Nasıl zayıfladım :)

nesgkck

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
8
2
32
Evet canlarım hemen konuya girmek istiyorum.. Bekralığımda cok zayıftım sonra evlendim ve kilo almaya başladım Boyum 1.60 ve ben 58 kiloda hamile olduğumu öğrendim sigara kulalanan bi insan olarak hamilelikte hiç sigara kullanmadım ve bu beni sürekli yiyeceklere teşfik etti.. Paket paket browni, çikolatalı kek, nutellayı kaşık kaşık yedim ve hoooppp 23 belkide 25 kilo aldım.o Kadar kiloluydum ki burnum ve ağzım kendi bağımsızlığını ilan etti ciddi söylüyorum gülmeyin :) neyse doğuma girdim çıktım birden iştahım kesildi 10 kiloda dğumla birlikte vs derken 65 de kaldım 1yıl boyunca boyum çok uzun olmadığı için ayı gibi görünüyorum evet belki 70 80 değildi ama emin olun cok kiloluydum. Yüzüm bacaklarım ellerim o kadar şişti ki hiç bi giydiğim yakışmıyodu.İştahım cok acıktı sürekli hamburger waffle midye pizza yiyordum ve yakın cevrem cok iyi bilir ben hergün kola içen cips yiyen bi kızım özellikle cuma günleri cips kola cikolata olucak evde eğer birine misafirliğe gidiyosam direkt kola alır götürüürm yanımda o derece.. Her neyse kızmın doğumgününü cafe de yapıcaktım ve hiç bi kıyafet olmadı korseyle falan siyah bii elbise giydim fotoğraf atabilirsem atarım. İşte o gün tamam dedim yeyince boyun uzamıyo aç kalırsanda ölmezsin yemiceksin dedim ve o gün aburcubur kola pilav ekmek makarnayı cıkardım hayatımdan o gün oldu asla beklemedim ve ertelemedim dedim vericeksin bu kiloları kendimden nefret ettim o gün ve benim eşim antrenör fit bi vucuda sahip onun yanında tombul biri olmak istemedim kendimi beğenirim normalde.. evdeki aburcuburların hepsini attım kolayı asla içmedim pilav makarna ekmek gitti haatımdan ve ekmeksiz doyduğumu anladım. Evde müzik acıp kzımla dans ettik 20 dk tempolu ve sürekli 2 lt su! bunun cok faydası var. Tatile gitmemize 1.5 ay vardı ve ben o sürede 8 kilo vererek 57 ye düştümgörenlerin ağzı acık kalıyodu özellikle eşimin tarafı o kadar gurur duyuyordum ki kendmile hafta da bir izin veriyodum kendime gün içerisinde az yeyip bi hamburger yiyodum sonra bol su yeşil çay ertesi gün az yiyerek dengeliyordum çiğ badem çiğ fındık havuç ayva bunlar cok tok tutan şeyler canlarım hatta hiç unutmuyorum bi gün yanımızdan benim yaşlarımda bebek arabasıyla bi kız geçti cocuklarımız da hemen hemen aynı yaşlarda anlaşılan verememiş kiloları eşim bana döndü ve azmine hayranım gerçekten dedi o kadar gaz geliyoki böyle şeyler duydukca zaten yiyemiyorsunuz.. Ekmek hamurişi makarna pilav aburcubur asitli içeçekleri çıkartıp kilo veremeyen yoktur bence 2 ay vücudunuz dinlensin öyle düşünün suan 59 kiloyum 2 kilo tekrar aldım malum pandemi illeti o yüzden tekrar başladım foto ekledim canlar öncesi sonrası bi bakın bakalım..

Ek bir şey kullandınız mı ?
hayır ek hiç bişey kullanmadım ilaç vs asla doğru bulmuyorumda sadece aburcubur asitli içecekler pilav makarna ekmek hayatınızdan cıksın ve bol su sadece bu kadar aslında cok kolay ama biz gözümüzde büyütüyoruz malesef

Son8 kilo benim 25 kilo verdim ama direniyorlar onlar direniyor ben direniyorum ne olacak bilemiyoeumm

Son8 kilo benim 25 kilo verdim ama direniyorlar onlar direniyor ben direniyorum ne olacak bilemiyoeumm
arada vücudunu şaşırtmalısın metobolizman durdu büyük bi ihtimal ve rejimi normal yeme olarak algılıyo suan o yüzden arada şaşırt ben öyle yapardım durduğunda 2 gün boyunca istediğini ye hiç dikkaet etme ertesi gün tekrar başla bak bakalım hala duruyo mu :)

Spor yürüyüş vs oldu mu . Tebrikler darısı başıma :))

yürüyüş ya da düzenli spor yapmadım ama 2 güne bi ya da 3 güne bi youtube dan zumba videoları acıp yarım saat tempolu yaptım
bak yaza kadar dikkat et ve zayıfladığını düşün sürekli bugun yediysen asla aaa diyet gitti xsten kafasına girme bi sonrakı öğün dikkat et ya da ertesi gün :)

harika gözüküyorsun hedef kilon nedir :)

harika gözüküyorsun hedef kilon nedir :)
Hedef kilom 55 aslında ama suan 58 de kaldım işmtempım cok yoğun geçiyo o yüzden cok aç kalamıyorum dün bayılacaktım açlıktan biraz Bi yememe dikkat edicem bağışıklığım düşüyo sanırım

herkese merhabaaa.. zayıflama serüveninde bende vardım,
59-60 kg arası gidip gelirken, kafama 51-52 kg lara inmeyi koydum.
çok defa 54 kg lara inip tekrar 60-62 leri gördüm.. bir türlü sabitleyemedim :/
simdi ise rezonans tedavisi ile devam ediyorum ama daha 10 gün oldu :/ yolum uzun valla sabır lazım,
herkese sabırlar diliyorum arkadaşlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…