piskopata bağlarım:):):)
Sinirli ve üzgün zamanlarımda en çok kendimi alışverişe vururum.
Bazen çok tutumlu bazense çok savruk biri olurum...
Kim olursa olsun insanlara çok fazla güvenmem.Yanımda oldumu güvenim sonsuzdur arkamı döndüğüm an acabalarım başlar ve güven iner yarıya..Şüpheciyimdir. Tam olarak güvendiğim tek kişi kendimdir.
Dediğimi yaparım ve yaptırırım.Dikkatlerin üzerimde olmasından hoşlanırım..
Umursamadığım insanların laflarını dikkate almam duymam bile.
Değişik düşüncede olan kişiler ile konuşmayı severim.tartışmayıda severim.
Düşündüklerimi insanların yüzüne söylerim iyi kötü farketmez o an düşündüğümü içimden geleni söylerim..Bazen en son söylencek lafı en başta söylerim..Arada patavatsızlık yaparım. Ama lafımı esirgemem.
Süprizleri ve süpriz yapmayı severim.
Tez canlıyımdır. Bir şeyi hemen olsun isterim ama eğer ben yapıcaksam bazen uyuşuklanabilirim...Biraz tembelimdir.Canım yapmak istemiyorsa bir şeyi yapmam.Ters takıntım vardır.. Bazen dağınık olurum bazen çok düzenli...
Sözümün dinlenmesini severim.. Başta olmaktan gurur duyarım..
Sevdim mi çok severim çok sahiplenirim.Manyak bi aşığımdır. Ama sildim mi ölürüm dese umursamam. Çok sadığımdır sevdiğim adamdan başkasını gözüm görmez.Tutkulu bi aşığım.İlişkim varsa kız-erkek arkadaşlığını onaylamam.
Tek başımayken karanlıktan korkarım nefret ederim..
Yalnızlıktan hiç hoşlanmam illa birileri olmalı yanımda..Bi ses duymalıyım...
Verdiğim sözü tutarım yapamıcağım bir şey için söz vermem.
İçmdeki küçük çocuk her zaman benimledir. bazen çok nazlı bazen çok gururlu bazende deli dolu küçük çocuklar gibi olurum...
Haksızlığa tahammül edemem. Sonucu ne pahasına olursa olsun haklılığımı ortaya çıkarırım...
Susmak yapıcağım en son şeydir...Şimdilik aklıma gelenler bunlar:)
İşte bu benim iyisiyle kötüsüyle ben böyleyim...Bazen melek bazen şeytan....
Şimdi sıra sizde..