Çok teşekkür ederimTebrikler çok iyi azmedip başarmışsınız.
teşekkür ederim :)tebrikler harika
hayır ek hiç bişey kullanmadım ilaç vs asla doğru bulmuyorumda sadece aburcubur asitli içecekler pilav makarna ekmek hayatınızdan cıksın ve bol su sadece bu kadar aslında cok kolay ama biz gözümüzde büyütüyoruz malesefEk bir şey kullandınız mı ?
Son8 kilo benim 25 kilo verdim ama direniyorlar onlar direniyor ben direniyorum ne olacak bilemiyoeummhayır ek hiç bişey kullanmadım ilaç vs asla doğru bulmuyorumda sadece aburcubur asitli içecekler pilav makarna ekmek hayatınızdan cıksın ve bol su sadece bu kadar aslında cok kolay ama biz gözümüzde büyütüyoruz malesef
arada vücudunu şaşırtmalısın metobolizman durdu büyük bi ihtimal ve rejimi normal yeme olarak algılıyo suan o yüzden arada şaşırt ben öyle yapardım durduğunda 2 gün boyunca istediğini ye hiç dikkaet etme ertesi gün tekrar başla bak bakalım hala duruyo mu :)Son8 kilo benim 25 kilo verdim ama direniyorlar onlar direniyor ben direniyorum ne olacak bilemiyoeumm
yürüyüş ya da düzenli spor yapmadım ama 2 güne bi ya da 3 güne bi youtube dan zumba videoları acıp yarım saat tempolu yaptımSpor yürüyüş vs oldu mu . Tebrikler darısı başıma :))
bak yaza kadar dikkat et ve zayıfladığını düşün sürekli bugun yediysen asla aaa diyet gitti xsten kafasına girme bi sonrakı öğün dikkat et ya da ertesi gün :)yürüyüş ya da düzenli spor yapmadım ama 2 güne bi ya da 3 güne bi youtube dan zumba videoları acıp yarım saat tempolu yaptım
Hedef kilom 55 aslında ama suan 58 de kaldım işmtempım cok yoğun geçiyo o yüzden cok aç kalamıyorum dün bayılacaktım açlıktan biraz Bi yememe dikkat edicem bağışıklığım düşüyo sanırımharika gözüküyorsun hedef kilon nedir :)