Nasipten öte yol yokmuş!

Walla maşALLAH çok güzel we mutlu sonla bitmiş ama beni bulmaz böyle şeyler nedense...Hep şükret:) Allah daim etsin..

Muhtesem yaaa vay bee kader nasip kismet. Her seyi Allah a bitakmak lazim demek kiii

Allahım harika bi hayat öyküsü mutlu son bayıldım Rabbim daim eder inşaallah darısı unutamadigim aşkım ile benim başıma hergun dua ediyorum

Super hikaye gercekten yaaaaa. Ah benm de olaydi bi hikayem

Gerçekten kader işte nerde nasıl karşılaştıracağı hiç belli olmaz keşke biraz daha önce karşılaştırsaymış yada bu kadar acı çektirmeden ikinizede.. Benimde kaderim diye düşündüğüm birisi var birkaç kere ayrılıp barıştık hayat bizi olmadık yerlerde karşılaştırdı şuan ayrıyız ve ne yapacağımı bilmiyorum çok acı çektim ve çekiyorum bu kadar acıdan sonra karşılaşmak ve barışmak çok tuhaf kaderimse eğer bu kadar acı ayrılık neden diye soruyor insan ah bilemiyorum kafam çok karışık

Keske butun evliliklerde karsilikli sevgi, saygi, ask olsa.

Duyduğum en dikkat çekici hikayelerden hani film yapsalar olur :) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Gerçekten nasip diye birşey var sanırım. darısı bizlere :)

Ay çok güzel bir hikaye. Cidden nasipten öte köy yok demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…